Turki Visa ti Cina

Turki Visa pikeun Warga Cina

Panawaran pikeun Turki Visa ti Cina

eTA pikeun warga nagara Cina

Eligibility Turki Visa Online

  • Warga Cina tiasa ngalamar Turki eVisa
  • Cina mangrupikeun anggota peluncuran program Turki eVisa
  • Warga Cina resep gancang asup ngagunakeun program Turki eVisa

Syarat Turki Visa Online anu sanés

  • Warga Cina tiasa ngadaptar pikeun Turki e-Visa online
  • Turki Éléktronik Visa valid pikeun kadatangan ku darat, laut atanapi hawa
  • Turki Electronic Visa kanggo wisata pondok, bisnis, kunjungan transit dugi ka 90 dinten

Turki Visa ti Cina

Visa Éléktronik Turki ieu dilaksanakeun pikeun ngijinkeun pangunjung pikeun gampang kéngingkeun visa online. Program Turki eVisa diluncurkeun dina 2013 ku Kamentrian Luar Negeri Républik Turki.

Warga Cina diwajibkeun ngalamar Turki e-Visa (Turki Visa Online) pikeun asup ka Turki pikeun kunjungan dugi ka pariwisata, bisnis, transit atanapi tujuan médis. Turki Visa ti Cina teu pilihan, tapi a sarat wajib pikeun sadaya warga Cina iinditan ka nagara pikeun cicing pondok. Paspor anu ngagaduhan eVisa Turki kedah sah sahenteuna 6 bulan saluareun tanggal angkat, éta nyaéta tanggal nalika anjeun angkat ti Turki.

Kumaha carana abdi tiasa nerapkeun Turki Visa ti Cina?

The Turki Visa pikeun warga Cina ngandung hiji formulir aplikasi online anu tiasa réngsé sakedik lima (5) menit. Perlu pikeun ngalamar nuliskeun inpormasi dina halaman pasporna, detil pribadi, detil kontakna, sapertos email sareng alamat.

Visa Turki pikeun warga Cina tiasa diterapkeun sareng réngsé online dina situs wéb ieu sareng tiasa nampi Turki Visa Online ku email. Prosésna saderhana pisan pikeun warga Cina. Hiji-hijina sarat nyaéta gaduh Id email, kartu Kredit / Debit dina 1 tina 133 mata uang atanapi Paypal.

Saatos anjeun mayar biaya, pamrosésan aplikasi eTA dimimitian. Turki Visa Online dikirimkeun via email. Turki Visa pikeun warga Cina bakal dikirim via email, sanggeus aranjeunna geus réngsé formulir aplikasi online kalawan informasi diperlukeun tur sakali pembayaran kartu kiridit online geus diverifikasi. Dina kaayaan anu jarang pisan, upami dokuméntasi tambahan diperyogikeun, ngalamar bakal ngahubungi sateuacan persetujuan Turki eVisa.


Syarat Turki Visa pikeun warga Cina

Pikeun asup ka Turki, warga Cina bakal meryogikeun dokumén perjalanan anu pas atanapi paspor kanggo ngadaptar Turki eVisa. Warga Cina anu gaduh paspor kabangsaan tambahan kedah pastikeun yén aranjeunna ngalamar sareng paspor anu sami anu bakal aranjeunna perjalanan, sabab Turki eVisa bakal aya hubunganana sareng paspor anu parantos disebatkeun nalika aplikasi. Henteu kedah nyetak atanapi nampilkeun dokumén naon di bandara, sabab Visa Éléktronik Turki disimpen sacara éléktronik ngalawan paspor dina sistem Imigrasi Turki.

Ngalamar ogé meryogikeun kiridit atanapi kartu debit atanapi akun PayPal anu valid pikeun mayar Turki Visa Online. Warga Cina ogé diperyogikeun pikeun nyayogikeun a Alamat Email Leres, pikeun nampi eVisa Turki dina koropak anjeun. Inpormasi ngeunaan Visa Turki anjeun kedah cocog sareng inpormasi dina paspor anjeun sapinuhna,, upami anjeun henteu kedah ngadaptarkeun eVisa Turki anu énggal.

Maca ngeunaan Syarat Visa Visa Online lengkep

Sabaraha lami warga Cina tiasa cicing di Turki Visa?

Tanggal miang warga nagara Cina kedah dina 30 dinten datangna. Panyekel paspor Cina diperyogikeun kéngingkeun Otoritas Perjalanan Éléktronik Turki (Turki eVisa) bahkan salami waktos pondok tina 1 dinten dugi ka 30 Dinten. Upami warga nagara Cina badé cicing dina waktos anu langkung lami, maka aranjeunna kedah ngadaptar pikeun Visa anu aya hubunganana sareng kaayaan aranjeunna. Turki Visa henteu valid pikeun tujuan sanés wisata atanapi bisnis. Upami anjeun kedah diajar atanapi damel di Turki anjeun kedah ngadaptar pikeun visa biasa / tradisional / stiker di kedutaan / komisi Turki anu paling caket.

Patarosan anu sering Ditaroskeun perkawis Turki Visa Online (atanapi Turki e-Visa)

Naon validitas Turki Visa Online pikeun warga Cina

Nalika Turki e-Visa sah salami 180 dinten, warga Cina tiasa tetep dugi ka 30 Dinten dina jangka waktu 180 dinten. Turki e-Visa nyaéta Éntri sababaraha visa pikeun warga Cina.


Hal-hal anu kedah dilakukeun sareng tempat-tempat anu dipikaresep pikeun warga Cina di Turki

  • Hotel Gua Gamirasu, Hajvali, Turki
  • Termessos, Bayatbademleri Köyü, Turki
  • Imah jaman Ottoman diawétkeun kalayan asih di Safranbolu, Turki
  • Balik ka jero taneuh di Derinkuyu Underground City
  • Tonton Arsitéktur di Istana Dolmabahce
  • Didatangan Tengara Ikon Ieu di Gobekli Tepe
  • Diajar Ngeunaan Sejarah Turki di Hagia Sophia, Istanbul
  • Instrumen Nautical Minyatur, Istanbul, Turki
  • Obelisk of theodosius, Istanbul, Turki
  • Api parantos ngaduruk di gunung ieu langkung ti 2,500 taun, Yanartaş
  • Taman Nasional Pulo basisir Olympos, Kemer, Turki

Kedubes Cina di Turki

alamat

Ferit Recai Ertuğrul Caddesi No: 18 Oran, Ankara, Turki

Phone

+ 90-312-490-0660

fax

+ 90-312-446-4248


Punten daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun.