Turki Visa ti Amérika Serikat

Visa Turki pikeun Warga Amérika Serikat

Panawaran pikeun Turki Visa ti Amérika Serikat

eTA pikeun warga Amérika Serikat

Eligibility Turki Visa Online

  • Warga Amérika Serikat tiasa ngalamar Turki eVisa
  • Amérika Serikat mangrupikeun anggota peluncuran program Turki eVisa
  • Warga Amérika Serikat resep asup gancang nganggo program Turki eVisa

Syarat Turki Visa Online anu sanés

  • Warga Amérika Serikat tiasa ngalamar Turki e-Visa online
  • Turki Éléktronik Visa valid pikeun kadatangan ku darat, laut atanapi hawa
  • Turki Electronic Visa kanggo wisata pondok, bisnis, kunjungan transit dugi ka 90 dinten

Turki Visa ti Amérika Serikat

Visa Éléktronik Turki ieu dilaksanakeun pikeun ngijinkeun pangunjung pikeun gampang kéngingkeun visa online. Program Turki eVisa diluncurkeun dina 2013 ku Kamentrian Luar Negeri Républik Turki.

Warga Amérika Serikat diwajibkeun ngalamar Turki e-Visa (Turki Visa Online) pikeun asup ka Turki pikeun kunjungan pikeun pariwisata, bisnis, transit atanapi tujuan médis. Turki Visa ti Amérika Serikat teu pilihan, tapi a sarat wajib pikeun sadaya warga Amérika Serikat iinditan ka nagara pikeun cicing pondok. Paspor anu ngagaduhan eVisa Turki kedah sah sahenteuna 6 bulan saluareun tanggal angkat, éta nyaéta tanggal nalika anjeun angkat ti Turki.

Kumaha carana abdi tiasa ngalamar Turki Visa ti Amérika Serikat?

Visa Turki pikeun warga Amérika Serikat ngandung hiji formulir aplikasi online anu tiasa réngsé sakedik lima (5) menit. Perlu pikeun ngalamar nuliskeun inpormasi dina halaman pasporna, detil pribadi, detil kontakna, sapertos email sareng alamat.

Visa Turki pikeun warga Amérika Serikat tiasa diterapkeun sareng réngsé online dina situs wéb ieu sareng tiasa nampi Turki Visa Online ku email. Prosésna saderhana pisan pikeun warga Amérika Serikat. Hiji-hijina sarat nyaéta gaduh Id email, kartu Kredit / Debit dina 1 tina 133 mata uang atanapi Paypal.

Saatos anjeun mayar biaya, pamrosésan aplikasi eTA dimimitian. Turki Visa Online dikirimkeun via email. Visa Turki pikeun warga Amérika Serikat bakal dikirim via email, saatos aranjeunna ngalengkepan formulir aplikasi online kalayan inpormasi anu diperyogikeun sareng saatos pamayaran kartu kiridit online parantos diverifikasi. Dina kaayaan anu jarang pisan, upami dokuméntasi tambahan diperyogikeun, ngalamar bakal ngahubungi sateuacan persetujuan Turki eVisa.


Syarat Turki Visa pikeun warga Amérika Serikat

Pikeun asup ka Turki, warga Amérika Serikat bakal meryogikeun dokumen perjalanan atanapi paspor anu valid pikeun ngadaptar pikeun Turki eVisa. Warga Amérika Serikat anu ngagaduhan paspor kabangsaan tambahan kedah pastikeun yén aranjeunna ngalamar sareng paspor anu sami anu bakal aranjeunna perjalanan, sabab Turki eVisa bakal aya hubunganana sareng paspor anu parantos disebatkeun nalika aplikasi. Henteu kedah nyetak atanapi nampilkeun dokumén naon di bandara, sabab Visa Éléktronik Turki disimpen sacara éléktronik ngalawan paspor dina sistem Imigrasi Turki.

Ngalamar ogé meryogikeun kiridit atanapi kartu debit atanapi akun PayPal anu valid pikeun mayar Turki Visa Online. Warga Amérika Serikat ogé diperyogikeun pikeun nyayogikeun a Alamat Email Leres, pikeun nampi eVisa Turki dina koropak anjeun. Inpormasi ngeunaan Visa Turki anjeun kedah cocog sareng inpormasi dina paspor anjeun sapinuhna,, upami anjeun henteu kedah ngadaptarkeun eVisa Turki anu énggal.

Maca ngeunaan Syarat Visa Visa Online lengkep

Sabaraha lami warga Amérika Serikat tiasa cicing di Turki Visa?

Tanggal miang warga Amérika Serikat kedah dina 90 dinten datangna. Anu gaduh paspor Amérika Serikat diperyogikeun kéngingkeun Otoritas Perjalanan Éléktronik Turki (Turki eVisa) bahkan salami waktos pondok tina 1 dinten dugi ka 90 Poé. Upami warga Amérika Serikat badé cicing salami waktos anu langkung lami, maka aranjeunna kedah ngadaptar pikeun Visa anu aya hubunganana sareng kaayaan aranjeunna. Turki Visa henteu valid pikeun tujuan sanés wisata atanapi bisnis. Upami anjeun kedah diajar atanapi damel di Turki anjeun kedah ngadaptar pikeun visa biasa / tradisional / stiker di kedutaan / komisi Turki anu paling caket.

Patarosan anu sering Ditaroskeun perkawis Turki Visa Online (atanapi Turki e-Visa)

Naon validitas Turki Visa Online pikeun warga Amérika Serikat

Nalika Turki e-Visa valid salami 180 dinten, warga Amérika Serikat tiasa tetep dugi ka 90 Dinten dina jangka waktu 180 dinten. Turki e-Visa nyaéta Éntri sababaraha visa pikeun warga Amérika Serikat.


Hal-hal anu kedah dilakukeun sareng tempat-tempat anu dipikaresep pikeun warga Amérika Serikat di Turki

  • Teras Cai Pamukkale, Denizli, Turki
  • Basilica Cisterns of Istanbul, Turki
  • Makam Batu Lycian, Fethiye, Turki
  • Myra Necropolis, Demre, Turki
  • Candak A Alam di Sauna Pamukkale Kolam termal
  • Ngajalajah Formasi Kapur di Taman Nasional Goreme
  • Gobekli Tepe, Turki
  • Ngarasakeun Mandi Turki di Cemberlitas Hamami
  • Nonton Tari Suci di Darwis
  • Loka Arkéologis Troy, Çanakkale, Turki
  • Gerbang Pluto, Denizli Merkez, Turki

Kedubes Amérika Serikat di Ankara

alamat

Ataturk Bulvari 110 Kavaklidere Ankara Turki

Phone

+ 90-312-455-5555

fax

+ 90-312-467-0019


Punten daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun.