eVisa Turki Patarosan anu Sering Dipénta

Naon e-Visa Turki?

E-Visa mangrupikeun dokumén resmi anu ngamungkinkeun asup sareng ngarambat di Turki. E-Visa mangrupikeun alternatif pikeun visa anu dikaluarkeun dina misi Turki sareng di palabuan asup. Nu ngadaptar kéngingkeun visa sacara éléktronik saatos ngalebetkeun inpormasi anu diperyogikeun sareng mayar ku kiridit atanapi kartu debit (Mastercard, Visa atanapi American Express).

Sababaraha nagara ieu anu tiasa ngalamar e-Visa kalebet Amérika Serikat, Inggris, Cina sareng anu sanésna.

Naha inpormasi kuring pikeun e-Visa Turki aman?

Dina halaman wéb ieu, registrasi e-Visa Turkey bakal nganggo lapisan sockets anu aman kalayan minimal 256 bit énkripsi panjang konci dina sadaya server. Naon inpormasi pribadi anu disayogikeun ku anu ngalamar énkripsi dina sadaya lapisan portal online dina transit sareng inflight. Kami ngajagi inpormasi anjeun sareng ngancurkeun sakali henteu diperyogikeun deui. Upami anjeun maréntahkeun kami ngahapus rékaman anjeun sateuacan waktos ingetan, urang langsung ngalakukeun éta.

Sadaya data anjeun anu tiasa diidentifikasi tunduk kana Kabijakan Privasi kami. Kami ngajantenkeun anjeun data salaku rahasia sareng henteu dibagi sareng agénsi / kantor / cabangna anu sanés.

Iraha e-Visa Turki eTA kadaluarsana?

E-Visa Turki bakal valid dina waktos 180 dinten sareng tiasa dianggo pikeun sababaraha kali kunjungan. Dina hal sababaraha éntri, tetep anjeun dina hiji éntri teu kedah ngaleuwihan 90 dinten.

Pikeun nagara-nagara tangtu, anjeun ngan ukur kéngingkeun hiji lebet sareng cicing anjeun henteu tiasa ngaleuwihan 30 dinten.

Sabaraha éntri anu diijinkeun dina e-Visa Turki?

E-Visa Turki valid pikeun sababaraha kunjungan dina jandéla 180 dinten. Nanging pikeun nagara-nagara tangtu, anjeun ngan ukur kénging nganjang hiji dina jandéla 180 dinten.

Nagara mana anu layak ngalamar e-Visa Turki?

Panyekel paspor nagara jeung wewengkon handap bisa ménta Turki Visa Online pikeun fee saméméh datangna. Durasi tinggal pikeun kalolobaan kabangsaan ieu nyaéta 90 dinten dina 180 dinten.

Turki eVisa nyaéta sah salami waktos 180 dinten. Durasi tinggal pikeun kalolobaan kabangsaan ieu nyaéta 90 dinten dina jangka waktu genep (6) bulan. Turki Visa Online mangrupa sababaraha visa éntri.

eVisa Turki kondisional

Panyekel paspor nagara-nagara di handap ieu layak ngalamar hiji éntri Turki Visa Online dimana aranjeunna tiasa cicing dugi ka 30 dinten ngan upami aranjeunna nyumponan kaayaan anu didaptarkeun di handap ieu:

Kaayaan:

  • Sadaya kabangsaan kedah ngagaduhan Visa anu valid (atanapi Visa Wisata) ti salah sahiji Nagara Schengen, Irlandia, Amérika Serikat atanapi Inggris.

OR

  • Sadaya kabangsaan kedah ngagaduhan Idin Padumukan ti salah sahiji Nagara Schengen, Irlandia, Amérika Serikat atanapi Inggris

Catetan: Visa éléktronik (e-Visa) atanapi idin e-Residence henteu ditampi.

Panyekel paspor nagara jeung wewengkon handap bisa ménta Turki Visa Online pikeun fee saméméh datangna. Durasi tinggal pikeun kalolobaan kabangsaan ieu nyaéta 90 dinten dina 180 dinten.

Turki eVisa nyaéta sah salami waktos 180 dinten. Durasi tinggal pikeun kalolobaan kabangsaan ieu nyaéta 90 dinten dina jangka waktu genep (6) bulan. Turki Visa Online mangrupa sababaraha visa éntri.

eVisa Turki kondisional

Panyekel paspor nagara-nagara di handap ieu layak ngalamar hiji éntri Turki Visa Online dimana aranjeunna tiasa cicing dugi ka 30 dinten ngan upami aranjeunna nyumponan kaayaan anu didaptarkeun di handap ieu:

Kaayaan:

  • Sadaya kabangsaan kedah ngagaduhan Visa anu valid (atanapi Visa Wisata) ti salah sahiji Nagara Schengen, Irlandia, Amérika Serikat atanapi Inggris.

OR

  • Sadaya kabangsaan kedah ngagaduhan Idin Padumukan ti salah sahiji Nagara Schengen, Irlandia, Amérika Serikat atanapi Inggris

Catetan: Visa éléktronik (e-Visa) atanapi idin e-Residence henteu ditampi.

Naon kriteria sareng buktina pikeun kéngingkeun e-Visa Turki?

Anjeun kedah gaduh paspor anu sah anu sanés alatan kadaluarsa dina 6 bulan ti tanggal kadatangan anjeun.

Naha e-Visa Turki valid pikeun kunjungan médis ka Turki?

Henteu, anjeun kedah dina kaséhatan anu séhat. e-Visa sah ngan pikeun wisata sareng perjalanan komérsial.

Luyu sareng Undang-Undang Asing sareng Perlindungan Internasional, anjeun kedah ditutupan ku asuransi médis anu sah salami anjeun cicing di Turki.

Sabaraha lami kuring tiasa cicing di e-Visa Turki?

E-Visa anjeun valid pikeun total 180 dinten sareng tanggal angkat anjeun kedah aya dina 3 bulan ti kadatangan anjeun.

Aplikasi anjeun moal dikintunkeun kanggo diolah dugi sadayana inpormasi pamayaran katampi.