Turki Visa ti Kanada

Turki Visa pikeun Warga Kanada

Panawaran pikeun Turki Visa ti Kanada

eTA pikeun warga Kanada

Eligibility Turki Visa Online

  • Warga Kanada tiasa ngalamar Turki eVisa
  • Kanada mangrupikeun anggota peluncuran program Turki eVisa
  • Warga Kanada resep éntri gancang nganggo program Turki eVisa

Syarat Turki Visa Online anu sanés

  • Warga Kanada tiasa ngadaptar pikeun Turki e-Visa online
  • Turki Éléktronik Visa valid pikeun kadatangan ku darat, laut atanapi hawa
  • Turki Electronic Visa kanggo wisata pondok, bisnis, kunjungan transit dugi ka 90 dinten

Turki Visa ti Kanada

Visa Éléktronik Turki ieu dilaksanakeun pikeun ngijinkeun pangunjung pikeun gampang kéngingkeun visa online. Program Turki eVisa diluncurkeun dina 2013 ku Kamentrian Luar Negeri Républik Turki.

Warga Kanada diwajibkeun ngalamar Turki e-Visa (Turki Visa Online) pikeun asup ka Turki pikeun kunjungan pikeun pariwisata, bisnis, transit atanapi tujuan médis. Turki Visa ti Kanada teu pilihan, tapi a sarat wajib pikeun sadaya warga Kanada iinditan ka nagara pikeun cicing pondok. Paspor anu ngagaduhan eVisa Turki kedah sah sahenteuna 6 bulan saluareun tanggal angkat, éta nyaéta tanggal nalika anjeun angkat ti Turki.

Kumaha carana abdi tiasa nerapkeun Visa Turki ti Kanada?

Visa Turki pikeun warga Kanada ngandung hiji formulir aplikasi online anu tiasa réngsé sakedik lima (5) menit. Perlu pikeun ngalamar nuliskeun inpormasi dina halaman pasporna, detil pribadi, detil kontakna, sapertos email sareng alamat.

Visa Turki pikeun warga Kanada tiasa diterapkeun sareng réngsé online dina situs wéb ieu sareng tiasa nampi Turki Visa Online ku email. Prosésna saderhana pisan pikeun warga Kanada. Hiji-hijina sarat nyaéta gaduh Id email, kartu Kredit / Debit dina 1 tina 133 mata uang atanapi Paypal.

Saatos anjeun mayar biaya, pamrosésan aplikasi eTA dimimitian. Turki Visa Online dikirimkeun via email. Visa Turki pikeun warga Kanada bakal dikirim via email, saatos aranjeunna ngalengkepan formulir aplikasi online kalayan inpormasi anu diperyogikeun sareng saatos pamayaran kartu kiridit online parantos diverifikasi. Dina kaayaan anu jarang pisan, upami dokuméntasi tambahan diperyogikeun, ngalamar bakal ngahubungi sateuacan persetujuan Turki eVisa.


Syarat Turki Visa pikeun warga Kanada

Pikeun ngalebetkeun Turki, warga Kanada bakal meryogikeun dokumén perjalanan anu pas atanapi paspor kanggo ngadaptar Turki eVisa. Warga Kanada anu ngagaduhan paspor kabangsaan tambahan kedah pastikeun yén aranjeunna ngalamar sareng paspor anu sami anu bakal aranjeunna perjalanan, sabab Turki eVisa bakal aya hubunganana sareng paspor anu parantos disebatkeun nalika aplikasi. Henteu kedah nyetak atanapi nampilkeun dokumén naon di bandara, sabab Visa Éléktronik Turki disimpen sacara éléktronik ngalawan paspor dina sistem Imigrasi Turki.

Ngalamar ogé meryogikeun kiridit atanapi kartu debit atanapi akun PayPal anu valid pikeun mayar Turki Visa Online. Warga Kanada ogé diperyogikeun pikeun nyayogikeun a Alamat Email Leres, pikeun nampi eVisa Turki dina koropak anjeun. Inpormasi ngeunaan Visa Turki anjeun kedah cocog sareng inpormasi dina paspor anjeun sapinuhna,, upami anjeun henteu kedah ngadaptarkeun eVisa Turki anu énggal.

Maca ngeunaan Syarat Visa Visa Online lengkep

Sabaraha lami warga Kanada tiasa cicing di Turki Visa?

Tanggal miang warga Kanada kedah dina 90 dinten datangna. Panyekel paspor Kanada diperyogikeun kéngingkeun Otoritas Perjalanan Éléktronik Turki (Turki eVisa) bahkan salami waktos pondok tina 1 dinten dugi ka 90 Poé. Upami warga Kanada badé cicing dina waktos anu langkung lami, maka aranjeunna kedah ngadaptar pikeun Visa anu aya hubunganana sareng kaayaan aranjeunna. Turki Visa henteu valid pikeun tujuan sanés wisata atanapi bisnis. Upami anjeun kedah diajar atanapi damel di Turki anjeun kedah ngadaptar pikeun visa biasa / tradisional / stiker di kedutaan / komisi Turki anu paling caket.

Patarosan anu sering Ditaroskeun perkawis Turki Visa Online (atanapi Turki e-Visa)

Naon validitas Turki Visa Online pikeun warga Kanada

Nalika Turki e-Visa sah salami 180 dinten, warga Kanada tiasa tetep dugi ka 90 Dinten dina jangka waktu 180 dinten. Turki e-Visa nyaéta Éntri sababaraha visa pikeun warga Kanada.


Hal-hal anu kedah dilakukeun sareng tempat-tempat anu dipikaresep pikeun warga Kanada di Turki

  • Nangkeup Pentingna Bersejarah, Hippodrome Konstantinopel
  • Peta Piri Reis di Istana Topkapi, 1513 peta dunya Turki
  • Museum of Innocence, Istanbul, Turki
  • téater kuna pangalusna-dilestarikan di dunya, Aspendos téater, Serik, Turki
  • Istana Ishak Pasha, Doğubeyazıt, Turki
  • Biara Turki nyelapkeun témbok gawir, Biara Sumela, Akarsu Köyü, Turki
  • Gua Zeus, Kuşadası, Turki
  • Katedral Armenia Palang Suci, İkizler Köyü, Turki
  • Nangkeup Katengtreman di Masjid Biru
  • Rasakeun Raki Lokal di Klub sareng Kafé
  • Garéja Beusi St Stephen Bulgaria

Kedubes Kanada di Turki

alamat

Cinnah Caddesi No: 58 06690, Cankaya, Ankara, Turki

Phone

+ 90-312-409-2700

fax

+ 90-312-409-2712


Punten daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun.