Turki Visa ti Bahrain

Visa Turki pikeun Warga Bahrain

Panawaran pikeun Turki Visa ti Bahrain

eTA pikeun warga Bahrain

Eligibility Turki Visa Online

  • Warga Bahrain tiasa ngalamar Turki eVisa
  • Bahrain mangrupikeun anggota peluncuran program Turki eVisa
  • Warga Bahrain resep gancang asup ngagunakeun program Turki eVisa

Syarat Turki Visa Online anu sanés

  • Warga Bahrain tiasa ngadaptarkeun Turki e-Visa online
  • Turki Éléktronik Visa valid pikeun kadatangan ku darat, laut atanapi hawa
  • Turki Electronic Visa kanggo wisata pondok, bisnis, kunjungan transit dugi ka 90 dinten

Turki Visa ti Bahrain

Visa Éléktronik Turki ieu dilaksanakeun pikeun ngijinkeun pangunjung pikeun gampang kéngingkeun visa online. Program Turki eVisa diluncurkeun dina 2013 ku Kamentrian Luar Negeri Républik Turki.

Warga Bahrain diwajibkeun ngalamar Turki e-Visa (Turki Visa Online) pikeun asup ka Turki pikeun kunjungan pikeun pariwisata, bisnis, transit atanapi tujuan médis. Turki Visa ti Bahrain teu pilihan, tapi a sarat wajib pikeun sadaya warga Bahrain iinditan ka nagara pikeun cicing pondok. Paspor anu ngagaduhan eVisa Turki kedah sah sahenteuna 6 bulan saluareun tanggal angkat, éta nyaéta tanggal nalika anjeun angkat ti Turki.

Kumaha carana abdi tiasa ngalamar Turki Visa ti Bahrain?

Visa Turki pikeun warga Bahrain ngandung hiji formulir aplikasi online anu tiasa réngsé sakedik lima (5) menit. Perlu pikeun ngalamar nuliskeun inpormasi dina halaman pasporna, detil pribadi, detil kontakna, sapertos email sareng alamat.

Visa Turki pikeun warga Bahrain tiasa diterapkeun sareng réngsé online dina situs wéb ieu sareng tiasa nampi Turki Visa Online ku email. Prosésna saderhana pisan pikeun warga Bahrain. Hiji-hijina sarat nyaéta gaduh Id email, kartu Kredit / Debit dina 1 tina 133 mata uang atanapi Paypal.

Saatos anjeun mayar biaya, pamrosésan aplikasi eTA dimimitian. Turki Visa Online dikirimkeun via email. Visa Turki pikeun warga Bahrain bakal dikirim via email, saatos aranjeunna ngalengkepan formulir aplikasi online kalayan inpormasi anu diperyogikeun sareng saatos pamayaran kartu kiridit online parantos diverifikasi. Dina kaayaan anu jarang pisan, upami dokuméntasi tambahan diperyogikeun, ngalamar bakal ngahubungi sateuacan persetujuan Turki eVisa.


Syarat Turki Visa pikeun warga Bahrain

Pikeun asup ka Turki, warga Bahrain bakal meryogikeun dokumén perjalanan anu pas atanapi paspor kanggo ngadaptar Turki eVisa. Warga Bahrain anu ngagaduhan paspor kabangsaan tambahan kedah pastikeun yén aranjeunna ngalamar sareng paspor anu sami anu bakal aranjeunna perjalanan, sabab Turki eVisa bakal aya hubunganana sareng paspor anu parantos disebatkeun nalika aplikasi. Henteu kedah nyetak atanapi nampilkeun dokumén naon di bandara, sabab Visa Éléktronik Turki disimpen sacara éléktronik ngalawan paspor dina sistem Imigrasi Turki.

Ngalamar ogé meryogikeun kiridit atanapi kartu debit atanapi akun PayPal anu valid pikeun mayar Turki Visa Online. Warga Bahrain ogé diperyogikeun pikeun nyayogikeun a Alamat Email Leres, pikeun nampi eVisa Turki dina koropak anjeun. Inpormasi ngeunaan Visa Turki anjeun kedah cocog sareng inpormasi dina paspor anjeun sapinuhna,, upami anjeun henteu kedah ngadaptarkeun eVisa Turki anu énggal.

Maca ngeunaan Syarat Visa Visa Online lengkep

Sabaraha lami warga Bahrain tiasa cicing di Turki Visa?

Tanggal miang warga Bahrain kedah dina 90 dinten datangna. Panyekel paspor Bahraini diperyogikeun kéngingkeun Otoritas Perjalanan Éléktronik Turki (Turki eVisa) bahkan salami waktos pondok tina 1 dinten dugi ka 90 Dinten. Upami warga Bahrain ngarencanakeun cicing dina waktos anu langkung lami, maka aranjeunna kedah ngadaptar pikeun Visa anu aya hubunganana sareng kaayaan aranjeunna. Turki Visa henteu valid pikeun tujuan sanés wisata atanapi bisnis. Upami anjeun kedah diajar atanapi damel di Turki anjeun kedah ngadaptar pikeun visa biasa / tradisional / stiker di kedutaan / komisi Turki anu paling caket.

Patarosan anu sering Ditaroskeun perkawis Turki Visa Online (atanapi Turki e-Visa)

Naon validitas Turki Visa Online pikeun warga Bahrain

Nalika Turki e-Visa valid salami 180 dinten, warga Bahraini tiasa tetep dugi ka 90 Dinten dina jangka waktu 180 dinten. Turki e-Visa nyaéta Éntri sababaraha visa pikeun warga Bahrain.


Hal-hal anu kedah dilakukeun sareng tempat-tempat anu dipikaresep pikeun warga Bahrain di Turki

  • Lalayaran dina kapal pesiar ka Bodrum sareng Fethiye
  • Ruruntuhan Greco-Romawi di Pergamum
  • Ngalaman pemandangan udara anu endah di Ölüdeniz
  • Didatangan Fethiye, pantai terkenal Turki
  • Didatangan hub Mediterania anu rame di Antalya
  • Didatangan swats pasir megah di Patara
  • Suluklugol, danau anu hebat dina manah garis lepat
  • Büyükada pulau surga di Adalar, Turki
  • Caiser Wilhelm Fountain, Istanbul
  • Lycian Tomb Uçagiz, misterius, urang kuburan kuno kalayan sarcophagi Romawi sareng prasasti Lycian
  • Nanjak gunung anu lungkawing dina 90 detik dina subway kota pangkolotna kadua di dunya, Tünel

Kedubes Bahraini di Turki

alamat

Ilkbahar Mahallesi 606. Sokak, No: 19 Oran-Cankaya Ankara Turki

Phone

+ 90-312-491-2655

fax

+ 90-312-491-2676


Punten daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun.