Kedah Didatangan Pantai di Turki

Basisir di Turki Basisir di Turki

Nampilkeun bentang anu spektakuler, masjid anu megah, istana, kota warisan sareng petualangan, Turki mangrupikeun lincah, warni sareng surealis. Sanaos Turki gaduh seueur daya tarik, ratusan pantai surealis anu ngahias garis pantai Turki 7000-kilométer anu ngapung duanana Aegean jeung Laut Tengah, Nyaéta atraksi pang populerna anu ngajadikeun pakansi leuwih senang jeung enticing pikeun nu datang.

Bentang alam sareng basisirna parantos maénkeun peran anu penting dina kakayaan nagara sareng hiji jalma tiasa ngalaman budaya lokal langsung di pasir. Sadaya pantai anu indah sareng endah sareng cara anu pangsaéna pikeun ningali éta sorangan nyaéta ku pesiar biru gullet. 

Kalayan sajumlah ageung pantai anu tiasa dipilih, aya pilihan anu tiasa pikaresepeun pikeun panca indra unggal jinis wisatawan di Turki. Antalya nawarkeun pangalaman pantai jeung dash hirup kota sedengkeun patara or Pantai Cirali nawiskeun pangalaman anu langkung tenang sareng intim anu langkung difokuskeun kana pantai.

Dina usum panas, utamana dina Juli, Agustus sareng Séptémber, Turki ningali jutaan sémah nuju jalan na, murni pikeun titik waktos pantai sabab cuaca biasana panas tur garing bari hawa laut haneut tapi pikaresepeun, utamana jeung angin laut. pantai ieu di Turki anu idéal pikeun sayah, ngojay, surfing, olahraga cai sarta ngabogaan fun dinten kaluar jeung babaturan jeung kulawarga. Éta henteu heran yén jutaan jalma sumping ka Turki unggal taun pikeun ngalaman campuran pamungkas budaya, sajarah sareng kabagjaan pantai. Upami anjeun ogé hoyong ngajauhan usum panas ieu, Turki tiasa janten pilihan anu saé pikeun anjeun. Kami tiasa ngajamin yén anjeun bakal sesah milarian pantai Turki anu henteu cocog, janten kami parantos nyusun daptar sababaraha pantai anu luar biasa sareng rupa-rupa anu bakal ngajantenkeun anjeun mesen tikét dina waktos anu lami. Janten, pelayaran salami usum panas, ngajalajah pantai keusik anu teu aya watesna anu dikurilingan ku pagunungan, nyelapkeun suku anjeun kana cai biru sejernih kristal, sareng nyaksian panonpoe anu haneut bari nyeuseup inuman anu nyegerkeun moal deui impian pikeun anjeun!

Turki e-Visa atanapi Turki Visa Online nyaéta otorisasi perjalanan éléktronik atanapi idin perjalanan pikeun nganjang ka Turki salami 90 dinten. Pamaréntah Turki nyarankeun yén sémah internasional kedah ngalamar a Turki Visa Online sahenteuna tilu dinten sateuacan anjeun nganjang ka Turki. Warga asing tiasa ngalamar hiji Aplikasi Visa Turki dina hitungan menit. Prosés aplikasi Visa Visa sacara otomatis, saderhana, sareng lengkep online.

Basisir Patara, Gelemiş

Pantai Patara Pantai Patara

Manjang sapanjang basisir Riviera Turki, Patara Beach, situated deukeut kuna kota Lycian tina patara, dianggap salaku paradise pikeun pencinta alam; kalawan towering puncak batu kapur tina lycia naek nepi di kalér, rolling, keusik liar, sarta ruruntuhan arkéologis kuna nyadiakeun backdrop endah pikeun bentang picturesque ieu basisir. Ieu pantai panjangna 18 km téh pantai pangpanjangna kalawan salah sahiji basisir paling stunning diantara pantai di Turki. Lemes, keusik bodas sareng cai biru tenang ngajantenkeun pantai anu pikaresepeun. Dina raraga ngahontal pantai, nu datang kudu ngaliwatan ruruntuhan of Patara, tapi tetep well-dilestarikan kuil heubeul, jalan jeung arches nyieun backdrop sampurna pikeun laut pirus ravishing ieu. Upami anjeun henteu resep nongkrong sareng balaréa, anjeun bakal tiasa mendakan tempat anu saé sareng sepi pikeun dinikmati sacara pribadi, kusabab pangwangunan minimal di dieu.

pantai terpencil ieu sapanjang Laut Tengah lolobana dilongok pikeun luang jalan-jalan di pasir, berjemur, kano, paralayang, sareng scuba diving sareng ngojay, cai di dieu téh haneut tur deet nu ngajadikeun eta idéal pikeun kulawarga kalawan kids tur gede pikeun snorkeling. Sakali anjeun bosen ngojay, anjeun tiasa ngajalajah ruruntuhan kota Patara anu kalebet monumen sapertos hiji amfiteater Romawi kuna, jalan colonnaded kolom-dijejeran, sarta finely disimpen bouleuterion, ogé katelah Déwan House. Pantai pasti ngagabungkeun alam jeung sajarah. gem basisir ieu Turki Riviera nawarkeun sunsets sampurna jeung hawa freshest, seungit jeung pinus. Éta ogé bagian tina taman nasional, euyeub ku greenery subur tur hirup manuk lokal vibrant. Pantai boga fungsi minangka tempat beternak ditangtayungan pikeun kaancam punah kuya loggerhead sarta sanggeus Panonpoé Tilelep, Patara pareum-wates pikeun manusa nu ngajamin kuya bébas rentang pasir. Pantai pasir bodas ieu diwatesan ku pasir keusik di hiji sisi sareng cai haneut biru pirus di sisi sanésna kedah dilebetkeun kana daptar émbér para musafir anu getol sapertos diri anjeun!

MACA DEUI:
Salaku tambahan ka kebon Istanbul ngagaduhan seueur deui anu ditawarkeun, diajar ngeunaan éta di ngajajah tempat wisata di Istanbul.

Bulao Laguna, Ölüdeniz

bulao Laguna bulao Laguna

Diselapkeun di jero Taman Nasional Bluestone, kalawan Pagunungan Babadag di tukang, Blue Laguna Beach dianggap salah sahiji pantai paling geulis di Turki jeung kahirupan laut euyeub tur rupa-rupa tangkal pinus. Ieu bentang pasir stunning di Ölüdeniz lokasina dimana Laut Aegean coincides jeung Mediterania. Pasir bodas lemes, pirus jeung nuansa aquamarine cai sarta héjo subur tina gunung soaring ngajadikeun pikeun fotografi emas. Wisatawan tiasa teuleum kana cai laguna anu dipisahkeun tina pantai utama ku saluran anu sempit sareng pasir, salami sababaraha jam bersantai ku laut. Seungitna flora samenanjung nu ngawengku Myrtle, Laurel, Tamarisk jeung Pinus amplop pantai. Nu datang ngarasakeun lounging dina cai haneut tur deet, nu ngajadikeun eta idéal pikeun kulawarga kaasup barudak maén aman. 

Blue Lagoon Beach mangrupikeun permata anu disumputkeun dugi ka awal taun 80an, ngan ukur dikenal ku hippies sareng backpackers, kumaha oge, ayeuna parantos dikembangkeun sareng bar, réstoran, sareng seueur kagiatan anu sanés, janten atraksi anu populer pikeun sagala rupa wisatawan. Ieu salah sahiji spot Premier di sakuliah Éropah pikeun paralayang sakumaha Babadag Gunung nyadiakeun peluncuran Pad sampurna pikeun ratusan rébu tina peminat paralayang.  Paralayang ti pagunungan caket dieu sareng ngaraosan panorama hawa laguna ti luhur mangrupikeun hiburan anu paling populér pikeun peminat petualangan sareng scuba diving na snorkeling. pantai ieu ogé dotted kalawan sababaraha pangalusna bar jeung kafe mana anjeun bisa grab nu pangalusna inuman sarta kadaharan. Janten, buku tikét anjeun sareng salam ka salah sahiji pantai anu paling hebat di Wétan Tengah!

Baca leuwih seueur tentang Turki Visa pikeun Warga Australia

Pantai Cleopatra, Alanya

Pantai Cleopatra Pantai Cleopatra

Cleopatra Beach, situated katuhu dina puseur dayeuh tina Alanya, di suku gunung benteng abad pertengahan iconic na, Alanya Castle metot sémah ti sakuliah dunya pikeun sakabéh alesan katuhu. Ieu 2.5 kilométer bentang pasir halus warna konéng emas owes ngaranna ka Ratu Cleopatra, Ratu Hellenistic panungtungan Mesir kuno, anu dipercaya geus murag asih jeung bay stunning bari sailing ngaliwatan wewengkon Tengah. Campuran anu sampurna tina warna modéren sareng lingkungan santai ngajantenkeun tempat anu sampurna pikeun peminat pantai pikeun ngaraosan pasir, panonpoé sareng kaéndahan anu endah. Flora Mediterania subur nu ngawengku groves zaitun, leuweung pinus jeung perkebunan korma nambahan kaéndahan éta tempat. Sémah tiasa nyaksian pandangan anu fotogenik, nyerep karpét keusik anu megah sareng ngalelepkeun suku dina laguna anu jelas-eunteung pikeun nyegerkeun pikiran sareng jiwa. Tapi, anjeun teu diidinan nyandak salah sahiji pasir sareng anjeun sabab ditangtayungan. 

pantai bersih spotlessly ieu dijejeran ku walkway picturesque kalawan ranjang panonpoé, loungers sarta rupa-rupa toko, kafe jeung réstoran, porsi masakan Turki jeung internasional, sapanjang bentang pantai pikeun escapade santai sarta deet, haneut, tembus Mediterania na. cai anu idéal pikeun ngojay jeung olahraga cai. Kalawan sababaraha ombak geulis badag, datang ogé bisa indulge dina thrilling olahraga cai kawas surfing, diving, arung jeram jeung paralayang. Éta pantai anu murni kalayan ombak anu ageung sareng transparansi laut ngagampangkeun sémah ningali unggal lauk di handap ngalangkungan gelas ngojay. Lamun resep a sajarah saeutik dicampurkeun jeung waktu pantai Anjeun, Anjeun ogé bisa ngajajah Gua Damlataş; ngumbara ngaliwatan kota heubeul pikeun neuleuman ngeunaan sajarah euyeub wewengkon urang. Pasir emas anu buta sareng laut biru anu tembus langkung seueur anu tiasa dijelaskeun ku kecap, janten anjeun kedah ningali nyalira!

MACA DEUI:
Turki pinuh kaajaiban alam sareng rahasia kuno, milarian terang langkung seueur di Situ sareng sajabina - Kaajaiban Turki.

Icmeler Beach, Marmaris 

Pantai Icmeler Pantai Icmeler

Panjang sareng sabit ngawangun, Icmeler Beach, ayana di Icmeler dina Dinaan Daérah dina jarak 8 km ti hub libur tina Marmaris, nawarkeun paket lengkep senang, frolic, rélaxasi jeung pikagumbiraeun. Pasir emas rupa, laut jelas tur azure jeung Asép Sunandar Sunarya sato laut, désa fishing sabudeureun tur leuweung héjo subur nambahan nepi ka pesona tempat. Sabab dikurilingan ku leuweung pinus sarta dirojong ku Pagunungan Taurus, éta populer di kalangan hikers anu bisa ngarasakeun pintonan picturesque sanggeus nanjak, utamana sunrise ti gunung ieu nu glistens on sagara. Garis pantai anu panjangna 6 km anu campuran keusik sareng sirap kirang rame sareng ogé dibersihkeun unggal wengi supados tetep bersih pikeun anu datang. 

Cuaca haneut na ngaberkahan sémah kalayan atmosfir santai sakumaha pantai tenang jeung ombak leutik sampurna pikeun lounging handapeun kalangkang tina payung jeung bade ngojay panjang. Mun anjeun batur kalawan streak Dongeng, lajeng olahraga cai kawas parasailing, jet ski, snorkeling, sarta scuba diving oge sadia pikeun tetep anjeun entertained na immersed keur jam. Sababaraha turnamén voli ogé diayakeun di pantai ieu dina usum semi. Naha anjeun resep petualangan atanapi total rasa rélaxasi, anjeun bakal tiasa mendakan sadayana di dieu sareng upami anjeun nambihan inuman sareng tuangeun, anjeun gaduh pangalaman anu teu hilap tenang. Salaku busur keusik emas kasar nyanghareup kana cai biru caang Mediterania, kaéndahan paradisiacal of Icmeler Beach ieu elevated, nawarkeun saréat visual nu teu kudu sono!

Baca leuwih seueur tentang Prosés Aplikasi Visa Turki

Pantai Cirali, Cirali

Pantai Cirali Pantai Cirali

Pantai Cirali mangrupikeun permata pantai di désa leutik di Cirali, Lapped ku cai bulao herang sarta dipiguraan ku pamandangan gunung spektakuler jeung verdant. Situated dina Basisir Turki kiduleun Antalya, keusik murni bodas, sarta rahang muterna pintonan Panonpoé Tilelep ngajadikeun Cirali salah sahiji kudu didatangan pantai di Turki. gem disumputkeun Ieu titik perdana tucked di tengah Pagunungan Taurus diantara tangkal pinus, sawah héjo sarta dusun jeruk, nu mantuan datang ka ngarasa kawas aranjeunna sajuta mil jauh ti commotions kahirupan kota. Teu kawas pantai lianna di Turki, Cirali geus ngahaja dihindari ngembangkeun utama sarta ni'mat guesthouses kulawarga-ngajalankeun sarta low-bohong hotél leutik tinimbang mega-resorts nu ensures atmosfir low-konci anu tetep fokus kana bersantai on pantai. 

Jeung ruruntuhan kuna kota Lycian tina Olympos di tungtung kidul jeung seuneu langgeng famed tina Gunung Chimaera towering luhur, pantai pebbled ieu sapanjang basisir pirus nikmat duanana pencinta alam jeung buffs sajarah. pantai unspoiled Ieu tindakan minangka Cove of serenity pikeun seekers tranquility jeung perdamaian. Nu datang bisa bersantai di basisir ngarasakeun pesona endah dina gubuk pantai jeung loungers jeung indulge dina sunbathing atawa piknik. Cai kristal jernih kalayan jero anu nguntungkeun sareng henteu aya ombak ageung ngajantenkeun pantai ieu tempat anu saé ngojay jeung snorkeling ogé. Ngan kawas Pantai Patara, Cirali Beach ogé dipikawanoh pikeun kuya laut loggerhead sarta hiji bagian tina pantai ditangtayungan ku World Wide Fund for Alam pikeun beternak sareng konservasi spésiés kaancam ieu. Upami anjeun hoyong bersantai di laut anu jernih Mediterania kalayan sakuliling anu endah, tenang, sapotong surga anu teu kacekel ku pariwisata masal mangrupikeun tujuan anu idéal.


Pariksa anjeun eligibility pikeun Turki Visa sareng daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun. Warga Amérika, Warga Australia, Warga Cina, Warga Kanada, Warga Afrika Kidul, Warga Méksiko, sarta Émirat (warga UAE), tiasa nerapkeun online pikeun Electronic Turki Visa. Upami anjeun peryogi bantosan atanapi peryogi klarifikasi anjeun kedah ngahubungi kami Turki Visa helpdesk pikeun ngadukung sareng pedoman.