Turki Visa ti Méksiko

Turki Visa pikeun Warga Méksiko

Panawaran pikeun Turki Visa ti Mexico

eTA pikeun warga Méksiko

Eligibility Turki Visa Online

  • Warga Méksiko tiasa ngalamar Turki eVisa
  • Méksiko mangrupikeun anggota peluncuran program eVisa Turki
  • Warga Méksiko mikaresep asupna gancang nganggo program eVisa Turki

Syarat Turki Visa Online anu sanés

  • Warga Méksiko tiasa ngalamar Turki e-Visa online
  • Turki Éléktronik Visa valid pikeun kadatangan ku darat, laut atanapi hawa
  • Turki Electronic Visa kanggo wisata pondok, bisnis, kunjungan transit dugi ka 90 dinten

Turki Visa ti Méksiko

Visa Éléktronik Turki ieu dilaksanakeun pikeun ngijinkeun pangunjung pikeun gampang kéngingkeun visa online. Program Turki eVisa diluncurkeun dina 2013 ku Kamentrian Luar Negeri Républik Turki.

Warga Méksiko diwajibkeun ngalamar Turki e-Visa (Turki Visa Online) pikeun asup ka Turki pikeun kunjungan pikeun pariwisata, bisnis, transit atanapi tujuan médis. Turki Visa ti Mexico teu pilihan, tapi a sarat wajib pikeun sadaya warga Méksiko iinditan ka nagara pikeun cicing pondok. Paspor anu ngagaduhan eVisa Turki kedah sah sahenteuna 6 bulan saluareun tanggal angkat, éta nyaéta tanggal nalika anjeun angkat ti Turki.

Kumaha carana abdi tiasa ngalamar Turki Visa ti Mexico?

Visa Turki pikeun warga Méksiko ngandung hiji formulir aplikasi online anu tiasa réngsé sakedik lima (5) menit. Perlu pikeun ngalamar nuliskeun inpormasi dina halaman pasporna, detil pribadi, detil kontakna, sapertos email sareng alamat.

Visa Turki pikeun warga Méksiko tiasa diterapkeun sareng réngsé online dina situs wéb ieu sareng tiasa nampi Turki Visa Online ku email. Prosésna saderhana pisan pikeun warga Méksiko. Hiji-hijina sarat nyaéta gaduh Id email, kartu Kredit / Debit dina 1 tina 133 mata uang atanapi Paypal.

Saatos anjeun mayar biaya, pamrosésan aplikasi eTA dimimitian. Turki Visa Online dikirimkeun via email. Turki Visa pikeun warga Méksiko bakal dikirim via email, sanggeus aranjeunna geus réngsé formulir aplikasi online kalawan informasi diperlukeun tur sakali pembayaran kartu kiridit online geus diverifikasi. Dina kaayaan anu jarang pisan, upami dokuméntasi tambahan diperyogikeun, ngalamar bakal ngahubungi sateuacan persetujuan Turki eVisa.


Syarat Turki Visa pikeun warga Méksiko

Pikeun asup ka Turki, warga Méksiko ngabutuhkeun dokumén perjalanan atanapi paspor anu sah pikeun ngalamar eVisa Turki. Warga Méksiko anu gaduh paspor kawarganagaraan tambahan kedah mastikeun yén aranjeunna nerapkeun paspor anu sami anu aranjeunna badé angkat, sabab eVisa Turki bakal aya hubunganana sareng paspor anu disebatkeun dina waktos aplikasi. Henteu kedah nyitak atanapi nampilkeun dokumén di bandara, sabab Visa Elektronik Turki disimpen sacara éléktronik ngalawan paspor dina sistem Imigrasi Turki.

Ngalamar ogé meryogikeun kiridit atanapi kartu debit atanapi akun PayPal anu valid pikeun mayar Turki Visa Online. warga Méksiko ogé diperlukeun nyadiakeun a Alamat Email Leres, pikeun nampi eVisa Turki dina koropak anjeun. Inpormasi ngeunaan Visa Turki anjeun kedah cocog sareng inpormasi dina paspor anjeun sapinuhna,, upami anjeun henteu kedah ngadaptarkeun eVisa Turki anu énggal.

Maca ngeunaan Syarat Visa Visa Online lengkep

Sabaraha lami warga Méksiko tiasa tetep dina Visa Turki?

Tanggal miang warga Méksiko kedah aya dina 30 Dinten kadatangan. Panyekel paspor Méksiko diwajibkeun kéngingkeun Otoritas Perjalanan Éléktronik Turki (Turki eVisa) bahkan pikeun durasi pondok 1 dinten dugi ka 30 Dinten. Upami warga Méksiko badé cicing langkung lami, maka aranjeunna kedah ngalamar Visa anu relevan gumantung kana kaayaanana. Visa Turki henteu valid pikeun tujuan sanés pariwisata atanapi bisnis. Upami anjeun kedah diajar atanapi damel di Turki anjeun kedah ngalamar visa biasa / tradisional / stiker di Kedubes Turki / komisi anu pangdeukeutna.

Patarosan anu sering Ditaroskeun perkawis Turki Visa Online (atanapi Turki e-Visa)

Naon validitas Turki Visa Online pikeun warga Méksiko

Nalika Turki e-Visa valid salami 180 dinten, warga Méksiko tiasa cicing dugi ka 30 Dinten dina waktos 180 dinten. Turki e-Visa mangrupa Éntri Tunggal visa pikeun warga Méksiko.


Hal-hal anu kedah dilakukeun sareng tempat anu dipikaresep pikeun warga Méksiko di Turki

  • Basilica Cisterns of Istanbul, Turki
  • Myra Necropolis, Demre, Turki
  • Ngajalajah Formasi Kapur di Taman Nasional Goreme
  • Ngarasakeun Mandi Turki di Cemberlitas Hamami
  • Loka Arkéologis Troy, Çanakkale, Turki
  • Kota Hantu Ani, Ocaklı Köyü, Turki
  • Coba bako Turki di Nargile Bar
  • Kayak ngeunaan reruntuhan Kekova di Kaleüçağız Köyü
  • Istana Manuk Uthmaniyah, Üsküdar, Turki
  • Kota Manazan, Turki
  • Tingali Pandangan! salila Bosphorus Ferry Ride

Konsulat Méksiko di Turki

alamat

Levent Mahalesi, Levent Caddesi Lale Sok No.23 Besiktas, Istanbul Turki

Phone

+ 90-212-284-1002

fax

+ 90-212-284-1008


Punten daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun.