Visa Turki ti Afrika Kidul

Turki Visa pikeun Warga Afrika Kidul

Panawaran pikeun Turki Visa ti Afrika Kidul

eTA pikeun warga Afrika Kidul

Eligibility Turki Visa Online

  • Warga Afrika Kidul tiasa ngalamar Turki eVisa
  • Afrika Kidul mangrupikeun anggota peluncuran program Turki eVisa
  • Warga Afrika Kidul resep gancang asup ngagunakeun program Turki eVisa

Syarat Turki Visa Online anu sanés

  • Warga Afrika Kidul tiasa ngalamar Turki e-Visa online
  • Turki Éléktronik Visa valid pikeun kadatangan ku darat, laut atanapi hawa
  • Turki Electronic Visa kanggo wisata pondok, bisnis, kunjungan transit dugi ka 90 dinten

Visa Turki ti Afrika Kidul

Visa Éléktronik Turki ieu dilaksanakeun pikeun ngijinkeun pangunjung pikeun gampang kéngingkeun visa online. Program Turki eVisa diluncurkeun dina 2013 ku Kamentrian Luar Negeri Républik Turki.

Warga Afrika Kidul diwajibkeun ngalamar Turki e-Visa (Turki Visa Online) pikeun asup ka Turki pikeun kunjungan pikeun pariwisata, bisnis, transit atanapi tujuan médis. Turki Visa ti Afrika Kidul henteu pilihan, tapi a sarat wajib pikeun sadaya warga Afrika Kidul iinditan ka nagara pikeun cicing pondok. Paspor anu ngagaduhan eVisa Turki kedah sah sahenteuna 6 bulan saluareun tanggal angkat, éta nyaéta tanggal nalika anjeun angkat ti Turki.

Kumaha carana abdi tiasa nerapkeun Turki Visa ti Afrika Kidul?

Visa Turki pikeun warga Afrika Kidul ngandung hiji formulir aplikasi online anu tiasa réngsé sakedik lima (5) menit. Perlu pikeun ngalamar nuliskeun inpormasi dina halaman pasporna, detil pribadi, detil kontakna, sapertos email sareng alamat.

Visa Turki pikeun warga Afrika Kidul tiasa diterapkeun sareng réngsé online dina situs wéb ieu sareng tiasa nampi Turki Visa Online ku email. Prosésna saderhana pisan pikeun warga Afrika Kidul. Hiji-hijina sarat nyaéta gaduh Id email, kartu Kredit / Debit dina 1 tina 133 mata uang atanapi Paypal.

Saatos anjeun mayar biaya, pamrosésan aplikasi eTA dimimitian. Turki Visa Online dikirimkeun via email. Visa Turki pikeun warga Afrika Kidul bakal dikirim via email, saatos ngalengkepan formulir aplikasi online kalayan inpormasi anu diperyogikeun sareng saatos pamayaran kartu kiridit online parantos diverifikasi. Dina kaayaan anu jarang pisan, upami dokuméntasi tambahan diperyogikeun, ngalamar bakal ngahubungi sateuacan persetujuan Turki eVisa.


Syarat Turki Visa pikeun warga Afrika Kidul

Pikeun asup ka Turki, warga Afrika Kidul bakal meryogikeun dokumén perjalanan anu pas atanapi paspor kanggo ngadaptar Turki eVisa. Warga Afrika Kidul anu ngagaduhan paspor kabangsaan tambahan kedah pastikeun yén aranjeunna ngalamar sareng paspor anu sami anu bakal aranjeunna perjalanan, sabab Turki eVisa bakal aya hubunganana sareng paspor anu parantos disebatkeun nalika aplikasi. Henteu kedah nyetak atanapi nampilkeun dokumén naon di bandara, sabab Visa Éléktronik Turki disimpen sacara éléktronik ngalawan paspor dina sistem Imigrasi Turki.

Ngalamar ogé meryogikeun kiridit atanapi kartu debit atanapi akun PayPal anu valid pikeun mayar Turki Visa Online. Warga Afrika Kidul ogé diperyogikeun pikeun nyayogikeun a Alamat Email Leres, pikeun nampi eVisa Turki dina koropak anjeun. Inpormasi ngeunaan Visa Turki anjeun kedah cocog sareng inpormasi dina paspor anjeun sapinuhna,, upami anjeun henteu kedah ngadaptarkeun eVisa Turki anu énggal.

Maca ngeunaan Syarat Visa Visa Online lengkep

Sabaraha lami warga Afrika Kidul tiasa cicing di Turki Visa?

Tanggal angkat warga Afrika Kidul kedah dina 30 dinten datangna. Panyekel paspor Afrika Kidul diperyogikeun kéngingkeun Otoritas Perjalanan Éléktronik Turki (Turki eVisa) bahkan salami waktos pondok tina 1 dinten dugi ka 30 Dinten. Upami warga Afrika Kidul ngahajakeun cicing dina waktos anu langkung lami, maka aranjeunna kedah ngadaptar pikeun Visa anu aya hubunganana sareng kaayaan aranjeunna. Turki Visa henteu valid pikeun tujuan sanés wisata atanapi bisnis. Upami anjeun kedah diajar atanapi damel di Turki anjeun kedah ngadaptar pikeun visa biasa / tradisional / stiker di kedutaan / komisi Turki anu paling caket.

Patarosan anu sering Ditaroskeun perkawis Turki Visa Online (atanapi Turki e-Visa)

Naon validitas Turki Visa Online pikeun warga Afrika Kidul

Nalika Turki e-Visa valid salami 180 dinten, warga Afrika Kidul tiasa tetep dugi ka 30 Dinten dina jangka waktu 180 dinten. Turki e-Visa nyaéta Éntri sababaraha visa pikeun warga Afrika Kidul.


Hal-hal anu kedah dilakukeun sareng tempat-tempat anu dipikaresep pikeun warga Afrika Kidul di Turki

  • Makam sareng Korsi Suci Antiochus di Nemrut Dagi
  • Hidangan ti Kakaisaran Usmaniyah di Rumah Makan Asitane di Fatih, Turki
  • Kuşadası, kota pantai anu menawan di Turki
  • Didatangan taman téma miniatur nganggo modél 100-plus di Miniaturk
  • Permata Art Nouveau di Vlora Hanı
  • Ngarasakeun mandi Turki di Istanbul
  • Didatangan Grand Bazaar di Istanbul
  • Balayar di Laut Aegean
  • Soak dina cai termal di Pamukkale
  • Wisata siang ka Pulo Cleopatra lepas pantai kidul wétan Turki
  • Danau suci anu aya sajarah Alkitab di Urfa, Turki

Kedubes Afrika Kidul di Turki

alamat

Pilot Sokak No: 27 GOP 06700 Ankara Turki

Phone

+ 90-312-405-6861

fax

+ 90-312-446-6434


Punten daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun.