Jinis Turki e-Visa (Otorisasi Wisata Éléktronik)

Syarat Visa Turki
 

Wisatawan asing sareng pengunjung anu ngumbara ka Républik Turki kedah nyandak dokuméntasi anu pas pikeun tiasa asup ka nagara éta. kalkun ngabebaskeun urang asing asing tina nyandak Visa tradisional atanapi kertas nalika nganjang ka nagara via udara dina penerbangan komérsial atanapi piagam. Panyekel paspor nagara anu dibebaskeun tina visa sanés tiasa ngadaptar pikeun e-Visa Turki atanapi Turki Visa Online. Turkey e-Visa mangrupikeun dokumén resmi dikaluarkeun ku Kamentrian Luar Negeri Républik Turki anu nimpah salaku waiver Visa sareng ngamungkinkeun palancong internasional sumping ka nagara éta ngalangkungan hawa ngalangkungan penerbangan komersial atanapi piagam pikeun nganjang ka nagara éta kalayan gampang sareng merenah.

Turki e-Visa tiasa dilarapkeun online sareng sakali aplikasi anjeun dikintunkeun, mayar sareng disatujuan, Turki Visa Online bakal dikaitkeun langsung sareng paspor anjeun sareng valid salami waktos 180 dinten. Sanaos Turki e-Visa ngagaduhan fungsi anu sami sareng Turki Visa, bédana aya dina kanyataan yén eVisa pikeun Turki langkung gampang ditampi tibatan Visa tradisional atanapi stiker pikeun Turki anu aplikasi sareng persetujuanna langkung lami tibatan Turki Visa Online pikeun warga asing anu tiasa disahkeun dina biasana sababaraha menit.

Datang internasional tiasa ngadaptar Turki Visa Online pikeun tujuan anu béda sareng sareng rupa-rupa, sapertos pikeun a singgah or transit, atawa pikeun pariwisata jeung sightseeing, atanapi pikeun tujuan bisnis. Pulisi Karajaan Turki ngalaksanakeun pangawasan wates sareng ngendalikeun gerakan wisatawan di lebet sareng Turki. Pulisi Royal Turki ngagaduhan kawenangan pikeun ngaluarkeun sababaraha jinis Visa pikeun perjalanan ka Turki, anu paling penting diantarana nyaéta:

  • Turki Express Visa
  • Visa Bisnis Turki pikeun investor
  • Turki Visa pikeun ngadatangan baraya sareng rerencangan
  • Turki Visa pikeun kunjungan resmi
  • Turki Sababaraha Éntri Visa
  • Turki Wisata Visa

Turki e-Visa langkung unggul tibatan seueurna visa anu disebatkeun di luhur sakumaha tiasa dilarapkeun sareng réngsé online dina hitungan menit, éta dikaluarkeun dina 24 jam dina kaseueuran kasus, éta ngamungkinkeun sababaraha kunjungan dina jangka waktu 180 dinten henteu ngaleuwihan 90 dinten. Turki Visa Online sah pikeun tujuan pariwisata sareng perdagangan atanapi bisnis.

Turki e-Visa pikeun Usaha

Salaku salah sahiji nagara anu paling penting dina Eurozone, Turki muka panto pikeun seueur tamu bisnis sapanjang taun. Jalma bisnis asing ti nagara-nagara anu dibebaskeun tina visa anu layak pikeun Turki Visa Online tiasa sumping ka Turki pikeun tujuan bisnis ku kéngingkeun Turki Visa Online. Turki e-Visa ngamungkinkeun datang bisnis nganjang ka Turki sareng ngiringan kagiatan bisnis kalebet ngahadiran rapat teknis atanapi bisnis, tanaga ahli, ilmiah or konferensi pendidikan, ngiringan paméran atanapi seminar, negosiasi kontrak jsb Turki Visa Online ngajantenkeun nganjang ka nagara éta gampang sareng gampang pikeun sadaya pangunjung bisnis di Turki.

Turki e-Visa pikeun Pariwisata

Turki mangrupikeun nagara anu paling populér pikeun wisata henteu ngan ukur di Éropa tapi ogé saalam dunya. Tina bentang anu indah, situ sareng kaajaiban jeung kota anu beragam budaya sapertos Istanbul, nya ngagaduhan sadayana. Aya sababaraha tempat anu terkenal di dunya sapertos Turki sapertos wisata wisata Istanbul, reruntuhan kuno di Efesus, Kota Old Mardin, tempat-tempat di daérah Antalya, Laut Hideung Wétan Kalér sareng seueur deui. Turis asing anu janten warga nagara mana wae nagara anu layak pikeun Turki Visa Online sareng anu angkat ka Turki pikeun kaperluan pariwisata, nyaéta, sightseeing or rekreasi, ngadatangan babaturan sareng kulawarga , nyéépkeun liburan di kota Turki, datang dina kagiatan sosial sapertos bagian tina grup sakola dina kagiatan perjalanan sakola, aranjeunna tiasa ngalengkepan Formulir Aplikasi e-Visa Turki (Sistem Aplikasi Turki Éléktronik) ngamungkinkeun aranjeunna asup ka Turki.

Turki e-Visa pikeun Transit atanapi Layover

Kusabab Turki mangrupikeun gerbang ka Éropa, bandara Turki nawiskeun penerbangan nyambungkeun ka sajumlah seueur kota di Éropa, anu datang internasional tiasa mendakan diri di bandara Turki atanapi kota Turki pikeun tujuan peristirahatan atanapi transit nalika nuju tujuan akhir. Nalika ngantosan hiber na pikeun nagara atanapi tujuan anu sanés, palancong internasional anu kedah cicing sakedik di Turki tiasa nganggo Turki Visa Online pikeun Transit pikeun ngalakukeunana. Upami anjeun warga nagara anu dikaluarkeun ku visa pikeun Turki e-Visa sareng anjeun kedah ngantosan di bandara Turki salami sababaraha jam kanggo transit ka hiber ka nagara sanés di Éropa atanapi kedah ngantosan di kota Turki waé sababaraha dinten dugi ka hiber salajengna ka nagara tujuan anjeun, maka Turki Visa Online for Transit mangrupikeun Otorisasi Travel Éléktronik anu anjeun peryogikeun.

Katiluna jinis e-Visa Turki ieu parantos ngajantenkeun gampang sareng merenah pikeun warga nagara Turki Visa Online anu layak pikeun nganjang ka Turki salami waktos anu cekap dugi ka 90 dinten. Nanging, anjeun kedah tetep émut yén Pajabat Perbatasan Turki tiasa nolak anjeun lebet di wates sanaos anjeun ngagaduhan Turki e-Visa anu disatujuan upami anjeun henteu ngagaduhan sadayana dokumén anjeun, sapertos paspor anjeun, dina urutan, anu bakal dipariksa pajabat wates; upami anjeun ngagaduhan résiko kaséhatan atanapi kauangan; sareng upami anjeun ngagaduhan riwayat kriminal / teroris atanapi masalah imigrasi sateuacanna.


Pariksa anjeun eligibility pikeun Turki Visa sareng ngadaptar pikeun Turki eVisa Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun.