Situ sareng sajabina - Kaajaiban Turki

Turki, ogé dikenal salaku bumi opat musim, dikurilingan dina hiji sisi Laut Tengah, janten simpang Éropa sareng Asia, ngajantenkeun Istanbul hiji-hijina nagara di dunya anu ayana di dua buana sakaligus.

Turki e-Visa atanapi Turki Visa Online mangrupikeun otorisasi perjalanan éléktronik atanapi ijin perjalanan pikeun nganjang ka Turki salami 90 dinten. Pamaréntah Turki nyarankeun yén datang internasional kedah ngadaptar pikeun Visa éléktronik Turki sahenteuna tilu dinten sateuacan anjeun sumping ka Turki. Warga asing tiasa ngadaptar pikeun Aplikasi Visa Visa Online dina hitungan menit. Prosés aplikasi Visa Visa sacara otomatis, saderhana, sareng lengkep online.

Éta mangrupikeun permata anu bersinar kalayan kaajaiban alam sareng rahasia kuno. Naon anu anjeun terang ngeunaan Turki ngan ukur permukaan permadani anu éndah, sabab nagara ieu jauh di luar jalan-jalan anu terkenal di Istanbul sareng tujuan perjalanan utama. Kalayan sababaraha rentang gunung panggedéna, danau glasial sareng taman nasional, sareng puluhan situs warisan dunya UNESCO, baca sapanjang anjeun ngaliwat ka bumi ieu pinuh ku kejutan kuno jeung modéren.

Antalya, Turki Antalya, Turki

Garis pantai pangpanjangna

Antalya, ogé katelah kota biru, dipikaterang ku garis pantai pangpanjangna di Turki. Tempatna di Riviera Turki, ogé katelah Basisir Pirus pikeun pantai biru sareng zamrud, kota, sanaos dibanjiran ku hotél méwah, tetep pastikeun ngantepkeun pangaruhna sareng pandangan anu saé sareng damai.

Antalya, janten Resort laut internasional panggedéna, ngabagéakeun jutaan wisatawan unggal taun ku paningkatan paningkatan sareng pembiayaan ku Pamaréntah pikeun ngamajukeun pariwisata di kota.

Sawarga ti Luhur

Naék balon hawa panas di Cappadocia Naék balon hawa panas di Cappadocia

Salah sahiji daérah klasik Asia Kecil, Cappadocia mangrupikeun sababaraha situs warisan dunya UNESCO anu kawéntar anu kalebet taman nasional, situs batu sareng sajumlah kota bawah tanah. Bumi pikeun seueur reruntuhan kuno, Cappadocia ngagaduhan seueur kota bawah tanah anu dirancang kalayan cerdas kalayan sarap ayana di seueur lokasi dina sésa-sésa kuno tina keajaiban kuno ieu.

nu akar kota balik deui ka jaman Romawi kalayan seueur reruntuhan kuno katingali, sareng kaajaiban alam, kalayan anu paling kasohor nyaéta 'liang cerobong peri' anu formasi batu bentuk kerucut sumebar jauh di sakuriling lebak. Salah sahiji cara anu paling saé pikeun ngumpulkeun pandangan ieu nyaéta numpak balon hawa panas nalika panonpoé ngalukis ka lebak dina warna oranyeu anu saé.

Di sagigireun éta, tempatna aya ogé kasohor hotél guha na di Turki.

Karagol

Tasik Karagol Tenang Danau di sisi Laut Hideung, Karagol

Karagol, nami anu hartosna danau hideung dina basa Turki, ku sadayana standar langkung pikaresepeun tibatan namina. Danau anu perenahna di daérah laut hideung Turki katingali paling hideung tina bulao dina permukaan, janten nami na danau hideung.

Pagunungan Kargol mangrupikeun seueur danau glasial, kalayan Danau Karagol mangrupikeun salah sahiji situ kawah di daérah. Karagol mangrupikeun tempat wisata utama Propinsi Giresun di daérah Laut Hideung di Turki.

Kana Laguna Biru

Lokasina di Riviera Turki, Oludeniz, anu dina basa Turki ditarjamahkeun salaku laguna bulao, mangrupikeun Resort pantai di belah kidul-kulon nagara. Pantai kasohor ku nuansa éndah na mimitian ti biru jero nepi ka pirus lampu. Éta ogé tiasa disebat sagara tiiseun sareng sifatna tenang henteu paduli kaayaan cuaca. Pamandangan luar biasa tina blues paling jero patepung di bumi héjo subur tiasa dialaman ku seueur kasempetan paralayang anu aya di daérah éta. Pikeun lokasi na apt Oludeniz ogé kawanoh salaku salah sahiji tujuan paralayang terbaik di Éropa.

MACA DEUI:
Ogé diajar ngeunaan ngajajah tempat wisata di Istanbul.

Gunung Cilo

Gunung pangluhurna katilu di Turki kalayan jangkungna langkung ti 4000 méter, Gunung Cilo salaku daya tarik alam anu tuwuh di kalangan peminat alam sareng fotografer. Kakara dina dasawarsa terakhir yén Pagunungan Cilo dibuka pikeun wisatawan pikeun didatangan saatos dinyatakeun salaku taman nasional. Di sagigireun éta, gunung anu kadua pangluhurna di nagara éta ogé mangrupikeun daérah anu paling sering didatangan ku curug na sareng lembah anu saé.

Lembur Kukupu- Sakumaha Sora na

Lebak Kukupu Lebak Kukupu

Dina salah sahiji tujuan wisata anu kawéntar di Riviera Turki, di sisi laut meditarrean, aya lebak anu kasohor kukupu . Garis ieu pasti henteu ucul tina buku carita. Kalayan flora sareng fauna anu beunghar, rupa-rupa spésiés kukupu tiasa dipendakan dina sasih Séptémber dugi ka Oktober di daérah éta. Ogé mangrupikeun curug alit anu indah sareng pantai bersih tempat ieu tiasa gampang disalahgunakeun janten Wonderland leutik tina buku impian. Lebak kukupu ogé dikenal pikeun ngamajukeun ékowisata sareng konstruksi naon waé pikeun tujuan komérsial dilarang di daérah éta.

Danau Salda - Saeutik Mars

Situ Salda Situ Salda

Sanaos Turki mangrupikeun sajumlah situ, danau Salda, anu perenahna di kidul-kulon Turki mangrupikeun danau anu sapertos na. Janten danau kawah, Danau Salda ngagaduhan cai kalayan sipat unik anu ngajantenkeun tempat kasohor ku jalan-jalan pikeun sababaraha kaperluan, salah sahiji sabab janten mineral anu kapendak di perairan na dipercaya nawiskeun ubar pikeun sagala rupa panyakit kulit.

Danau ieu ogé parantos tunduk kana sababaraha panilitian akademik kalayan formasi mineral sareng batu na anu caket pisan anu aya di mars. Danau Salda ogé dianggap salaku salah sahiji danau paling bersih di Turki kalayan cai anu jernih sareng tempat anu saé pikeun ngojay kalayan suhu haneut.

Kolam renang Pamukkale

Kolam renang Pamukkale Kolam renang Pamukkale

Umum dikenal salaku istana katun, Pamukkale, tempatna di kalkun kidul kulon nyaéta daérah anu kasohor sumber cinyusu na. Cai beunghar mineral tina gunung anu ngalir ngaliwatan teras mineral dikumpulkeun salaku kolam cai di handap sahingga nyieun formasi unik ieu. Teras travertine, dibentuk ngaliwatan sumber cai panas mineral mangrupakeun penampilan bodas sareng dibentuk saatos kristalisasi kalsium karbonat. Teras Travertine Pamukkale mangrupikeun salah sahiji situs warisan dunya UNESCO anu éndah di Turki.

Danau ieu ogé parantos tunduk kana sababaraha panilitian akademik kalayan formasi mineral sareng batu na anu caket pisan anu aya di mars. Danau Salda ogé dianggap salaku salah sahiji danau paling bersih di Turki kalayan cai anu jernih sareng tempat anu saé pikeun ngojay kalayan suhu haneut.

Turki, nagara anu nawiskeun simpang budaya ti sababaraha penjuru dunya ogé mangrupikeun tempat gambar anu paling hebat ti alam kalayan pandangan anu luar biasa sareng péngkolan anu héran unggal tungtung. Pastikeun yén nganjang ka nagara Mediterania ieu henteu dugi ka kota industri sareng pasar anu rame. Panonpoé Tilelep henteu ngan ukur ukur ningali tina jandéla hotél sapertos nagara di luar kota-kota na.


Pariksa anjeun eligibility pikeun Turki Visa sareng daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun. Warga Amérika, Warga Australia jeung Warga Cina tiasa ngalamar online pikeun Electronic Turkey Visa. Upami anjeun peryogi bantosan atanapi meryogikeun klarifikasi naon waé anjeun kedah ngahubungi kami Turki Visa helpdesk pikeun ngadukung sareng pedoman.