Kedah Didatangan Obyek Wisata di Izmir, Turki

Izmir Izmir

Tempatna di Basisir Aegean Tengah anu endah di Turki, di beulah kulon Turki, kota metropolitan Izmir anu indah mangrupikeun kota panggedéna katilu di Turki.

Situated on stunning Turki urang Basisir Aegean Tengah, Dina bagian kulon kalkun, kota métropolitan éndah Izmir nyaéta kota panggedéna katilu di Turki saatos Istanbul sareng Ankara. Dina sajarahna katelah Smyrna, éta salah sahiji palabuhan pangbadagna tur padumukan pangkolotna di Laut Tengah wewengkon nu sigana diwangun pikeun Pace slow sarta laut azure jempé bisa soak up sagala perhatian di Izmir.  

Izmir boasts loba situs warisan budaya jeung arkéologis matak kalawan leuwih ti 3000 taun sajarah kota, iklim basisir denok, kasempetan outdoor, sarta rasa lokal unik pikeun sémah ngajajah. Promenades anu dijejeran ku palem anu ngajajar teluk tiasa ngajantenkeun para tamu sapertos aya dina suasana anu mangrupikeun campuran. Los Angeles sareng kota Éropa Kulon. Izmir ogé disebut paling Kota Turki anu berorientasi barat alatan puseur komérsial sarta industri modern jeung well-dimekarkeun na, wangunan kaca-fronted, jsb. 

Izmir ogé mangrupikeun salah sahiji hub utama pikeun ngékspor sababaraha produk pertanian ogé industri ti palabuhan na. Nu datang bisa kalibet dina sababaraha olahraga cai jeung kagiatan saperti sailing, fishing, scuba diving, surfing, jsb di cai Laut Aegean. Masakanna kalayan seueur minyak zaitun, rupa-rupa bumbu sareng kadaharan laut mangrupikeun salah sahiji fitur unik Izmir. Turki ngalaman iklim Méditérania kalayan usum panas sareng garing, tiis hampang sareng hujan dina usum tiis. Pesona unggal tempat wisata di Izmir parantos ngajantenkeun tujuan anu idéal pikeun wisatawan sareng upami anjeun ogé hoyong salametan sareng warga lokal atanapi ngarambat deui dina waktosna di monumen kuno atanapi ngan saukur bersantai di lokasi anu indah kalayan sagelas anggur Turki dina panangan. , Anjeun kedah ngarencanakeun perjalanan anjeun ka Izmir kalayan bantosan daptar tempat anu kedah didatangan di Izmir.

Turki e-Visa atanapi Turki Visa Online nyaéta otorisasi perjalanan éléktronik atanapi idin perjalanan pikeun nganjang ka Turki salami 90 dinten. Pamaréntah Turki nyarankeun yén sémah internasional kedah ngalamar a Turki Visa Online sahenteuna tilu dinten sateuacan anjeun nganjang ka Turki. Warga asing tiasa ngalamar hiji Aplikasi Visa Turki dina hitungan menit. Prosés aplikasi Visa Visa sacara otomatis, saderhana, sareng lengkep online.

Izmir Agora

IzmirAgora Izmir Agora

Izmir Agora, ogé disebut salaku Agora of Smyrna, mangrupikeun situs Romawi kuno anu aya di antara jalan Pasar Kemeralti sareng sisi pasir Izmir. 'Agora' éta ngaran pikeun 'tempat kumpul umum, alun-alun kota, pasar atanapi pasar' di kota Yunani kuno dimana kajadian sosial lumangsung. Izmir Agora mangrupikeun musium terbuka anu aya di Namazgah lingkungan anu ngamungkinkeun datang ka admire sésa-sésa kota Romawi kuna di basisir Aegean tina Anatolia nu tadina katelah Smirna. 

Smyrna agora mangrupikeun wangunan sagi opat anu ngagaduhan palataran anu lega di tengah sareng galeri dikurilingan ku kolom, di jerona ruruntuhan pasar Romawi-Yunani ieu ngangkut sémah deui ka dinten bersejarah nalika Izmir Agora mangrupikeun tempat anu populer di Sutra. Jalan. Dikurilingan ku lingkungan padumukan lereng bukit, jalan pasar anu rame, sareng gedong komersil anu jangkung, Izmir Agora nawiskeun sawangan ngeunaan sajarah dalapan puluh lima taun tempat ieu. Diwangun ku Yunani dina abad ka-4 SM, tempat ieu ancur dina 178 Masehi ku hiji gempa sarta saterusna direnovasi nurutkeun urutan Kaisar Romawi Marcus Aurelius. 

Disebat a Situs Warisan Dunya UNESCO, Éta mangrupikeun hiji-hijina agora di dunya anu diwangun dina kota utama ayeuna, anu gaduh struktur tilu lapis, basilika, kolom marmer anu masih nangtung, jalan gapura, sareng corétan kuno anu masihan gambaran ngeunaan naon anu katingali dina bazar Romawi multilevel. siga baheula. Saluran cai kuna handapeun arches, diwangun ku Romawi, nu masih di operasi, bisa ditempo dina musium ayeuna. 

Nu direkonstruksi Faustina Gate, colonnades Corinthian, arca dewa jeung déwi Yunani kuna anu eye-catching, sarta kamar vaulted anu sarua pikaresepeun. Marengan sésa-sésa kota kuno, sésa-sésa kuburan Muslim ogé tiasa dipendakan di pinggiran agora. Harta sajarah sareng arsitéktur ieu di Izmir pasti bakal janten saréat visual pikeun peminat sajarah.

MACA DEUI:
Salaku tambahan ka kebon Istanbul ngagaduhan seueur deui anu ditawarkeun, diajar ngeunaan éta di ngajajah tempat wisata di Istanbul.

Konak Square jeung Menara Jam

IzmirClockTower Menara Jam Izmir

The Konak Square tradisional, dirancang ku Gustave Eiffel, mangrupikeun alun-alun anu sibuk anu dipendakan antara pasar populér sareng waterfront kota. Lokasina di tungtung kidul Jalan Atatürk dina agam wewengkon Izmir, tempat ieu parantos dirobih janten mall balanja sareng janten tempat patemon umum pikeun warga lokal ogé wisatawan. Dihubungkeun ogé kana beus, sistem trem sareng féri kota sareng ogé jalan asup ka pasar kuno. Dikurilingan ku gedong pamaréntahan anu kasohor sapertos Gubernur Propinsi Izmir, Balé Kota Izmir Metropolitan Municipality, jsb sarta ogé ciri sababaraha pangalusna kafe jeung réstoran. Pusat Budaya Universitas Ege perenahna di tungtung kidul alun-alun anu kalebet gedung opera, akademi musik, sareng musium seni modern. Tangkal palem sareng waterfront masihan daérah rasa Mediterania anu jelas sareng leumpang di sekitar Konak Square, tempat wisata sareng sora kafe, réstoran sareng toko caket dieu mangrupikeun pangalaman anu pikaresepeun. Ieu imah sababaraha atraksi kawentar kayaning Masjid Konak Yali geulis; kumaha oge, atraksi paling signifikan nyaéta Menara Jam Konak di tengah Alun-alun Konak. 

Tempatna di tengah Izmir, Menara Jam Izmir anu iconic diwangun dina 1901 salaku upeti ka Abdilhamid II, Sultan kakaisaran Ottoman, Dina raraga ngahormatan dua puluh lima taun pamaréntahanana sarta dianggap salaku landmark nonjol kota. Kanyataan yén opat jam dina surfaces éksternal on munara éta kado ti Kaisar Jérman Wilhelm II nambahkeun kana significance sajarah munara. Ieu munara jangkungna 25 méter, dirancang ku Arsiték Perancis Levantine Raymond Charles Père, gaduh ciri arsitéktur Ottoman sareng dihias dina gaya tradisional sareng unik anu narik wisatawan ti sakumna dunya. Opat mancur sareng tilu keran cai ogé disetél di sabudeureun dasar munara dina pola sirkular, sareng kolom-kolomna diideuan ku Desain Moorish. Menara Jam bersejarah ieu kedah aya dina daptar tempat anjeun pikeun ngajalajah di Izmir.

MACA DEUI:
Manisan Turki anu kasohor sareng manisan

KemeraltiMarket Pasar Kemeralti

Pasar Kemeralti mangrupa bazar heubeul nu balik deui ka abad katujuh belas manjang ti Alun-alun Konak saliwat ka Agora kuno tur dianggap salaku salah sahiji hubs komérsial pangpentingna kota. Tempatna sapanjang kurva bersejarah Jalan Anafartalar, pusat pedestrian ieu Izmir mangrupakeun tempat stunning kalawan loba jalma, bau pikaresepeun tur rasa datang ti sagala sisi. Bazar rame ieu tempatna eateries, toko, masjid, workshop artisans, kebon teh, imah kopi, jeung sinagoga. Beda sareng pasar-pasar sanés di dunya, di pasar ieu, para pemasar seuri sareng senang ngobrol sareng sémah salian ti ngajak mariksa produkna. Ieu mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling dipikaresep pikeun balanja pikeun wisatawan sareng warga lokal pikeun ngagaleuh naon waé sareng sadayana di handapeun panonpoé dina harga anu ramah-anggaran. 

Seueur toko nawiskeun karajinan lokal, perhiasan, barang kulit, karajinan, pakean jeung barang berharga lianna. Ieu mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun wisatawan mésér souvenir sareng kado ekslusif pikeun anu dipikacinta. Bazaar ogé mangrupikeun bumi masjid panggedéna di kota, Hisar Cami nu stuns sémah kalayan motif biru jeung emas geulis na. Lamun ngarasa capé mangka anjeun bisa nganjang ka palataran disumputkeun, situs sajarah ibadah, sarta grand caravanserais guna beristirahat sarta cageur. Anjeun oge bisa nyandak putus di salah sahiji loba kafe jeung eateries, antara Masjid Hisar jeung Kızlarağası Han Bazaar, nu ngalayanan kopi Turki kawentar kota babarengan jeung nikmat séjén. Upami anjeun anu resep balanja anu resep kana hiruk-pikuk sareng obrolan pasar anu sibuk, maka anjeun henteu kedah sono kana atraksi ieu di Izmir anu dijamin bakal narik para shopaholics kalayan warna-warna, barang-barang sareng tawaran anu saé.

MACA DEUI:
Turki pinuh kaajaiban alam sareng rahasia kuno, milarian terang langkung seueur di Lakes jeung saluareun – Kaajaiban Turki.

Izmir Wildlife Park

IzmirWildlifePark Izmir Wildlife Park

Nyebarkeun leuwih 4,25,000 méter pasagi wewengkon, éta Izmir Taman Margasatwa mangrupikeun salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun didatangan di Izmir pikeun anu resep satwa ogé anu resep alam. Diadegkeun dina 2008 ku Munisipalitas Izmir, taman ieu salah sahiji taman satwa alam panggedena Éropa sarta dikurilingan ku tangkal héjo subur, kembang geulis tur balong pleasing sahingga hiji tempat piknik unggulan sarta getaway sabtu minggu endah pisan pikeun kids ogé déwasa. Ayana spésiés manuk langka, sato tropis jeung flora langka ngajadikeun eta situs pikabitaeun. Beda jeung kebon binatang lianna, sato-sato ieu teu kakurung jeung bisa ngumbara kalawan bébas di habitat alamna. Wewengkon bébas-roaming taman ieu imah leuwih 1200 sato liar tur jinak kira 120 spésiés béda kaasup mamalia, manuk, réptil jeung spésiés kaancam punah. 

The rupa-rupa sato residing di grounds taman dirancang beautifully ngawengku manuk ti leuweung Afrika, zebra, kijang beureum, ajag, Lodaya, singa, biruang, kuda nil, antelop Afrika, onta, monyét, manuk onta, gajah Asia, dubuk. diantara loba batur. Puseur tropis ogé ngagaduhan buaya, serangga sareng oray. Aya kebon khusus pikeun murangkalih pikeun naék kuda sareng ogé tempat rekreasi pikeun kolot pikeun ngaraosan taman sareng murangkalih. Upami anjeun hoyong beungkeutan sareng sato sareng manuk sareng nangkeup alam, anjeun kedah nganjang ka Izmir Wildlife Park sareng nyaksian bumi anu megah sareng sato anu pikaresepeun nalika aranjeunna ngalaksanakeun kahirupan sapopoe.

MACA DEUI:
Jinis Turki e-Visa

Kord

Kord Kord

Kordon mangrupikeun pantai laut anu saé garis basisir dina Bandéra beureum saparapat Izmir nu manjang ti Dermaga Konak ka alun-alun sibuk tina Konak Meydani, ogé katelah Alun-alun Konak. Éta mangrupikeun basisir anu ageung sareng panjangna kirang langkung 5 km anu salawasna hirup sareng warni iraha waé dina sapoe. Jalur leumpang tempat ieu dotted ku bar, kafe, jeung réstoran di tepi wétan na ngamungkinkeun para datang leumpang sapanjang jalan lega tur boga kopi Turki kawentar atawa bir di salah sahiji kafe jalanan bari witnessing pintonan gambar-sampurna tina Panonpoé Tilelep. Anjeun tiasa ngarasakeun panorama basisir seafront ieu bari diuk dina bangku soaking nepi bau hampang laut. A rupa-rupa museum situated dieu kayaning Museum Ataturk, Pusat Seni Arkas, jeung sajabana nyaritakeun dongéng ngeunaan sajarah euyeub Izmir. Aya ogé sapédah anu tiasa diséwa nalika naék sapédah pikeun ngarambat endah tina Promenade pinggir laut ieu mangrupikeun ide anu saé. Kusabab seueur aset sajarah, budaya unikna sareng kahirupan kota anu meriah, éta narik sajumlah ageung wisatawan di tengah dinten. Promenade tepi laut anu ikonik ieu ngajantenkeun tempat anu saé pikeun anjeun bersantai sareng gaduh waktos gumbira sareng réréncangan sareng kulawarga. 

Alaçatı

Alaçatı Alaçatı

Lokasina di Semenanjung Çeşme Turki, kota pantai Alacati, kira-kira 1 jam ti kota Izmir, mangrupakeun kota leutik kalawan atmosfir santai. kota menawan Ieu gem disumputkeun nu boasts of arsitektur, kebon anggur, jeung kincir angin. Éta mangrupikeun campuran eklektik tina sagala hal sakola kuno sareng méwah. Sajarah beunghar Alacati mangrupikeun hasil tina jaman Yunani sareng dinyatakeun salaku situs bersejarah dina 2005. Imah batu Yunani tradisional, jalan sempit, butik vintage, kafe sareng réstoran ngajadikeun anjeun ngarasa kawas anjeun dina leutik gambar-sampurna pulo Yunani. Dikurilingan ku pantai sareng ton klub pantai anu ngajantenkeun tempat anu pikaresepeun pikeun nongkrong dina wengi usum panas. Alacati bustles kalawan aktivitas dimimitian di cinyusu sakumaha eta sarwa rébuan wisatawan ti sakuliah dunya dina imah batu leutik dirobah jadi hotél butik. hotél butik ieu beautifully kdu na cukup cozy pikeun travelers escaping tina hustle na bustle tina kahirupan kota.

Dahareun téh delight di Alacati kalawan réstoran porsi seafood seger jeung masakan disiapkeun kalawan bumbu husus sapanjang kalawan bar cocktail trendi porsi mojitos mouthwatering jeung anggur-kelas dunya. Kusabab angin anu kuat, pusat olah raga di Marina Alacati di beulah kidul mangrupikeun salah sahiji atraksi kota anu populer pikeun selancar angin sareng surfing langlayangan. Upami anjeun ogé hoyong ngumbara di jalan-jalan batu anu dibingkai bougainvillea sareng pariksa gedong-gedong anu warni, teras naon anu anjeun ngantosan? Sirah ka arah Alacati.


Pariksa anjeun eligibility pikeun Turki Visa sareng daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun. Warga Amérika, Warga Australia, Warga Cina, Warga Kanada, Warga Afrika Kidul, Warga Méksiko, sarta Émirat (warga UAE), tiasa nerapkeun online pikeun Electronic Turki Visa. Upami anjeun peryogi bantosan atanapi peryogi klarifikasi anjeun kedah ngahubungi kami Turki Visa helpdesk pikeun ngadukung sareng pedoman.