Watesan Perjalanan sareng Éntri ka Turki Taun 2022

Pamaréntah Turki parantos nyetél seueur watesan perjalanan anu dimaksud pikeun ngadalikeun kaamanan watesna. Di antara ieu ogé aya ukuran khusus anu ngajagaan kaséhatan sareng kaamanan masarakat nagara.

Ku Tiasha Chatterjee

Alatan panganyarna Pandemi covid19, pamaréntah kapaksa nempatkeun up sababaraha perjalanan larangan pikeun sémah asing, tetep dina pikiran kaamanan umum. Watesan Covid ieu terus-terusan diulas sareng diropéa sapanjang pandémik, dugi ka ayeuna. Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan ka Turki, pastikeun pikeun pariksa larangan perjalanan anu disebatkeun di handap ieu.

Turki e-Visa atanapi Turki Visa Online nyaéta otorisasi perjalanan éléktronik atanapi idin perjalanan pikeun nganjang ka Turki salami 90 dinten. Pamaréntah Turki nyarankeun yén sémah internasional kedah ngalamar a Turki Visa Online sahenteuna tilu dinten sateuacan anjeun nganjang ka Turki. Warga asing tiasa ngalamar hiji Aplikasi Visa Turki dina hitungan menit. Prosés aplikasi Visa Visa sacara otomatis, saderhana, sareng lengkep online.

Naha Turki Buka pikeun Wisatawan Asing Pikeun Didatangan?

Turis Asing Turis Asing

Leres, Turki dibuka pikeun kunjungan wisatawan asing. Ayeuna, jalma-jalma ti sadaya kabangsaan tiasa nganjang ka nagara, upami aranjeunna di handapeun peraturan imigrasi ditumpukeun ku Turki. Wisatawan asing ogé kedah nuturkeun aturan ieu:

  • Wisatawan asing bakal diwajibkeun mawa aranjeunna paspor jeung visa. Éta ogé tiasa nyandak salinan eVisa pikeun sumping ka Turki.
  • Datang kudu tetep diri diropéa kalawan apdet panganyarna ngeunaan kaayaan pandémik nagara kalawan advisories perjalanan. Nagara ieu terus-terusan mekarkeun larangan perjalanan dumasar kana kaayaan internasional ayeuna.

MACA DEUI:
Salaku tambahan ka kebon Istanbul ngagaduhan seueur deui anu ditawarkeun, diajar ngeunaan éta di ngajajah tempat wisata di Istanbul.

Naha Aya Anu Dilarang Iinditan Ka Turki Kusabab Pandémik?

Pandemic Pandemic

Pamarentah Turki teu ngalarang saha wae ti iinditan ka Turki, paduli kawarganagaraan maranéhanana. Sanajan kitu, aranjeunna geus nyieun sababaraha larangan dumasar kana titik miang tina individu. 

Lamun anjeun datang ti a nagara résiko luhur, anjeun moal diidinan asup ka nagara éta. Kituna datang kudu pariksa heula daptar larangan perjalanan panganyarna. Lian ti larangan ieu, kalolobaan wisatawan internasional bakal diidinan asup ka nagara éta bébas visa atanapi nganggo eVisa online.

Warga ti sababaraha nagara ngan bakal diidinan upami aranjeunna gaduh a visa stiker konvensional, nu maranéhna bisa meunang ti a Kadutaan Turki. Ieu ngawengku Aljazair, Kuba, Guyana, Kiribati, Laos, Kapuloan Marshall, Mikronésia, Myanmar, Nauru, Koréa Kalér, Palau, Papua Nugini, teras salajengna.

MACA DEUI:
Jinis Turki e-Visa

Naon Protokol Éntri Covid 19 Khusus Anu Diturutan Di Turki?

Covidien 19 Covid

Saeutik Protokol perjalanan khusus Covid 19 parantos dipasang di nagara éta pikeun ngajagi kasehatan warga, ogé wisatawan di Turki. Upami anjeun hoyong dibéré idin pikeun asup ka nagara éta salaku sémah luar negeri, anjeun kedah sasuai sareng protokol Covid 19 khusus anu kami parantos disebatkeun di handap ieu -

  • Eusian Formulir Éntri Wisatawan Sateuacan Anjeun Anjog ka Nagara - 
  1. Unggal datang datang anu geus ngaleuwihan umur 6 taun diperlukeun pikeun ngeusian nepi a Formulir Éntri Wisatawan, sahenteuna sahenteuna opat dinten sateuacan dugi ka nagara éta. Nanging, upami anjeun gaduh murangkalih di handapeun umur 6 taun, aranjeunna henteu kedah ngalakukeun anu sami. 
  2. Bentuk ieu dimaksudkeun pikeun ngahubungi individu anu parantos tepang sareng jalma anu parantos diuji positip Covid 19. Dina formulir ieu, nu nganjang kudu nyadiakeun maranéhanana inpormasi kontak babarengan jeung maranéhna alamat akomodasi di Turki. 
  3. Formulir ieu pikeun asup ka Turki kedah dieusi online, sareng sadayana prosésna bakal nyandak sababaraha menit maksimal. Panumpang bakal diwajibkeun nampilkeun éta sateuacan naék pesawat ka Turki, sareng deui saatos dugi ka nagara éta. Sémah ogé kedah émut éta transit ngaliwatan Adana ayeuna teu mungkin nepi ka aya bewara salajengna.
  • Anjeun Kudu Diuji Covid 19 Negatip, Sareng Boga Dokumén Anu Ngabuktikeun Anu Sarua -
  • Saban panumpang anu umurna langkung ti 12 taun diwajibkeun nyandak dokumen anu nunjukkeun yén aranjeunna negatip dina tés Covid 19, supados tiasa dipasihan. idin pikeun asup ka Turki. Aranjeunna tiasa milih antara salah sahiji tina dua pilihan ieu -
  1. Hiji tés PCR nu geus dicokot dina panungtungan 72 jam atawa 3 poé.
  2. Tes antigén gancang geus dicokot dina panungtungan 48 jam atawa 2 poé.
  • Nanging, sémah anu parantos divaksinasi sapinuhna sareng pulih bakal dibéré pengecualian pikeun sarat ieu, dina kaayaan anu aranjeunna tiasa nyayogikeun salah sahiji tina dua pilihan ieu -
  1. A sertipikat vaksinasi Éta nunjukkeun yén dosis terakhirna parantos dipasihkeun sahenteuna 14 dinten sateuacan aranjeunna dugi ka nagara tujuan.
  2. A sertipikat médis éta bukti recovery pinuh maranéhanana dina 6 bulan kaliwat.

Datang kudu tetep dina pikiran yén maranéhna kedah nyandak tes PCR dumasar kana sampling, sakali maranéhna anjog di Turki. Aranjeunna bakal tiasa neraskeun perjalanan saatos conto tés parantos dikumpulkeun ti aranjeunna. Nanging, upami conto tésna kaluar kalayan hasil positif Covid 19, aranjeunna bakal dirawat di handapeun tungtunan anu parantos ditetepkeun pikeun Covid 19, ku Kamentrian Kaséhatan, Turki.

MACA DEUI:
Turki pinuh kaajaiban alam sareng rahasia kuno, milarian terang langkung seueur di Lakes jeung Cicih & Kaajaiban Turki.

Naon Aturan Pikeun Lebetkeun Turki Upami Abdi Ti Nagara Résiko Tinggi?

Syarat tryntri Syarat tryntri

Lamun panumpang geus di a nagara resiko tinggi husus dina panungtungan 14 poé saméméh iinditan ka Turki, aranjeunna bakal diperlukeun pikeun ngalebetkeun a hasil tés PCR négatip, nu geus dicokot dina teu leuwih ti bentang 72 jam anjog di nagara éta. Upami sémah henteu divaksinasi, aranjeunna kedah divaksinasi karantina di hotél anu ditakdirkeun salami 10 dinten sareng biaya sorangan. Sanajan kitu, barudak di handapeun umur 12 taun geus exempted tina aturan ieu.

Warga Turki, Serbia, sareng Hungaria anu gaduh sertipikat vaksinasi anu jelas nyatakeun yén aranjeunna parantos divaksinasi di nagara asalna bakal diidinan asup tanpa ngalangkungan tés PCR. Upami warga Turki, Serbia, sareng Hungaria umurna sahandapeun 18 taun sareng dibarengan ku warga nagara Serbia atanapi Turki, ogé bakal dibebaskeun tina aturan ieu.

MACA DEUI:
Prosés Aplikasi Online e-Visa Turki

Naon Aturan Pikeun Karantina Di Turki?

Karantina Di Turki Karantina Di Turki

Wisatawan anu asalna ti nagara anu ngagaduhan tingkat inféksi anu luhur, atanapi parantos ka a nagara résiko luhur dina 14 dinten katukang kedah dikarantina saatos sumping di Turki. Karantina tiasa dilakukeun sacara khusus fasilitas akomodasi anu tos ditangtukeun ku pamaréntah Turki.

Sakumaha anu disebatkeun di luhur, panumpang bakal diwajibkeun ngaliwat tes PCR nalika dugi ka Turki. Upami aranjeunna nguji positip, aranjeunna bakal dikontak ku otoritas sareng maréntahkeun pikeun karantina salami 10 dinten ka hareup.

MACA DEUI:
Syarat Turki Visa Online

Naha Aya Sarat Éntri Anu Lain dina Kadatangan ka Turki?

Syarat Éntri dina Kadatangan Syarat Éntri dina Kadatangan

Sanggeus anjog di Turki, duanana panumpang ogé awak maskapai kudu ngaliwatan a prosedur pamariksaan médis, nu ogé bakal kaasup a cék suhu. Lamun individu teu némbongkeun nanaon Gejala covid19, aranjeunna bisa neruskeun kalawan lalampahan maranéhanana. 

Nanging, upami sémah tés positif dina tés Covid 19, aranjeunna kedah dikarantina sareng dirawat di fasilitas médis anu parantos ditangtukeun ku otoritas Turki. Alternatipna, travelers ogé bisa milih tetep dina a fasilitas médis swasta tina pilihan sorangan. 

MACA DEUI:
Nagara anu layak pikeun Turki e-Visa

Naon Protokol Perjalanan anu Diturutan Upami Kuring Lebet Ngaliwatan Bandara Istanbul?

Bandara Istanbul Bandara Istanbul

nu larangan perjalanan sareng éntri di Istanbul sami sareng di sesa nagara. Sanajan kitu, saprak Bandara Istanbul Mangrupakeun titik utama datangna pikeun mayoritas wisatawan asing, éta kudu nuturkeun sababaraha ukuran kaamanan pikeun ngadalikeun panyebaran virus Covid 19. Ieu ngawengku handap -

  • Bandara Istanbul ngagaduhan sababaraha puseur tés nu nawarkeun layanan 24*7. Di puseur uji ieu, panumpang nyandak a Tes PCR, tes antibodi, sareng tes antigen, dipigawé katuhu dina tempat. 
  • Unggal individu kedah sok make masker bari maranéhna aya di bandara. Ieu ogé ngawengku wewengkon terminal.
  • Wisatawan panginten kedah ngaliwat tés screening suhu awak di titik éntri terminal.
  • Saban daérah di bandara Istanbul ditutup sacara rutin pikeun ngaliwat prosedur sanitasi.

Naha Aya Ukuran Kasalametan Anu Kuring Bisa Diturutan Pikeun Ngajagi Urang Turki?

Ukuran kaamanan umum Ukuran kaamanan umum

Marengan larangan dasar perjalanan Covid 19, Pamaréntah Turki ogé parantos nyetél sababaraha ukuran kaamanan umum pikeun ngajaga masarakat umum. pamaréntah aktip layar jalma anu geus dilarapkeun pikeun visa Turki, pikeun dipariksa pikeun a tukang catetan kriminal sarta pikeun nyegah asupna maranéhanana travelers anu bisa jadi anceman pikeun kahirupan masarakat umum.

Sanajan kitu, cék tukang ieu moal mangaruhan lawang datang nu boga a sajarah kriminal minor. Hal ieu dilakukeun lolobana pikeun nyegah kagiatan téroris di nagara jeung ngurangan résiko kagiatan kriminal bahaya.


Pariksa anjeun eligibility pikeun Turki Visa sareng daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun. Warga Amérika, Warga Australia, Warga Cina, Warga Kanada, Warga Afrika Kidul, Warga Méksiko, sarta Émirat (warga UAE), tiasa nerapkeun online pikeun Electronic Turki Visa. Upami anjeun peryogi bantosan atanapi peryogi klarifikasi anjeun kedah ngahubungi kami Turki Visa helpdesk pikeun ngadukung sareng pedoman.