Usum Nganjang ka Turki

Turki, salaku tumbu antara Asia jeung Éropa, muncul salaku tujuan usum tiis nguntungkeun, kalawan tetempoan lebak unik sarta kota basisir, nu ahirna ngarobah tren kaliwat nempo nagara solely salaku tempat liburan usum panas.

Turki salaku tujuan usum panas atawa wonderland usum? Bisa jadi hésé pikeun milih hiji ku ayana rupa-rupa iklim dititénan di nagara Tengah sapanjang taun. Seuseueurna populasi wisatawan sumping pikeun ngarambat ka kota-kota Turki anu kasohor dina sasih Juli dugi ka Agustus, kalayan période ahir taun ningali turunna turis anu rendah pisan.

Tapi Turki, salaku tumbu antara Asia jeung Éropa, muncul salaku tujuan usum tiis nguntungkeun, kalawan tetempoan lebak unik sarta kota basisir, nu ahirna ngarobah tren kaliwat nempo nagara solely salaku tempat liburan usum panas.

Nalika dua sisi panto ngagaduhan anu luar biasa pikeun ningali dua arah, sisi mana anu anjeun pilih? Panginten hiji anu gaduh kejutan anu teu katingali!

Turki e-Visa atanapi Turki Visa Online nyaéta otorisasi perjalanan éléktronik atanapi idin perjalanan pikeun nganjang ka Turki salami 90 dinten. Pamaréntah Turki nyarankeun yén sémah internasional kedah ngalamar Visa Elektronik Turki sahenteuna tilu dinten sateuacan anjeun nganjang ka Turki. Warga asing tiasa ngalamar hiji Aplikasi Visa Visa Online dina hitungan menit. Prosés aplikasi Visa Visa sacara otomatis, saderhana, sareng lengkep online.

Gua Bedazzling of Cappadocia

Samentara Cappadocia, hiji wewengkon di tengah Turki kasohor Lembah Monk na, Fairy Chimneys sarta tetempoan rupa bumi nyebar ngaliwatan balon hawa panas numpak dina bulan usum panas tapi bulan usum di Cappadocia bisa jadi sarua enchanting tur jadi leuwih ti hiji pangalaman gaib, kalawan kasempetan pikeun nempo guha jangkung bentukna congcot di wewengkon dina sagala tiiseun jeung kasabaran sakumaha riungan wisata beurat bakal bolos salila waktu ieu taun.

Cara anu pangsaéna pikeun nyéépkeun waktos di Cappadocia nyaéta ku tetep di hotél guha bari nampi rarasaan nomaden dina pangkonan méwah. Di sagigireun hotél guha, aya pilihan suites pondok méwah sustainable nu embellished kalawan unggal hal mungkin kaéndahan ti jero, mimitian ti tembok na dihias jeung kebon anggur ayana di hareup, nawarkeun pintonan balon hawa panas ngambang luhureun kota guha. 

Sanaos sababaraha kagiatan panginten henteu sayogi dina sasih usum tiris sabab Cappadocia dianggap salaku tempat musiman, seueur kauntungan anu sanés ngan ukur tiasa dirasakeun nalika usum tiis. 

Tunggangan balon hawa panas dijalankeun dina sagala musim sareng teu aya alesan kunaon tempat anu namina 'cerobong dongeng' moal katingali langkung pikaresepeun nalika ditutupan ku salju ngagurilap bersinar dina usum tiis!

MACA DEUI:

Kota Istanbul aya dua sisi, salah sahiji sisi Asia sareng sisi Éropa. Ieu teh sisi Éropa kota nu kawentar diantara wisatawan, kalawan mayoritas atraksi kota ayana di bagian ieu.

Sledge jeung ski

Upami tempat-tempat Éropa sareng Amérika Kalér leungit tina daptar perjalanan anjeun kusabab sababaraha alesan, maka Turki mangrupikeun tempat anu seueur gunung anu indah sareng lamping anu ditutupan salju anu dianggap salaku hub pikeun olahraga usum tiris sareng kagiatan di sakumna nagara. 

Ti kota Kars di beulah kalér-wétaneun nagara, ayana di gigireun désa Arménia anu ditinggalkeun, ka Gunung Uludag di propinsi Bursa, anu ngagaduhan pusat ski panggedéna di Turki, kalayan naék mobil kabel pangpanjangna di dunya anu lokasina ngan sababaraha jam ti Istanbul, aya sababaraha. sahiji tempat populér pikeun saksi magic usum di nagara éta. 

Salah sahiji situ panggedéna di Turki, Lake Cildir, ayana di sisi kalér-wétan nagara nawarkeun tempoan éndah lebak usum tiris gunung di tengah danau beku di puseur dimana locals ngajalankeun sleigh perjalanan kuda salila poé chilly Nopémber, kalawan bébas bade langsung kana. jantung lebak katutupan salju amidst pintonan hebat ti gunung sabudeureun.

MACA DEUI:

Turki, ogé katelah tanah opat musim, dikurilingan di hiji sisi ku Laut Tengah, jadi persimpangan Éropa jeung Asia, ngajadikeun Istanbul hiji-hijina nagara di dunya ayana dina dua buana sakaligus.

Kota di Bodas

Kanggo sadaya alesan anu saé, Turki tiasa gampang janten tujuan sadaya usum, kalayan sagala jinis pilihan anu sayogi pikeun wisatawan pikeun ngajalajah sababaraha sisi nagara. Sanajan basisir Aegean jeung Méditérania di beulah kulon nagara mindeng banjir ku wisatawan dina poé usum panas, tapi bulan Nopémber nepi ka Maret teu kurang alus dina hal rejoicing dina kahaneutan hampang laut Mediterranena. 

Kota-kota populér sareng kota Antalya sareng Fethiye dibuka sapanjang taun kalayan kauntungan tina akomodasi diskon anu sayogi salami usum tiis. Aya seueur rohangan terbuka pikeun ngalaman sepi kota-kota basisir sareng kasempetan anu saé pikeun ngajalajah tempat wisata arkéologis anu kasohor di Selcuk, hiji kota di kulon Turki anu kasohor ku situs-situs bersejarahna kalebet sésa-sésa kuno Kuil Artemis, dina sagala tiiseun. jeung heran. 

Salian ti éta, sanaos kota Istanbul janten pusat wisata nalika usum panas, aya seueur alesan pikeun ngurilingan kota-kota anu rupa-rupa salami usum tiis, kalayan monumen anu kasohor aya di pusat kotana sareng jalan-jalan anu terkenal muncul langkung ageung. dibikeun riungan minimal, nu bakal masihan waktu nu sae pikeun ngajajah tempat sabudeureun kota sakumaha rupa-rupa sakumaha Istanbul. 

Teu nyebut tetempoan éndah monumen stunning jeung bazaars glittered kalawan salju, nyieun hiji hal pikeun pigura gambar sampurna!

MACA DEUI:

Istanbul, kota anu seueur rupas, geus jadi loba ngajajah nu loba eta bisa jadi teu mungkin pikeun ngumpulkeun sakaligus. Kota bersejarah sareng seueur situs warisan UNESCO, kalayan campuran pulas modern di luar, tiasa waé tiasa ngeunteung kana kaéndahan kota ngan ukur nalika nyaksian caket.

 

Pariksa anjeun eligibility pikeun Turki Visa sareng daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun. Warga Amérika, Warga Australia jeung Warga Cina tiasa nerapkeun online pikeun Electronic Turki Visa. Upami anjeun peryogi bantosan atanapi peryogi klarifikasi anjeun kedah ngahubungi kami Turki Visa helpdesk pikeun ngadukung sareng pedoman.