Turki Visa ti Australia

Turki Visa pikeun Warga Australia

Panawaran pikeun Turki Visa ti Australia

eTA pikeun warga Australia

Eligibility Turki Visa Online

  • Warga Australia tiasa ngalamar Turki eVisa
  • Australia mangrupikeun anggota peluncuran program Turki eVisa
  • Warga Australia resep asup gancang nganggo program Turki eVisa

Syarat Turki Visa Online anu sanés

  • Warga Australia tiasa ngadaptar pikeun Turki e-Visa online
  • Turki Éléktronik Visa valid pikeun kadatangan ku darat, laut atanapi hawa
  • Turki Electronic Visa kanggo wisata pondok, bisnis, kunjungan transit dugi ka 90 dinten

Turki Visa ti Australia

Visa Éléktronik Turki ieu dilaksanakeun pikeun ngijinkeun pangunjung pikeun gampang kéngingkeun visa online. Program Turki eVisa diluncurkeun dina 2013 ku Kamentrian Luar Negeri Républik Turki.

Warga Australia diwajibkeun ngalamar Turki e-Visa (Turki Visa Online) pikeun asup ka Turki pikeun kunjungan pikeun pariwisata, bisnis, transit atanapi tujuan médis. Turki Visa ti Australia henteu pilihan, tapi a sarat wajib pikeun sadaya warga Australia iinditan ka nagara pikeun cicing pondok. Paspor anu ngagaduhan eVisa Turki kedah sah sahenteuna 6 bulan saluareun tanggal angkat, éta nyaéta tanggal nalika anjeun angkat ti Turki.

Kumaha carana abdi tiasa ngalamar Turki Visa ti Australia?

Visa Turki pikeun warga Australia ngandung hiji formulir aplikasi online anu tiasa réngsé sakedik lima (5) menit. Perlu pikeun ngalamar nuliskeun inpormasi dina halaman pasporna, detil pribadi, detil kontakna, sapertos email sareng alamat.

Visa Turki pikeun warga Australia tiasa diterapkeun sareng réngsé online dina situs wéb ieu sareng tiasa nampi Turki Visa Online ku email. Prosésna saderhana pisan pikeun warga Australia. Hiji-hijina sarat nyaéta gaduh Id email, kartu Kredit / Debit dina 1 tina 133 mata uang atanapi Paypal.

Saatos anjeun mayar biaya, pamrosésan aplikasi eTA dimimitian. Turki Visa Online dikirimkeun via email. Turki Visa pikeun warga Australia bakal dikirim via email, sanggeus aranjeunna geus réngsé formulir aplikasi online kalawan informasi diperlukeun tur sanggeus mayar kartu kiridit online geus diverifikasi. Dina kaayaan anu jarang pisan, upami dokuméntasi tambahan diperyogikeun, ngalamar bakal ngahubungi sateuacan persetujuan Turki eVisa.


Syarat Turki Visa pikeun warga Australia

Pikeun asup ka Turki, warga Australia bakal meryogikeun dokumén perjalanan anu pas atanapi paspor kanggo ngadaptar Turki eVisa. Warga Australia anu ngagaduhan paspor kabangsaan tambahan kedah pastikeun yén aranjeunna ngalamar sareng paspor anu sami anu bakal aranjeunna lalancar, sabab Turki eVisa bakal aya hubunganana sareng paspor anu parantos disebatkeun nalika aplikasi. Henteu kedah nyetak atanapi nampilkeun dokumén naon di bandara, sabab Visa Éléktronik Turki disimpen sacara éléktronik ngalawan paspor dina sistem Imigrasi Turki.

Ngalamar ogé meryogikeun kiridit atanapi kartu debit atanapi akun PayPal anu valid pikeun mayar Turki Visa Online. Warga Australia ogé diperyogikeun pikeun nyayogikeun a Alamat Email Leres, pikeun nampi eVisa Turki dina koropak anjeun. Inpormasi ngeunaan Visa Turki anjeun kedah cocog sareng inpormasi dina paspor anjeun sapinuhna,, upami anjeun henteu kedah ngadaptarkeun eVisa Turki anu énggal.

Maca ngeunaan Syarat Visa Visa Online lengkep

Sabaraha lami warga Australia tetep dina Visa Visa?

Tanggal miang warga Australia kedah dina waktos 90 Poé kadatangan. Panyekel paspor Australia diperyogikeun kéngingkeun Otoritas Perjalanan Éléktronik Turki (Turki eVisa) bahkan salami waktos pondok tina 1 dinten dugi ka 90 Poé. Upami warga Australia badé cicing dina waktos anu langkung lami, maka aranjeunna kedah ngadaptar pikeun Visa anu aya hubunganana sareng kaayaan aranjeunna. Turki Visa henteu valid pikeun tujuan sanés wisata atanapi bisnis. Upami anjeun kedah diajar atanapi damel di Turki anjeun kedah ngadaptar pikeun visa biasa / tradisional / stiker di kedutaan / komisi Turki anu paling caket.

Patarosan anu sering Ditaroskeun perkawis Turki Visa Online (atanapi Turki e-Visa)

Naon validitas Turki Visa Online pikeun warga Australia

Nalika Turki e-Visa valid salami 180 dinten, warga Australia tiasa tetep dugi ka 90 Dinten dina jangka waktu 180 dinten. Turki e-Visa nyaéta Éntri sababaraha visa pikeun warga Australia.


Hal-hal anu kedah dilakukeun sareng tempat-tempat anu dipikaresep pikeun warga Australia di Turki

  • Nganjang ka ruruntuhan Epesus
  • Coba bako Turki di Nargile Bar
  • Kumpulkeun Artefak di Kapali Carsisi
  • Kayak ngeunaan reruntuhan Kekova di Kaleüçağız Köyü
  • Ditinggalkeun Kampung Kayakoy
  • Istana Manuk Uthmaniyah, Üsküdar, Turki
  • Makam Sultans, Istanbul, Turki
  • Kota Manazan, Turki
  • Buka Hiking di Gunung Nemrut
  • Tingali Pandangan! salila Bosphorus Ferry Ride
  • Tingali deui Sejarah di Istana Ankara

Kedubes Australia di Ankara

alamat

Ugur Mumcu Caddesi No: 88 lantai 7 Gaziosmanpasa 06700 Ankara Turki

Phone

+ 90-312-459-9500

fax

+ 90-312-446-4827


Punten daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun.