Turki Visa ti Uni Émirat Arab

Visa Turki pikeun Warga Émirat

Panawaran pikeun Turki Visa ti Uni Émirat Arab

eTA pikeun warga Émirat

Eligibility Turki Visa Online

  • Warga Émirat tiasa ngalamar Turki eVisa
  • Uni Émirat Arab mangrupikeun anggota peluncuran program eVisa Turki
  • Warga Émirat mikaresep asupna gancang nganggo program Turki eVisa

Syarat Turki Visa Online anu sanés

  • Warga Émirat tiasa ngalamar Turki e-Visa online
  • Turki Éléktronik Visa valid pikeun kadatangan ku darat, laut atanapi hawa
  • Turki Electronic Visa kanggo wisata pondok, bisnis, kunjungan transit dugi ka 90 dinten

Turki Visa ti Uni Émirat Arab

Visa Éléktronik Turki ieu dilaksanakeun pikeun ngijinkeun pangunjung pikeun gampang kéngingkeun visa online. Program Turki eVisa diluncurkeun dina 2013 ku Kamentrian Luar Negeri Républik Turki.

Warga Émirat diwajibkeun ngalamar Turki e-Visa (Turki Visa Online) pikeun asup ka Turki pikeun kunjungan pikeun pariwisata, bisnis, transit atanapi tujuan médis. Turki Visa ti Uni Émirat Arab teu pilihan, tapi a sarat wajib pikeun sakabéh warga Émirat iinditan ka nagara pikeun cicing pondok. Paspor anu ngagaduhan eVisa Turki kedah sah sahenteuna 6 bulan saluareun tanggal angkat, éta nyaéta tanggal nalika anjeun angkat ti Turki.

Kumaha carana abdi tiasa nerapkeun Visa Turki ti Uni Émirat Arab?

Visa Turki pikeun warga Émirat ngandung hiji formulir aplikasi online anu tiasa réngsé sakedik lima (5) menit. Perlu pikeun ngalamar nuliskeun inpormasi dina halaman pasporna, detil pribadi, detil kontakna, sapertos email sareng alamat.

Visa Turki pikeun warga Émirat tiasa diterapkeun sareng réngsé online dina situs wéb ieu sareng tiasa nampi Turki Visa Online ku email. Prosésna saderhana pisan pikeun warga Émirat. Hiji-hijina sarat nyaéta gaduh Id email, kartu Kredit / Debit dina 1 tina 133 mata uang atanapi Paypal.

Saatos anjeun mayar biaya, pamrosésan aplikasi eTA dimimitian. Turki Visa Online dikirimkeun via email. Visa Turki pikeun warga Émirat bakal dikirim via email, saatos ngalengkepan formulir aplikasi online kalayan inpormasi anu diperyogikeun sareng saatos pamayaran kartu kiridit online parantos diverifikasi. Dina kaayaan anu jarang pisan, upami dokuméntasi tambahan diperyogikeun, ngalamar bakal ngahubungi sateuacan persetujuan Turki eVisa.


Syarat Turki Visa pikeun warga Émirat

Pikeun asup ka Turki, warga Émirat ngabutuhkeun dokumén perjalanan atanapi paspor anu sah pikeun ngalamar eVisa Turki. Warga Émirat anu gaduh paspor kawarganagaraan tambahan kedah mastikeun yén aranjeunna nerapkeun paspor anu sami anu aranjeunna badé angkat, sabab eVisa Turki bakal aya hubunganana sareng paspor anu disebatkeun dina waktos aplikasi. Henteu kedah nyitak atanapi nampilkeun dokumén naon waé di bandara, sabab Visa Elektronik Turki disimpen sacara éléktronik ngalawan paspor dina sistem Imigrasi Turki.

Ngalamar ogé meryogikeun kiridit atanapi kartu debit atanapi akun PayPal anu valid pikeun mayar Turki Visa Online. warga Émirat ogé diperlukeun nyadiakeun a Alamat Email Leres, pikeun nampi eVisa Turki dina koropak anjeun. Inpormasi ngeunaan Visa Turki anjeun kedah cocog sareng inpormasi dina paspor anjeun sapinuhna,, upami anjeun henteu kedah ngadaptarkeun eVisa Turki anu énggal.

Maca ngeunaan Syarat Visa Visa Online lengkep

Sabaraha lami warga Émirat tiasa tetep dina Visa Turki?

Tanggal miang warga Émirat kedah aya dina 90 Dinten kadatangan. Panyekel paspor Émirat diwajibkeun kéngingkeun Otoritas Perjalanan Éléktronik Turki (Turki eVisa) bahkan kanggo waktos pondok 1 dinten dugi ka 90 Dinten. Upami warga Émirat badé cicing langkung lami, maka aranjeunna kedah ngalamar Visa anu relevan gumantung kana kaayaanana. Visa Turki henteu valid pikeun tujuan sanés pariwisata atanapi bisnis. Upami anjeun kedah diajar atanapi damel di Turki anjeun kedah ngalamar visa biasa / tradisional / stiker di Kedubes Turki / komisi anu pangdeukeutna.

Patarosan anu sering Ditaroskeun perkawis Turki Visa Online (atanapi Turki e-Visa)

Naon validitas Turki Visa Online pikeun warga Émirat

Nalika Turki e-Visa valid salami 180 dinten, warga Émirat tiasa cicing dugi ka 90 Dinten dina waktos 180 dinten. Turki e-Visa mangrupa Éntri sababaraha visa pikeun warga Émirat.


Hal-hal anu kedah dilakukeun sareng tempat anu dipikaresep pikeun warga Émirat di Turki

  • Tingali Pandangan! salila Bosphorus Ferry Ride
  • Nyaksian Kahirupan Laut Turki di Akuarium Aqua Vega
  • Termessos, Bayatbademleri Köyü, Turki
  • Balik ka jero taneuh di Derinkuyu Underground City
  • Didatangan Tengara Ikon Ieu di Gobekli Tepe
  • Instrumen Nautical Minyatur, Istanbul, Turki
  • Api parantos ngaduruk di gunung ieu langkung ti 2,500 taun, Yanartaş
  • Soak di Sisi Artistik Turki di Museum Erimtan
  • Peta Piri Reis di Istana Topkapi, 1513 peta dunya Turki
  • téater kuna pangalusna-dilestarikan di dunya, Aspendos téater, Serik, Turki
  • Biara Turki nyelapkeun témbok gawir, Biara Sumela, Akarsu Köyü, Turki

Kadutaan UAE di Turki

alamat

Ilkbahar Mahallasi, 613 sk, No:13 06550 Cankaya, Ankara Turki

Phone

+ 90-312-490-1414

fax

+ 90-312-491-2333


Punten daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun.