Turki Wisata Visa

Turki Wisata Visa Turki Wisata Visa

Turki eVisa mangrupikeun jinis visa resmi resmi Turki anu ngamungkinkeun jalma-jalma ngarambat ka Turki. Éta tiasa dicandak sacara online ngalangkungan platform digital teras prosés salajengna dilakukeun di Ankara, ibu kota Turki. Turki eVisa ngamungkinkeun ngalamar asup ka Tanah Turki ti nagara mana waé tempatna.

Turki mangrupikeun salah sahiji tujuan wisata anu pang populerna di dunya, kalayan jutaan wisatawan nganjang unggal taun. Aya sababaraha tempat wisata anu aya di Turki, sapertos Hagia Sophia (anu kantos janten garéja teras janten masjid), Masjid Biru (anu ngagaduhan genep menara sareng langkung ti 20 kubah), sareng Troy (kota kuno, bumi Homer. Iliad). Kalayan seueur tempat wisata, Turki dikenal janten salah sahiji nagara anu paling sering dilongok di Éropa.

Sanajan kitu, salaku tujuan wisata panas, teu salawasna gampang pikeun meunangkeun Visa resmi Turki. Anjeun kedah nangtung sareng ngantosan dina antrian panjang jalma sababaraha jam, teras aya prosés sababaraha dinten sareng kadang minggu anu nyeri pisan. Nanging, kusabab internét, ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun Turki Visa Online, anu bakal janten Visa Turki resmi.

MACA DEUI:

Prosés aplikasi Visa Visa sacara otomatis, saderhana, sareng lengkep online.

Naon Turki e-Visa?

Turki eVisa mangrupikeun jinis khusus Visa resmi Turki anu ngamungkinkeun jalma pikeun ngarambat ka Turki. Éta tiasa dicandak sacara online ngalangkungan platform digital teras prosés salajengna dilakukeun di Ankara, ibu kota Turki. Turki eVisa ngamungkinkeun ngalamar asup ka Tanah Turki ti nagara mana waé tempatna.

Nanging, aya sababaraha syarat pikeun ngalamar eVisa Turki, anu disebatkeun di handap ieu:

a. Anjeun kedah janten ti nagara anu ngamungkinkeun aplikasi Turki eVisa. Ieu ngandung harti yén warga nagara ti sababaraha nagara tiasa ngalamar Visa Turki resmi bari sababaraha teu bisa. Nagara-nagara sapertos Georgia, Ukraina, Makédonia, sareng Kosovo parantos dibebaskeun tina aturan ieu dina perjanjian antara dua nagara.

b. Anjeun kedah janten jalma anu kedah gaduh Visa resmi Turki. Janten upami anjeun dibebaskeun tina salah sahiji kaayaan di luhur, mustahil pikeun jalma sanés nampi Turki eVisa.

c. Anjeun kedah gaduh paspor anu sahenteuna sah salami 60 dinten saatos tanggal rencana anjeun angkat ti Turki sateuacan ngirim. Aplikasi Visa Turki.

d. Anjeun kudu boga tikét balik atawa tikét oncoming. Tapi, lamun keur iinditan ka Turki pikeun urusan bisnis jeung teu bisa meunangkeun tikét mulang dina periode Anjeun Turki eVisa, éta ogé bisa ditarima. Sumawona, bahkan jalma anu hoyong damel di Turki tiasa kéngingkeun eVisa Turki kalayan gampang.

e. Anjeun kedah mayar biaya eVisa Turki. Ieu bisa dilakukeun ngaliwatan kiridit atawa kartu debit ngaliwatan internét sanggeus geus ngeusian formulir aplikasi. Disarankeun henteu mayar dugi ka sugema ku jawaban anjeun dina bentuk online sabab saatos anjeun mayar nyata, teu aya kasempetan pikeun révisi dina anjeun. Turki eVisa.

f. Anjeun kedah gaduh akun e-mail supados imigrasi Turki tiasa ngahubungi anjeun ngalangkunganana saatos visa Turki online anjeun disatujuan.

MACA DEUI:

Pariksa anjeun eligibility pikeun Turki Wisata Visa

Pitunjuk Léngkah-léngkah pikeun Kéngingkeun Visa Wisata Turki

A prosés hambalan-demi-hambalan dipedar pikeun ngalebetkeun hiji aplikasi visa Turki tur meunangkeun a Turki Wisata Visa.

Ngadaptar sarta ngadaptarkeun diri

Anu mimiti, anjeun kedah ngalamar Visa Wisata Turki di www.turki-visa-online.org Pikeun meunangkeun visa Turki éléktronik online, pikeun ngirimkeun aplikasi visa Turki, nu paling jalma bisa ngalengkepan dina sababaraha menit.

Eusian Bentuk Visa Wisata Turki

Sanggeus ngaklik larapkeun Online kancing, anjeun bakal dibawa ka layar sejen dimana anjeun kudu ngeusian dina Turki Bentuk Aplikasi Visa taliti pisan lajeng klik dina ngalebetkeun dina tungtung eta.

Bayar Fee

Ayeuna anjeun kedah mayar biaya pikeun Aplikasi visa Turki anjeun. Anjeun tiasa mayar ku kartu kiridit, kartu debit atanapi PayPal. Sakali anjeun parantos mayar biaya kanggo biaya visa Turki Resmi anjeun, anjeun bakal nampi nomer rujukan unik via email.

Nampi Visa ku Email

Saatos anjeun parantos suksés mayar pamayaran kanggo aplikasi Visa Wisata Turki anjeun, anjeun bakal nampi email anu ngandung e-Visa anjeun pikeun Turki. Anjeun ayeuna tiasa nganjang ka Turki dina visa Turki resmi anjeun sareng nikmati kaéndahan sareng budayana. Anjeun tiasa ningali tempat wisata sapertos Hagia Sophia, Masjid Biru, Troy, jsb.

Upami anjeun mikir nganjang ka nagara-nagara sanés di Éropa, maka anjeun kedah terang yén visa wisata Turki anjeun ngan ukur tiasa dianggo pikeun Turki sareng henteu aya nagara sanés. Nanging, wartos anu saé nyaéta yén visa Turki Resmi anjeun sah sahenteuna sahenteuna 60 dinten, janten anjeun gaduh waktos cekap pikeun ngajalajah sadayana Turki.

Ogé, janten turis di Turki nganggo visa wisata Turki, anjeun kedah ngajaga paspor anjeun aman sabab éta hiji-hijina bukti idéntifikasi anu anjeun peryogikeun sering. Pastikeun yén anjeun teu leungit atawa ninggalkeun eta bohong sabudeureun.

Patarosan anu sering ditaroskeun dina Visa Wisata Turki

  1. Kumaha carana abdi tiasa mayar fee aplikasi visa Turki abdi? Biaya aplikasi visa Turki tiasa dibayar ku kartu kiridit / kartu debit atanapi PayPal sareng anjeun bakal nampi visa Turki resmi.
  2. Sabaraha dinten abdi tiasa ngarambat nganggo e-Visa ka Turki? Durasi tetep gumantung kana tujuan datangna. Nanging, visa sah pikeun 60 dinten dina kalolobaan kasus sareng 30 dinten kanggo kabangsaan sanés. 
  3. Naha budak leutik peryogi e-Visa? Leres, kolot atanapi wali sah kedah ngalamar atas nama budak leutik.
  4. Sabaraha éntri anu abdi tiasa lakukeun ka Turki nganggo visa wisata Turki? Visa wisata Turki ngamungkinkeun sababaraha atanapi tunggal éntri gumantung kana kabangsaan anjeun.
  5. Naha kuring tiasa angkat ka nagara sanés ti Turki nganggo Visa Wisata Turki? Henteu, ayeuna, anjeun ngan ukur tiasa angkat ka Turki nganggo visa Turki anjeun online.
  6. Naha kuring tiasa manjangkeun validitas e-Visa Turki kuring? Ngalamar anu gaduh e-Visa teu tiasa manjangkeun validitas visana.

MACA DEUI:

Patarosan anu sering ditaroskeun dina Visa Wisata Turki.

Mangpaat Turki Tourist E-Visa

  • Ngalamar henteu kedah nganjang ka konsulat Turki atanapi Kadutaan pikeun visa wisata Turki.
  • Ngalamar tiasa pariksa status aplikasi e-Visa na sareng ngapdet inpormasi anu diperyogikeun anu aya hubunganana online.
  • Prosés persetujuan nyokot kirang ti 24 jam dina kalolobaan kasus, sarta sanggeus éta, Ngalamar bakal nampa hiji email kalawan tumbu pikeun ngundeur visas maranéhanana.
  • Teu perlu pikeun ngirimkeun dokumén fisik, nu pamustunganana ngurangan waktu nu diperlukeun pikeun meunangkeun visa a.
  • Henteu aya biaya tambahan salian ti biaya visa.

Panawaran pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacan penerbangan anjeun. Warga Amérika, Warga Australia, Warga Cina, Warga Kanada, Warga Afrika Kidul, Warga Méksiko, sarta Émirat (warga UAE), tiasa nerapkeun online pikeun Electronic Turki Visa. Upami anjeun peryogi bantosan atanapi peryogi klarifikasi anjeun kedah ngahubungi kami Turki Visa helpdesk pikeun ngadukung sareng pedoman.