Syarat Turki Visa Online

Syarat Visa Turki
 

Datang asing sareng turis nagara-nagara tangtu diijinkeun ku Républik Turki pikeun nganjang ka nagara éta tanpa kedah ngaliwat prosés anu panjang pikeun ngalamar Visa Turki tradisional atanapi kertas anu ngalibatkeun kunjungan ka kedutaan atanapi konsulat Turki anu pang caketna. Sabalikna, datang asing anu layak tiasa ngarambat ka Turki ku ngadaptar Otorisasi Wisata Éléktronik Turki or Turki eVisa anu tiasa réngsé sacara online sadayana dina sababaraha menit.

Turkey e-Visa mangrupikeun dokumén resmi dikaluarkeun ku Kamentrian Luar Negeri Républik Turki anu nimpah salaku waiver Visa sareng ngamungkinkeun palancong internasional sumping ka nagara éta ngalangkungan hawa ngalangkungan penerbangan komersial atanapi piagam pikeun nganjang ka nagara éta kalayan gampang sareng merenah.

Sakali eVisa anjeun pikeun Turki parantos dikaluarkeun éta bakal dikaitkeun langsung sareng éléktronik pikeun paspor anjeun sareng bakal sah dugi ka 180 dinten ti tanggal kaluarna. Gumantung kana nagara paspor anjeun, e-Visa Turki tiasa dianggo sababaraha kali pikeun nganjang ka Turki salami waktos anu cekap waktos, henteu langkung ti 90 dinten dina jangka waktu 180, sanaos lilana anu saleresna bakal gumantung kana tujuan kadatangan anjeun sareng bakal diputuskeun ku pejabat perbatasan sareng dicap dina paspor anjeun.

Tapi mimitina anjeun kedah pastikeun yén anjeun nyumponan sadaya syarat pikeun Turki Visa Online anu ngajantenkeun anjeun kéngingkeun Turki eVisa.

Syarat eligibility pikeun Turki e-Visa

Panyekel paspor nagara jeung wewengkon handap bisa ménta Turki Visa Online pikeun fee saméméh datangna. Durasi tinggal pikeun kalolobaan kabangsaan ieu nyaéta 90 dinten dina 180 dinten.

Turki eVisa nyaéta sah salami waktos 180 dinten. Durasi tinggal pikeun kalolobaan kabangsaan ieu nyaéta 90 dinten dina jangka waktu genep (6) bulan. Turki Visa Online mangrupa sababaraha visa éntri.

eVisa Turki kondisional

Panyekel paspor nagara-nagara di handap ieu layak ngalamar hiji éntri Turki Visa Online dimana aranjeunna tiasa cicing dugi ka 30 dinten ngan upami aranjeunna nyumponan kaayaan anu didaptarkeun di handap ieu:

Kaayaan:

  • Sadaya kabangsaan kedah ngagaduhan Visa anu valid (atanapi Visa Wisata) ti salah sahiji Nagara Schengen, Irlandia, Amérika Serikat atanapi Inggris.

OR

  • Sadaya kabangsaan kedah ngagaduhan Idin Padumukan ti salah sahiji Nagara Schengen, Irlandia, Amérika Serikat atanapi Inggris

Catetan: Visa éléktronik (e-Visa) atanapi idin e-Residence henteu ditampi.

Syarat Paspor pikeun Visa Éléktronik Turki

Turki e-Visa numbu langsung kana paspor anjeun sareng jinis paspor anu anjeun gaduh ogé bakal nangtoskeun naha anjeun pantes ngalamar Turki e-Visa atanapi henteu. Anu ngagaduhan paspor tiasa ngadaptar pikeun Visa Turki Éléktronik:

  • Panyekel tina Paspor Biasa dikaluarkeun ku nagara-nagara anu layak pikeun Turki e-Visa
  • .

Panyekel paspor anu handap henteu cocog pikeun Visa Turki Éléktronik:

  • Panyekel tina Paspor Diplomatik, Resmi, atanapi Layanan nagara anu layak
  • Panyekel tina Kartu Idéntitas / Paspor Darurat / Paspor Samentawis nagara anu layak.

Anjeun moal tiasa lebet Turki sanaos Turki e-Visa anjeun parantos disahkeun upami anjeun henteu nyandak dokuméntasi anu pas. Anjeun kedah ngalalana nganggo paspor anu dianggo pikeun ngalebetkeun inpormasi nalika ngeusian Aplikasi Visa Turki Éléktronik sareng anu lilana cicing anjeun di Turki bakal dicap ku pejabat perbatasan.

Syarat anu sanés pikeun Aplikasi Turki e-Visa

Nalika ngalamar éléktronik Turki Visa online anjeun bakal diperyogikeun ngagaduhan hal-hal ieu:

  • paspor
  • Alamat email sareng nomer telepon
  • Kartu debit atanapi kiridit atanapi akun PayPal kanggo mayar biaya aplikasi e-Visa Turki

Upami anjeun nyumponan sadayana kalayakan ieu sareng sarat anu sanés pikeun Visa Turki Éléktronik maka anjeun bakal gampang kéngingkeun anu sami sareng nganjang ka nagara éta. Nanging, anjeun kedah tetep émut yén dina kaayaan anu luar biasa, mungkin waé éta Otoritas Turki henteu kéngingkeun anu ngagaduhan e-visa lebet ka Turki, upami dina waktos lebet anjeun henteu gaduh sadayana dokumén anjeun, sapertos paspor anjeun, dina urutan, anu bakal dipariksa ku pejabat perbatasan; upami anjeun ngagaduhan résiko kaséhatan atanapi kauangan; sareng upami anjeun ngagaduhan riwayat kriminal / teroris atanapi masalah imigrasi sateuacanna.


Pariksa anjeun eligibility pikeun Turki Visa sareng nerapkeun Turki eVisa 72 jam sateuacan penerbangan anjeun.