Prosés Aplikasi Online eVisa Turki - Kéngingkeun Visa anjeun dina 24 Jam

Pilari formulir aplikasi visa Turki? Upami enya, teras klik di dieu pikeun langkung seueur ngeunaan prosés aplikasi visa Turki, anu anjeun kedah terang sateuacan anjeun ngamimitian prosés aplikasi visa Turki.

Perencanaan nganjang ka Turki pikeun tujuan pariwisata atanapi bisnis? Pikeun wisatawan asing, wajib gaduh paspor sareng visa anu sah anu ngamungkinkeun aranjeunna nganjang ka nagara éta. Nanging, Turki mangrupikeun salah sahiji tujuan perjalanan anu pang populerna di dunya sareng kéngingkeun visa hartosna nangtung dina antrian panjang atanapi sasih pamrosésan visa.    

Ku alatan éta, Kamentrian Luar Negeri Republik Turki geus ngawanohkeun konsép a visa Turki online. Hal ieu ngamungkinkeun wisatawan asing ti nagara visa-dibebaskeun panawaran pikeun visa sacara éléktronik jeung meunang hiji, tanpa kudu nganjang ka konsulat Turki atawa Kadutaan.  

Turki eVisa ngan sadia pikeun warga nagara anu layak, anu ngadatangan nagara pikeun tujuan:

  • Pariwisata jeung sightseeing 
  • Transit atanapi layover 
  • Usaha atanapi dagang 

Ieu basajan tur repot-bébas ngirim online Anjeun Aplikasi visa Turki sarta sakabéh prosés bisa réngsé sacara éléktronik dina sababaraha menit. Di TurkeyVisaOnline.org, anjeun tiasa ngalamar eVisa sareng disatujuan dina 24 jam! Nanging, sateuacan anjeun nerapkeun, penting pikeun ngartos syarat konci sareng naha anjeun layak pikeun visa éléktronik.    

Turki e-Visa atanapi Turki Visa Online nyaéta otorisasi perjalanan éléktronik atanapi idin perjalanan pikeun nganjang ka Turki salami 90 dinten. Pamaréntah Turki nyarankeun yén sémah internasional kedah ngalamar a Turki Visa Online sahenteuna tilu dinten sateuacan anjeun nganjang ka Turki. Warga asing tiasa ngalamar hiji Aplikasi Visa Turki dina hitungan menit. Prosés aplikasi Visa Visa sacara otomatis, saderhana, sareng lengkep online.

Naon ari eVisa Turki? Naon Mangpaatna?

Turki eVisa mangrupikeun dokumen perjalanan resmi anu ngamungkinkeun asup sareng ngumbara di jero nagara. Nanging, ngan ukur warga anu asalna ti nagara anu layak tiasa ngalamar visa, upami aranjeunna nganjang ka nagara éta kanggo waktos anu pondok pikeun pariwisata, bisnis, atanapi transit. Upami anjeun hoyong diajar atanapi damel di Turki, atanapi ngarencanakeun pikeun tetep langkung lami, anjeun kedah ngalamar visa biasa di konsulat atanapi kedutaan Turki lokal anjeun. 

Ngalamar bakal nampi eVisa sacara éléktronik saatos nyayogikeun sadaya inpormasi anu dipikabutuh sareng mayar ku kartu kiridit/debit atanapi PayPal. Anjeun kedah nampilkeun salinan lemes atanapi hard copy visa di palabuhan éntri; sanajan, anjeun teu diperlukeun pikeun ngalebetkeun sagala dokumén aya. Sadaya inpormasi anjeun otomatis diropéa sareng disimpen dina sistem, sareng tiasa diverifikasi ku patugas kontrol paspor.    

Mangpaat utama pikeun ngalamar visa Turki online nyaéta:

  • Éta basajan, gancang, sareng lugas pikeun file anjeun Aplikasi visa Turki. Anjeun ngan peryogi komputer sareng sambungan internét anu stabil pikeun ngalamar eVisa 
  • Kusabab sadaya inpormasi sareng dokumén dikintunkeun sacara éléktronik, éta ngabantosan ngahindarkeun antrian panjang salami sababaraha jam pikeun ngajukeun aplikasi 
  • Bentuk aplikasi visa Turki dikintunkeun online langkung sakedik dibandingkeun sareng visa biasa. Ieu hartosna waktos ngolah langkung gancang. Gumantung kana laju pamrosésan visa anu anjeun pilih, anjeun tiasa kéngingkeun eVisa bahkan dina dinten anu sami 
  • Éta mangrupikeun sistem aplikasi visa anu paling mujarab pikeun warga anu layak anu hoyong nganjang ka Turki pikeun waktos anu pondok pikeun tujuan perjalanan atanapi bisnis.

MACA DEUI:

E-Visa mangrupikeun dokumén resmi anu ngamungkinkeun asup sareng ngarambat di Turki. E-Visa mangrupikeun alternatif pikeun visa anu dikaluarkeun di misi Turki sareng di palabuhan éntri. Ngalamar kéngingkeun visa sacara éléktronik saatos ngalebetkeun inpormasi anu diperyogikeun sareng mayar ku kartu kiridit atanapi debit (Mastercard, Visa atanapi American Express). Diajar langkung seueur di eVisa Turki Patarosan anu Sering Dipénta 

Syarat Utama pikeun Ngalengkepan Bentuk Aplikasi Visa Anjeun 

Sateuacan anjeun ngalamar visa éléktronik Turki, anjeun kedah minuhan kriteria ieu: 

  • Boga paspor sah: Anjeun kudu boga paspor jeung sahenteuna 6 bulan validitas ti tanggal rencana pikeun asup ka nagara. Upami anjeun gaduh paspor pikeun langkung ti hiji kawarganagaraan, pastikeun anjeun nyayogikeun inpormasi ngeunaan paspor anu anjeun badé ngalaksanakeun kunjungan anjeun ka Turki. Émut, eVisa Turki anjeun dihubungkeun sacara éléktronik ka paspor anjeun sareng ku kituna, wajib nyayogikeun inpormasi paspor anjeun nalika ngeusian paspor anjeun. Aplikasi visa Turki. Ogé, ngan ukur anu gaduh paspor biasa anu tiasa ngalamar eVisa. Upami anjeun gaduh paspor jasa atanapi diplomatik, atanapi dokumén perjalanan internasional, anjeun moal tiasa ngalamar visa online.  
  • Boga alamat surélék anu sah: Pikeun nerapkeun eVisa Turki, anjeun kedah gaduh alamat email anu sah. Ieu kusabab sadaya komunikasi anu aya hubunganana sareng aplikasi anjeun bakal kajantenan via email anjeun. Sakali anjeun ngalebetkeun formulir aplikasi visa sareng éta disatujuan, Turki eVisa bakal dikirim ka anjeun dina alamat email anjeun kirang ti 72 jam. 
  • Jieun pamayaran online: Sakali anjeun nyayogikeun inpormasi pribadi anjeun, nomer paspor, sareng inpormasi ngeunaan perjalanan anjeun, anjeun kedah mayar biaya anu diperyogikeun sacara online. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah gaduh bentuk pembayaran online, kalebet kartu kiridit, kartu debit, atanapi akun PayPal. 

MACA DEUI:

Upami anjeun badé nganjang ka Turki salami sasih usum panas, khususna dina bulan Méi dugi ka Agustus, anjeun bakal mendakan cuaca anu saé kalayan jumlah cahaya panonpoe anu sedeng - éta mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun ngajalajah sadayana Turki sareng sadaya daérah sakurilingna. ieu. Diajar langkung seueur di Pituduh Wisatawan Nganjang ka Turki Salila Bulan Usum Panas

Kumaha Panawaran pikeun eVisa Turki? 

Ieu mangrupikeun pituduh léngkah-léngkah pikeun ngalamar visa Turki online: 

#1: Didatangan https://www.turkey-visa-online.org/visa sareng di pojok katuhu luhur halaman, klik pilihan "Larapkeun Online." Ieu bakal ngarahkeun anjeun ka formulir aplikasi visa Turki. Urang nyadiakeun rojongan sababaraha basa, kaasup Inggris, Spanyol, Walanda, Perancis, Cina, Denmark, Walanda, Norwegia, jsb Pilih basa pikaresep anjeun sakumaha sadia tur eusian up formulir dina basa asli anjeun. 

#2: Dina formulir aplikasi, nyadiakeun rinci pribadi anjeun, kaasup ngaran anjeun sakumaha disebutkeun dina paspor, tanggal jeung tempat lahir, jenis kelamin, nagara kawarganagaraan, jeung alamat surélék. 

#3: Nyadiakeun inpormasi ngeunaan paspor anjeun anu kalebet jinis dokumén, nomer paspor sareng tanggal dikaluarkeun, sareng tanggal kadaluwarsa. 

#4: Anjeun ogé kedah nyayogikeun detil perjalanan anjeun, nyatakeun tujuan kunjungan anjeun (pariwisata, bisnis, atanapi transit), alamat dimana anjeun badé cicing salami kunjungan anjeun, tanggal kadatangan anjeun di Turki, sareng naha anjeun parantos ngalamar. pikeun visa Kanada saméméhna.    

#5: Nyadiakeun detil kulawarga sareng inpormasi anu sanés upami anjeun ngalamar visa ogé. 

#6: Nyadiakeun idin anjeun sarta deklarasi sarta ngalebetkeun formulir.

Sabaraha lami kanggo ngarengsekeun prosés aplikasi visa online?

Kalayan sadaya inpormasi anu siap pikeun anjeun, peryogi kirang langkung 5-10 menit kanggo ngeusian éta formulir aplikasi visa dina ramatloka kami. Gumantung kana laju pamrosésan visa anu anjeun pilih, peryogi 24-72 jam kanggo kéngingkeun visa anjeun ngalangkungan email anjeun. Upami pamariksaan kaamanan tambahan diperyogikeun, durasi pamrosésan visa tiasa ningkat.

MACA DEUI:
Taman Nasional Tujuh Tasik sareng Taman Alam Tasik Abant parantos janten dua tempat wisata alam anu pang populerna di Turki, pikeun wisatawan anu milari kaleungitan diri dina kaagungan alam indung, diajar ngeunaan éta di Taman Nasional Tujuh Tasik sareng Taman Alam Tasik Abant

Sabaraha lami abdi tiasa cicing di Turki nganggo eVisa? 

Validitas eVisa Turki anjeun bakal rupa-rupa gumantung kana nagara dokumén perjalanan anjeun. Salaku conto, warga ti sababaraha nagara layak pikeun visa sababaraha éntri anu ngamungkinkeun aranjeunna cicing di Turki dugi ka 90 dinten. Di sisi anu sanésna, visa single-entry ngamungkinkeun ngalamar tetep dugi ka 30 dinten. Dina dua kasus, visa valid pikeun 90 dinten ti tanggal dikaluarkeun.  

Upami anjeun ngalaman kasusah pikeun ngeusian formulir aplikasi, kunjungan kami bagian Patarosan anu Sering Ditaroskeun atanapi jelajah syarat umum kami pikeun halaman Electronic Turkey Visa. Kanggo pangrojong sareng bimbingan langkung seueur, hubungi tim pitulung Turki eVisa kami.  

MACA DEUI:

Tempatna di ambang Asia sareng Eropa, Turki aya hubunganana sareng bagian-bagian anu béda di dunya sareng nampi panongton global unggal taun. Salaku wisatawan, anjeun bakal ditawarkeun kasempetan pikeun ilubiung dina olahraga petualangan countless, hatur nuhun kana inisiatif promosi panganyarna dicokot ku pamaréntah, manggihan leuwih dina Olahraga Petualangan Top di Turki


Pariksa anjeun eligibility pikeun Turki Visa sareng daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun. Warga Amérika, Warga Australia, Warga Cina, Warga Kanada, Warga Afrika Kidul, Warga Méksiko, sarta Émirat (warga UAE), tiasa nerapkeun online pikeun Electronic Turki Visa. Upami anjeun peryogi bantosan atanapi peryogi klarifikasi anjeun kedah ngahubungi kami Turki Visa helpdesk pikeun ngadukung sareng pedoman.