Prosés Aplikasi Online e-Visa Turki

Tinjauan Aplikasi Visa Turki Turki e-Visa atanapi Otorisasi Perjalanan Éléktronik, mangrupikeun dokumén perjalanan anu diperyogikeun pikeun warga nagara anu layak e-Visa. Ngalamar Visa Turki mangrupikeun prosés anu saderhana tapi peryogi persiapan.

Turki e-Visa, atanapi Otorisasi Perjalanan Elektronik Turki, mangrupikeun dokumén perjalanan wajib pikeun warga nagara nagara-nagara anu dikaluarkeun ku visa. Upami anjeun warga nagara anu layak e-Visa Turki, anjeun peryogi Turki Visa Online keur singgah or transit, atanapi pikeun wisata sareng wisata, atanapi pikeun bisnis tujuan.

Ngalamar Turki Visa Online mangrupikeun prosés anu gampang sareng sadayana prosés tiasa réngsé online. Nanging, éta ide anu saé pikeun ngartos naon anu penting pikeun syarat e-Visa Turki sateuacan anjeun ngamimitian prosésna. Pikeun ngalamar Electronic Turkey Visa anjeun, anjeun kedah ngalengkepan formulir aplikasi dina halaman wéb ieu, nyayogikeun paspor, kulawarga sareng detil perjalanan, sareng mayar online.

Sarat penting

Sateuacan anjeun tiasa ngalengkepan aplikasi pikeun Turki Visa Online, anjeun kedah gaduh tilu (3) hal: alamat email anu leres, cara mayar online (kartu debit atanapi kartu kiridit atanapi PayPal) sareng anu sah paspor.

  1. Alamat email anu valid: Anjeun peryogi alamat email anu sah pikeun ngalamar aplikasi e-Visa Turki. Salaku bagian tina prosés aplikasi, anjeun kedah nyayogikeun alamat email anjeun sareng sadaya komunikasi ngeunaan aplikasi anjeun bakal dilakukeun via email. Saatos anjeun ngalengkepan aplikasi Turki Visa Online, e-Visa Turki anjeun kedah sumping dina email anjeun dina 72 jam.
  2. Bentuk pembayaran online: Saatos masihan sababaraha rinci penting ngeunaan perjalanan anjeun ka Turki, anjeun kedah mayar online. Kami nganggo Secure PayPal payment gateway pikeun ngolah sadaya pamayaran. Anjeun peryogi kartu Debit atanapi Kredit anu sah (Visa, Mastercard, UnionPay) atanapi akun PayPal pikeun mayar anjeun.
  3. Paspor lepat: Anjeun kudu boga valid tur biasa paspor anu teu kadaluwarsa. Upami anjeun henteu gaduh paspor, maka anjeun kedah langsung ngalamar hiji sabab aplikasi Visa Turki henteu tiasa réngsé tanpa inpormasi paspor. Émut yén Turki e-Visa dikaitkeun sacara éléktronik ka paspor anjeun.
    CATETAN: Ngan anu gaduh paspor biasa anu layak pikeun ngalamar e-Visa Turki. Calon anu gaduh Dokumén Perjalanan Internasional atanapi Paspor Jasa atanapi Paspor Diplomatik teu tiasa ngalamar e-Visa pikeun Turki.

Formulir Aplikasi sareng dukungan Bahasa

Turki e-Visa Rojongan Basa

Pikeun ngamimitian aplikasi anjeun, buka www.turki-visa-online.org sareng klik Larapkeun Online. Ieu bakal mawa anjeun ka Turki e-Visa Bentuk Aplikasi Online. Situs wéb ieu nyayogikeun dukungan pikeun sababaraha basa sapertos Perancis, Spanyol, Cina, Italia, Belanda, Norwegia, Denmark sareng seueur deui. Pilih basa anjeun sapertos anu dipidangkeun sareng anjeun tiasa ningali formulir aplikasi anu ditarjamahkeun dina basa asli anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan masalah dina ngeusian formulir aplikasi, aya sababaraha sumber anu sayogi pikeun ngabantosan anjeun. Aya hiji Patarosan remen tanya halaman sareng syarat umum pikeun Electronic Turki Visa halaman. Upami anjeun peryogi bantosan atanapi meryogikeun klarifikasi naon waé anjeun kedah ngahubungi kami Turki e-Visa helpdesk pikeun ngadukung sareng pedoman.

Waktos anu diperyogikeun pikeun ngalengkepan aplikasi Turki Visa Online

Biasana peryogi 5-10 menit kanggo ngalengkepan aplikasi e-Visa. Upami anjeun gaduh sadayana inpormasi anu siap, éta tiasa nyandak sakedik 5 menit kanggo ngalengkepan formulir sareng mayar anjeun. Kusabab Turki e-Visa mangrupikeun prosés online 100%, kalolobaan hasil aplikasi e-Visa Turki dikirimkeun dina 24 jam ka alamat email anjeun. Upami anjeun teu acan gaduh sadayana inpormasi anu siap, éta tiasa nyandak dugi ka 10 menit kanggo ngabéréskeun aplikasina.

Patarosan Formulir Aplikasi sareng Bagian

Ieu patarosan sareng bagian dina formulir Aplikasi Online Visa Turki:

Rincian pribadi

  • Ngaran hareup atanapi masihan nami
  • Kulawarga / ngaran tukang
  • Tanggal lahir
  • génder
  • Tempat kalahiran
  • Nagara Kawarganegaraan
  • Alamat email

Rincian Laluan

  • Jenis dokumén (kudu Biasa)
  • Nomer paspor
  • Tanggal paspor dikaluarkeun
  • Kaping kadaluwarsa paspor

Alamat sareng Rincian Wisata

  • Ngaran jalan, kota atanapi kota, kode pos atanapi pos
  • Tujuan kunjungan (wisata, transit atanapi bisnis)
  • Tanggal kadatangan anu diarepkeun
  • Dupi anjeun parantos ngalamar Kanada sateuacanna

Kulawarga sareng Rincian Wisata Lainnya

  • Tujuan tina Didatangan
  • Nami lengkep Ibu
  • Ngaran lengkep Bapa
  • Nomer Mobile / Telepon
  • Diarepkeun Tanggal Datangna
  • alamat

bewara nu singget

  • Idin sareng deklarasi

MACA DEUI:
Nagara anu layak pikeun Turki e-Visa.

Ngasupkeun inpormasi paspor

Penting pisan pikeun nuliskeun anu leres paspor Jumlah jeung Nagara Kawarganegaraan Kusabab aplikasi e-Visa Turki anjeun dihubungkeun langsung kana paspor anjeun sareng anjeun kedah ngarambat nganggo paspor ieu.

Nomer paspor

  • Tingali dina halaman inpormasi paspor anjeun sareng lebetkeun nomer paspor di luhur halaman ieu
  • Angka paspor lolobana 8 dugi 11 karakter langkung lami. Upami anjeun ngalebetkeun nomer anu pondok teuing atanapi panjang teuing atanapi diluar jangkauan ieu, lumayan anjeun ngetik nomer anu salah.
  • Angka paspor mangrupikeun gabungan abjad sareng angka, janten ati-ati kalayan huruf O sareng nomer 0, huruf I sareng nomer 1.
  • Angka paspor kedah pernah ngandung karakter khusus sapertos tanda hubung atanapi spasi.

Nagara Kawarganegaraan

  • Pilih kode nagara anu ditampilkeun persis dina halaman inpormasi paspor.
  • Pikeun milarian nagara milari "Kode" atanapi "Nagara Ngaluarkeun" atanapi "Otoritas"

Upami inpormasi paspor viz. Nomer paspor atanapi kode nagara henteu leres dina aplikasi e-Visa Turki, anjeun panginten henteu tiasa naek penerbangan ka Turki.

  • Anjeun ngan ukur tiasa mendakan di bandara upami anjeun ngalakukeun kasalahan.
  • Anjeun kedah ngalamar deui pikeun Turki Visa Online di bandara.
  • Panginten henteu tiasa kéngingkeun Turki e-Visa dina menit terakhir sareng tiasa nyandak dugi ka 72 jam dina sababaraha skenario.

Naon kajadian afer nyieun Pamayaran

Sakali anjeun parantos ngalengkepan halaman Formulir Aplikasi, anjeun bakal dipenta pikeun mayar. Sadaya pamayaran diprosés via Secure PayPal payment gateway. Saatos pamayaran anjeun parantos réngsé, anjeun kedah nampi Visa Turki Elektronik anjeun dina koropak email anjeun dina 72 jam.


Punten daptar pikeun Turki e-Visa 72 jam sateuacanna tina hiber anjeun.