Tentang Kami

www.turkey-visa-online.org parantos nawiskeun jasa perjalanan ka para nasabahna. Kami nawiskeun portal online, manajemén gambar, panyimpen dokumén, konvérsi format file sareng kagiatan klerikal anu sanés atas nama, sareng sakumaha paréntah palanggan.

Kami ngabantosan agén perjalanan sareng operator wisata anu nganggo kertas sareng prosés online, neundeun jangka panjang sareng arsip, manajemén pangaturan sareng patuh pikeun kabutuhan khusus nagara aranjeunna. Jasa kami ogé pikeun wisatawan individu kedah aranjeunna milih ngagunakeun via portal umum. Staf kami bakal mariksa naon waé kasalahan sareng koréksi sareng ngabantosan kéngingkeun Otorisasi Wisata.

Jasa kami kaasup, leres marios sadayana waleran, narjamahkeun inpormasi, ngabantosan ku ngeusian aplikasi tur mariksa sakabéh dokumén pikeun akurasi, lengkep, éjahan sareng tinjauan grammar. Salaku tambahan, urang tiasa ngahubungan klien kami ngalangkungan email atanapi telepon pikeun inpormasi tambihan pikeun ngolah pamundut. Saatos ngalengkepan formulir aplikasi anu disayogikeun dina halaman wéb kami, nyungkeun ijin perjalanan bakal dikintunkeun saatos tinjauan ahli.

Aplikasi eVisa/eTA tunduk kana persetujuan ti Imigrasi Republik Turki, tapi kaahlian kami ngajamin aplikasi 100% aplikasi gratis sareng résiko ditanggung ku kami sareng sanés palanggan. Dina sababaraha kasus, aplikasi diolah sareng dipasihkeun dina waktos kirang ti 48 jam. Nanging, upami aya detil anu lepat atanapi henteu lengkep, sababaraha aplikasi tiasa ditunda.

Sadaya tindak lanjut tina aplikasi dikelola ku para ahli kami, sareng dokumén eTA anu disahkeun dikirimkeun ku email kalayan inpormasi lengkep sareng tips ngeunaan cara ngagunakeun eTa supados hasil asup ka nagara tujuan.

Kami situs wéb pribadi sareng henteu aya hubunganana sareng Pamaréntah Républik Turki. Jasa kami ngagaduhan biaya pikeun dukungan perjalanan profésional kami. Ngalamar tiasa ngolah aplikasina langsung ngaliwatan situs wéb Pamaréntah Republik Turki pikeun biaya anu langkung alit.

Prosés aplikasi e-Visa Turki

Kami komitmen kana pangalaman klien kami sareng ku sabab éta parantos nyiptakeun platform anu ramah-pangguna, anu ngamungkinkeun pangguna naon waé pikeun gancang sareng hasil ngalengkepan aplikasi online na.

Milih pikeun ngolah hiji aplikasi ngaliwatan website urang hartina ngabogaan eTA disatujuan numbu ka paspor dipaké sarta ngabogaan sakabéh informasi pribadi dipariksa dua kali saméméh kiriman dina portal Pamaréntahan Republik Turki. Saatos réngsé, pamundut bakal ditinjau teras dikintunkeun. Ngalamar biasana nampi visana dina 48h. Nanging, sababaraha tiasa langkung lami pikeun diolah, dugi ka 96 jam.

jasa kami

  • Kami nyayogikeun tarjamahan dokumén tina 104 basa ka Inggris
  • Kami nyayogikeun jasa clerical pikeun aplikasi anjeun, upami anjeun peryogi.
  • Kami marios aplikasi sateuacan dilebetkeun

Anu kami henteu nyayogikeun:

  • Urang NOT nyadiakeun hidayah imigrasi atawa konsultasi
  • Urang NOT nyadiakeun nasehat imigrasi

Harga urang

Jenis eTA Waragad Pamaréntah Tarjamahan, ulasan sareng jasa klerikal sanés dina USD, AUD nyaéta 1.56 AUD ka USD (https://www.xe.com/currencyconverter/) Total waragad
Wisata $ 0- $ 60 $ 79-139 $ 79- $ 139
bisnis $ 0- $ 60 $ 99- $ 159 $ 99- $ 159

Kaamanan sistem sareng karusiahan

Kami ngan ukur nganggo téknologi anu tiasa diandelkeun pikeun mastikeun privasi sareng kasalametan klién urang sapanjang proses aplikasi, kalebet pamayaran. Kami nganggo algoritma enkripsi anu atos sareng pertahanan sacara jero di pusat data kami anu saluhureun sarat pangaturan.

Data kami dina énkripsi dina lapisan transportasi sareng ogé dina sistem file sareng dina tingkat database. Ngan sababaraha urang staf anu lami parantos gaduh aksés kana data. Kami henteu ngabagi data sareng organisasi luar waé sareng ngancurkeun sareng ngabersihan data saluyu sareng kawijakan arsip pangaturan urang. Kami nuturkeun standar prakték anu paling saé pikeun kaamanan sareng karusiahan sareng solusi kami nyaéta kaamanan anu diuji ku pihak katilu anu mandiri.

Palayanan palanggan

Tim ahli perjalanan kami sayogi sakitar jam. Dina hal mamang atanapi patarosan ngahubungi kami ngalangkungan email. Kami ogé nyayogikeun jasa tambah nilai pikeun perjalanan, hotél, pemesanan pondok.

Ngan sababaraha kauntungan paling penting pikeun nerapkeun Kanada Anjeun eTA ONLINE

Gulung ka kénca sareng ka katuhu pikeun ningali eusi méja

Services Métode kertas online
24/365 Aplikasi Online.
Teu aya wates waktu.
Révisi aplikasi sareng koreksi ku ahli visa sateuacan dikintunkeun.
Proses aplikasi saderhana.
Koreksi inpormasi anu leungit atanapi lepat.
Perlindungan privasi sareng bentuk anu aman.
Verifikasi sareng validasi inpormasi anu diperyogikeun tambahan.
Dukungan sareng bantosan 24/7 ku Surélék.
Email Pamulihan eVisa anjeun bisi rugi.
PayPal