Turkey eVisa (Izin Perjalanan Elektronik)

Turkey Visa Online minangka wewenang perjalanan elektronik sing dileksanakake wiwit Juli 2016 dening Pamrentah Turki. Proses online kanggo Turki e-Visa iki menehi sing duwe tetep nganti 3 wulan ing negara kasebut.

1. Aplikasi eVisa lengkap

2. Nampa eVisa liwat email

3. Ketik Turki

Apa eVisa Turki utawa Visa Online Turki?


Turkey eVisa minangka dokumen online sing diwenehake dening Pamrentah Turki sing ngidini mlebu Turki. Warga negara sing layak diwajibake ngrampungake Formulir aplikasi Visa Turki kanthi rincian pribadi lan informasi paspor ing situs web iki.

Turki eVisa is visa mlebu pirang-pirang sing ngidini tetep nganti 90 dina. Turkey eVisa punika bener mung kanggo tujuan wisata lan perdagangan.

Turkey Visa Online punika sah nganti 180 dina saka tanggal diterbitake. Periode validitas Turkey Visa Online beda karo durasi tetep. Nalika Turki eVisa sah kanggo 180 dina, durasi sampeyan ora bisa ngluwihi 90 dina sajrone 180 dina. Sampeyan bisa mlebu Turki kapan wae sajrone periode validitas 180 dina.

Turkey eVisa langsung lan elektronik sing gegandhengan karo paspor. Pejabat Paspor Turki bakal bisa verifikasi kesahihan eVisa Turki ing sistem ing pelabuhan mlebu. Nanging, luwih becik nyimpen salinan eVisa Turki sing bakal dikirim menyang email sampeyan.

Suwene suwene Aplikasi Visa Turki diproses

Nalika umume aplikasi diproses sajrone 24 jam, luwih becik nglamar eVisa Turki paling ora 72 jam sadurunge sampeyan rencana mlebu negara utawa numpak pesawat.

Turki Visa Online minangka proses cepet sing mbutuhake sampeyan ngisi Aplikasi Visa Turki online, iki bisa njupuk minangka sethitik minangka limang (5) menit kanggo ngrampungake. Iki proses rampung online. Turkey Visa Online ditanggepi sawise formulir aplikasi wis kasil rampung lan ragad dibayar dening pelamar online. Sampeyan bisa mbayar kanggo Aplikasi Visa Turki nggunakake kertu kredit / debit utawa PayPal ing luwih saka 100 mata uang. Kabeh pelamar kalebu bocah-bocah kudu ngrampungake Aplikasi Visa Turki. Sawise ditanggepi, ing Turkey eVisa bakal dikirim langsung menyang email pelamar.

Nganyari Covid kanggo eVisa Turki

Pamrentah Turki wis mbukak pariwara internasional kanggo kabeh turis kanggo tujuan pariwisata & bisnis. Nanging, para turis menyang Turki kudu ngerti babagan watesan lelungan COVID-19 sing saiki:

  • Kios eVisa Turki lan wilayah wifi ing bandara Turki bakal dicopot. Mula, entuk eVisa nalika rawuh ora bakal kasedhiya maneh lan pengunjung ing Turki kudu nglamar eVisa luwih dhisik.
  • Wisatawan sing umur 6 lan luwih kudu duwe tes PCR COVID-19 negatif sing dijupuk ora luwih saka 72 jam sadurunge budhal
  • Penumpang kudu nampilake sing wis rampung Formulir Entri Travel nalika mriksa ing pesawat lan nalika rawuh
  • Kedatangan sing wis ana ing Brasil, India, utawa Afrika Selatan sajrone 10 dina kepungkur kudu karantina sajrone 14 dina

Sapa sing bisa nglamar Turkey Visa Online

Warga negara manca sing pengin lelungan menyang Turki kanggo tujuan wisata utawa bisnis kudu nglamar visa reguler utawa tradisional utawa Izin Perjalanan Elektronik sing diarani Turki Visa Online. Nalika entuk Visa Turki tradisional kalebu ngunjungi kedutaan utawa konsulat Turki sing paling cedhak, warga saka Negara sing layak eVisa Turki bisa entuk eVisa Turki kanthi ngrampungake formulir Aplikasi Visa Turki sing prasaja.

Pelamar bisa nglamar Turki eVisa saka seluler, tablet, PC utawa komputer lan nampa ing kothak mlebu email kanthi nggunakake iki Formulir Aplikasi Visa Turki. Sing duwe paspor saka negara lan wilayah ing ngisor iki bisa entuk Visa Online Turki kanthi ragad sadurunge tekan. Durasi tetep kanggo umume warga negara kasebut yaiku 90 dina sajrone wektu nem (6) wulan.

Sing duwe paspor saka negara lan wilayah ing ngisor iki bisa entuk Turki Visa Online kanthi ragad sadurunge tekan. Durasi tetep kanggo umume warga negara iki yaiku 90 dina sajrone 180 dina.

Turkey eVisa punika sah sajrone 180 dina. Durasi manggon kanggo umume warga negara iki yaiku 90 dina sajrone wektu nem (6) wulan. Turkey Visa Online punika a visa mlebu pirang-pirang.

eVisa Turki Bersyarat

Sing nduwèni paspor saka negara-negara ing ngisor iki layak kanggo nglamar siji entri Turkey Visa Online sing bisa tetep nganti 30 dina mung yen padha nyukupi syarat ing ngisor iki:

Ketentuan:

  • Kabeh warga kudu duwe Visa sing valid (utawa Visa Turis) saka salah sawijine Negara Schengen, Irlandia, Amerika Serikat utawa Inggris.

OR

  • Kabeh warga negara kudu duwe Izin Residence saka salah sawijine Negara Schengen, Irlandia, Amerika Serikat utawa Inggris

Catetan: Visa elektronik (e-Visa) utawa ijin e-Residence ora ditampa.

Sing duwe paspor saka negara lan wilayah ing ngisor iki bisa entuk Turki Visa Online kanthi ragad sadurunge tekan. Durasi tetep kanggo umume warga negara iki yaiku 90 dina sajrone 180 dina.

Turkey eVisa punika sah sajrone 180 dina. Durasi manggon kanggo umume warga negara iki yaiku 90 dina sajrone wektu nem (6) wulan. Turkey Visa Online punika a visa mlebu pirang-pirang.

eVisa Turki Bersyarat

Sing nduwèni paspor saka negara-negara ing ngisor iki layak kanggo nglamar siji entri Turkey Visa Online sing bisa tetep nganti 30 dina mung yen padha nyukupi syarat ing ngisor iki:

Ketentuan:

  • Kabeh warga kudu duwe Visa sing valid (utawa Visa Turis) saka salah sawijine Negara Schengen, Irlandia, Amerika Serikat utawa Inggris.

OR

  • Kabeh warga negara kudu duwe Izin Residence saka salah sawijine Negara Schengen, Irlandia, Amerika Serikat utawa Inggris

Catetan: Visa elektronik (e-Visa) utawa ijin e-Residence ora ditampa.

Syarat Online Visa Turki

Pelancong sing arep nglamar eVisa Turki kudu netepi syarat ing ngisor iki:

Paspor sing valid kanggo lelungan

Paspor pelamar kudu sah paling ora 6 wulan ngluwihi tanggal budhal, yaiku tanggal nalika sampeyan lunga saka Turki.

Sampeyan uga kudu ana kaca kosong ing paspor supaya Petugas Pabean bisa menehi cap paspor sampeyan.

ID Email sing valid

Pelamar bakal nampa eVisa Turki kanthi email, mula ID Email sing sah dibutuhake kanggo ngrampungake formulir Aplikasi Visa Turki.

Cara Pembayaran

wiwit Formulir Aplikasi Visa Turki mung kasedhiya online, tanpa padha karo kertas, dibutuhake kertu kredit / debit sing valid. Kabeh pembayaran diproses nggunakake Gerbang pembayaran PayPal sing aman.

Informasi sing dibutuhake kanggo Formulir Aplikasi Visa Turki

Pelamar eVisa Turki kudu menehi informasi ing ngisor iki nalika ngisi formulir Aplikasi Visa Turki:

  • Jeneng, jeneng kulawarga lan tanggal lahir
  • Nomer paspor, tanggal kadaluwarsa
  • Informasi kontak kayata alamat lan email

Dokumen sing pelamar Visa Online Turki bisa dijaluk ing tapel wates Turki

Tegese ndhukung awake dhewe

Pelamar bisa dijaluk menehi bukti yen bisa ndhukung finansial lan nylametake awake dhewe sajrone manggon ing Turki.

Tiket pesawat terus / bali.

Pelamar bisa uga kudu nuduhake manawa dheweke arep ninggalake Turki sawise tujuan lelungan sing dilamarake e-Visa Turki.

Yen pelamar ora duwe tiket terus, dheweke bisa menehi bukti dana lan kemampuan kanggo tuku tiket mbesuk.

Nyetak eVisa Turki sampeyan

Sawise sampeyan wis kasil mbayar kanggo aplikasi Visa Turki, sampeyan bakal entuk email sing ngemot eVisa Turki. Iki minangka email sing sampeyan lebokake ing formulir Aplikasi Visa Turki. Disaranake ndownload lan nyithak salinan eVisa Turki sampeyan.

Visa Turki Resmi Sampeyan Siap

Sawise sampeyan nyithak salinan sampeyan Turki Visa Online, sampeyan saiki bisa ngunjungi Turki nganggo Visa Turki Resmi lan nikmati kaendahan lan budaya. Sampeyan bisa mriksa pemandangan kaya Hagia Sophia, Masjid Biru, Troy lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa toko kanggo isi atimu ing Grand Bazaar, ngendi kabeh kasedhiya saka jaket kulit kanggo perhiasan kanggo oleh-oleh.

Nanging, yen sampeyan pengin ngunjungi negara liya ing Eropa, sampeyan kudu ngerti yen visa turis Turki sampeyan mung bisa digunakake kanggo Turki lan ora ana negara liya. Nanging, kabar apik ing kene yaiku visa resmi Turki sampeyan sah paling ora 60 dina, dadi sampeyan duwe wektu cukup kanggo njelajah kabeh Turki.

Uga, dadi turis ing Turki ing Turki eVisa, sampeyan kudu njaga paspor kanthi aman amarga mung siji-sijine bukti identifikasi sing asring sampeyan butuhake. Priksa manawa sampeyan ora kelangan utawa ninggalake.

Mupangate Aplikasi Online

Cukup sawetara keuntungan sing penting banget kanggo ngolah turki E-VISA ONLINE

Gulung ngiwa lan nengen kanggo ndeleng isi tabel

layanan Metode kertas online
24/365 Aplikasi Online.
Ora ana watesan wektu.
Revisi lan koreksi aplikasi dening ahli visa sadurunge dikirim.
Proses aplikasi sing disederhanakake.
Koreksi informasi sing ilang utawa ora bener.
Proteksi privasi lan wangun aman.
Verifikasi lan validasi informasi tambahan sing dibutuhake.
Dhukungan lan pitulung 24/7 dening E-mail.
Email Recovery saka eVisa sampeyan yen ana kerugian.
PayPal