Proses Aplikasi Online e-Visa Turki

Ringkesan Aplikasi Visa Turki Turkey e-Visa utawa Electronic Travel Authorization, minangka dokumen perjalanan sing dibutuhake kanggo warga negara sing layak e-Visa. Nglamar kanggo Visa Turki minangka proses sing gampang nanging butuh persiapan.

Turkey e-Visa, utawa Turkey Electronic Travel Wewenang, minangka dokumen perjalanan wajib kanggo warga negara sing dibebasake visa. Yen sampeyan warga negara sing layak e-Visa Turki, sampeyan kudu Turki Visa Online kanggo ngaso or transit, utawa kanggo pariwisata lan wisata, utawa kanggo business tujuan.

Nglamar kanggo Turki Visa Online minangka proses sing gampang lan kabeh proses bisa rampung kanthi online. Nanging apike kanggo ngerti apa sing penting kanggo e-Visa Turki sadurunge sampeyan miwiti proses kasebut. Kanggo nglamar Visa Turki Elektronik sampeyan, sampeyan kudu ngrampungake formulir aplikasi ing situs web iki, nyedhiyakake rincian paspor, kulawarga lan lelungan, lan mbayar online.

Syarat Penting

Sadurunge sampeyan bisa ngrampungake aplikasi kanggo Turkey Visa Online, sampeyan kudu duwe telung (3) perkara: alamat email sing bener, cara kanggo mbayar online (kertu debit utawa kertu kredit utawa PayPal) lan bener paspor.

  1. Alamat email sing bener: Sampeyan mbutuhake alamat email sing bener kanggo nglamar aplikasi e-Visa Turki. Minangka bagéan saka proses aplikasi, sampeyan kudu menehi alamat email lan kabeh komunikasi babagan aplikasi sampeyan bakal ditindakake liwat email. Sawise sampeyan ngrampungake aplikasi Turkey Visa Online, e-Visa Turki sampeyan kudu mlebu ing email sampeyan sajrone 72 jam.
  2. Wangun pembayaran online: Sawise nyedhiyakake sawetara rincian penting babagan perjalanan menyang Turki, sampeyan kudu mbayar online. Kita nggunakake Secure PayPal gateway pembayaran kanggo proses kabeh pembayaran. Sampeyan butuh akun Debit utawa Kredit sing sah (Visa, Mastercard, UnionPay) utawa akun PayPal kanggo mbayar.
  3. Valid paspor: Sampeyan kudu duwe bener lan biasa paspor sing durung kadaluwarsa. Yen sampeyan ora duwe paspor, sampeyan kudu langsung nglamar amarga aplikasi Visa Turki ora bisa rampung tanpa informasi paspor. Elinga yen e-Visa Turki disambungake kanthi elektronik menyang paspor sampeyan.
    CATETAN: Mung sing duwe paspor biasa sing layak nglamar e-Visa Turki. Calon sing nyekel Dokumen Perjalanan Internasional utawa Paspor Layanan utawa Paspor Diplomatik ora bisa nglamar e-Visa kanggo Turki.

Formulir Aplikasi lan dhukungan Basa

Dhukungan Basa e-Visa Turki

Kanggo miwiti aplikasi, bukak www.turkey-visa-online.org lan klik Aplikasi Online. Iki bakal nggawa sampeyan menyang Formulir Aplikasi Online e-Visa Turki. Situs web iki nyedhiyakake dhukungan kanggo macem-macem basa kaya Prancis, Spanyol, Cina, Italia, Walanda, Norwegia, Denmark lan liya-liyane. Pilih basa sampeyan kaya sing dituduhake lan sampeyan bisa ndeleng formulir aplikasi sing diterjemahake ing basa ibu sampeyan.

Yen sampeyan nemoni masalah ngisi formulir aplikasi, kasedhiya macem-macem sumber kanggo mbantu sampeyan. Ana sing Pitakonan Paling Sering kaca lan syarat umum kanggo Electronic Turkey Visa kaca Yen sampeyan butuh pitulung utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu ngubungi Turkey e-Visa helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.

Wektu dibutuhake kanggo ngrampungake aplikasi Turki Visa Online

Biasane butuh 5-10 menit kanggo ngrampungake aplikasi e-Visa. Yen sampeyan wis siyap kabeh informasi, bisa njupuk minangka sethitik minangka 5 menit kanggo ngrampungake formulir lan nggawe pembayaran. Wiwit e-Visa Turki minangka proses online 100%, umume asil aplikasi e-Visa Turki dikirim ing 24 jam menyang alamat email sampeyan. Yen sampeyan ora nyiapake kabeh informasi, bisa nganti 10 menit kanggo ngrampungake aplikasi kasebut.

Pitakon lan Seksi Formulir Aplikasi

Mangkene pitakonan lan bagean babagan formulir Aplikasi Online Visa Turki:

Informasi pribadi

  • Jeneng pisanan utawa menehi jeneng
  • Kulawarga / jeneng mburi
  • Tanggal lahir
  • Gender
  • Papan kelairan
  • Negara kewarganegaraan
  • Alamat email

Rincian Paspor

  • Jinis dokumen (kudu Biasa)
  • Nomer paspor
  • Tanggal paspor diterbitake
  • Tanggal kadaluwarsa

Rincian Alamat lan Plancongan

  • Jeneng dalan, kutha utawa kutha, kode pos utawa kode pos
  • Tujuan kunjungan (turis, transit utawa bisnis)
  • Tanggal rawuh sing diarepake
  • Apa sampeyan wis ndhaptar ing Kanada sadurunge

Rincian Perjalanan Kulawarga lan Liyane

  • Tujuan Kunjungan
  • Jeneng Lengkap Ibu
  • Jeneng Lengkap Bapak
  • Nomer Ponsel / Telpon
  • Tanggal Kedatangan Kedatangan
  • Alamat

Pranyatan

  • Persetujuan lan deklarasi

READ MORE:
Negara sing Layak kanggo Turki e-Visa.

Nulis informasi paspor

Penting kanggo ngetik kanthi bener Nomer Paspor lan Negara Kewarganegaraan amarga aplikasi e-Visa Turki disambungake langsung menyang paspor lan sampeyan kudu lelungan nganggo paspor iki.

Nomer paspor

  • Deleng kaca informasi paspor lan ketik nomer paspor ing sisih ndhuwur kaca iki
  • Nomer paspor biasane 8 nganti 11 karakter maneh. Yen sampeyan ngetik nomer sing cendhak banget utawa dawa banget utawa njaba jajaran iki, mula sampeyan bakal ngetik nomer sing salah.
  • Nomer paspor minangka gabungan abjad lan angka, dadi luwih ati-ati karo huruf O lan nomer 0, huruf I lan nomer 1.
  • Nomer paspor ora nate ngemot karakter khusus kaya tanda hubung utawa spasi.

Negara Kewarganegaraan

  • Pilih kode negara sing ditampilake persis ing kaca informasi paspor.
  • Kanggo nggoleki negara, goleki "Kode" utawa "Negara Penerbit" utawa "Otoritas"

Yen informasi paspor viz. nomer paspor utawa kode negara ora bener ing aplikasi e-Visa Turki, sampeyan bisa uga ora bisa numpak pesawat menyang Turki.

  • Sampeyan mung bisa nemokake ing bandara yen nggawe kesalahan.
  • Sampeyan kudu nglamar maneh kanggo Turkey Visa Online ing bandara.
  • Bisa uga ora bisa entuk e-Visa Turki ing menit pungkasan lan bisa nganti 72 jam ing skenario tartamtu.

Apa sing kedadeyan sawise nggawe Bayaran

Sawise sampeyan wis ngrampungake kaca Formulir Aplikasi, sampeyan bakal dijaluk mbayar. Kabeh pembayaran diproses liwat gateway pembayaran Secure PayPal. Sawise pembayaran rampung, sampeyan kudu nampa Electronic Turkey Visa ing kothak mlebu email ing 72 jam.


Ndhaptar ing Turki e-Visa 72 jam sadurunge pesawat.