Turki eVisa (Otorisasi Perjalanan Éléktronik)

Turki Visa Online mangrupikeun otorisasi perjalanan éléktronik anu dilaksanakeun ti Juli 2016 ku Pamaréntah Turki. Prosés online pikeun Turki e-Visa ieu masihan anu gaduhna tetep dugi ka 3 bulan di nagara éta.

1. Aplikasi eVisa lengkep

2. Nampi eVisa ku email

3. Lebetkeun Turki

Naon Turki eVisa atanapi Turki Visa Online?


Turki eVisa mangrupikeun dokumén online anu dipasihkeun ku Pamaréntah Turki anu ngamungkinkeun asup ka Turki. Warga nagara anu layak diperyogikeun pikeun ngarengsekeun Formulir aplikasi Visa Turki kalayan detil pribadi sareng inpormasi paspor na dina halaman wéb ieu.

Turki eVisa is sababaraha visa éntri anu ngamungkinkeun tetep dugi 90 dinten. Turki eVisa nyaéta valid pikeun tujuan wisata sareng perdagangan waé.

Turki Visa Online nyaéta sah salami 180 dinten ti tanggal dikaluarkeun. Mangsa validitas Turki Visa Online anjeun béda ti lilana tetep. Nalika Turki eVisa valid pikeun 180 dinten, durasi anjeun henteu tiasa ngaleuwihan 90 dinten dina unggal 180 dinten. Anjeun tiasa lebet Turki iraha waé dina waktos validitas 180 dinten.

Turki eVisa nyaeta langsung na éléktronik numbu ka paspor anjeun. Pejabat Paspor Turki bakal tiasa pariksa validitas eVisa Turki dina sistemna di palabuhan éntri. Nanging, disarankeun pikeun nyimpen salinan lemes Turki eVisa anu bakal dikirimkeun ku email ka anjeun.

Sabaraha lami kanggo ngolah Aplikasi Visa Turki

Sanaos kalolobaan aplikasi diolah dina 24 jam, disarankeun pikeun ngalamar Turki eVisa sahenteuna 72 jam sateuacan anjeun ngarencanakeun lebet ka nagara atanapi angkat hiber anjeun.

Turki Visa Online nyaéta prosés gancang nu merlukeun anjeun ngeusian hiji Aplikasi Visa Turki online, ieu tiasa nyandak sakedik lima (5) menit pikeun réngsé. Ieu prosés lengkep online. Turki Visa Online dikaluarkeun sanggeus formulir aplikasi geus hasil réngsé sarta fee dibayar ku ngalamar online. Anjeun tiasa mayar kanggo Aplikasi Visa Turki nganggo kartu kiridit / debit atanapi PayPal dina langkung ti 100 mata uang. Sadaya pelamar kalebet murangkalih diwajibkeun ngalengkepan Aplikasi Visa Turki. Sakali dikaluarkeun, nu Turki eVisa bakal dikirim langsung ka email ngalamar.

Pembaruan Covid pikeun eVisa Turki

Pamaréntah Turki parantos mukaan pariwisata internasional pikeun sadaya wisatawan pikeun tujuan pariwisata & bisnis. Nanging, palancong ka Turki kedah sadar kana larangan perjalanan COVID-19 anu ayeuna:

  • Kios eVisa Turki jasa mandiri sareng daérah wifi di bandara Turki bakal dipiceun. Ku alatan éta, meunang hiji eVisa dina datangna moal deui sadia tur datang ka Turki kudu nerapkeun sateuacanna pikeun eVisa.
  • Wisatawan umur 6 ka luhur kedah gaduh uji PCR COVID-19 négatip anu dicandak henteu langkung ti 72 jam sateuacan angkat
  • Panumpang kedah nampilkeun réngsé Formulir Éntri Travel nalika mariksa pikeun hiber sarta dina datangna
  • Kadatangan anu parantos aya di Brazil, India, atanapi Afrika Kidul dina 10 dinten ka pengker kedah karantina salami 14 dinten

Saha anu tiasa ngalamar Turki Visa Online

Warga asing anu hoyong ngarambat ka Turki pikeun tujuan wisata atanapi bisnis kedah ngalamar visa biasa atanapi tradisional atanapi Otorisasi Perjalanan Elektronik anu disebut Turki Visa Online. Nalika kéngingkeun Turki Visa tradisional ngalibatkeun nganjang ka Kadutaan Turki atanapi konsulat anu caket, warga ti Turki eVisa nagara layak tiasa kéngingkeun eVisa Turki ku ngalengkepan formulir Aplikasi Visa Turki anu saderhana.

Ngalamar tiasa ngalamar Turki eVisa tina ponsel, tablet, PC atanapi komputer sareng nampi dina koropak emailna ku ngagunakeun ieu Formulir Aplikasi Visa Turki. Panyekel paspor di handap nagara jeung wewengkon bisa ménta Turki Visa Online pikeun fee saméméh datangna. Durasi tinggal pikeun kalolobaan kabangsaan ieu nyaéta 90 dinten dina jangka waktu genep (6) bulan.

Panyekel paspor nagara jeung wewengkon handap bisa ménta Turki Visa Online pikeun fee saméméh datangna. Durasi tinggal pikeun kalolobaan kabangsaan ieu nyaéta 90 dinten dina 180 dinten.

Turki eVisa nyaéta sah salami waktos 180 dinten. Durasi tinggal pikeun kalolobaan kabangsaan ieu nyaéta 90 dinten dina jangka waktu genep (6) bulan. Turki Visa Online mangrupa sababaraha visa éntri.

eVisa Turki kondisional

Panyekel paspor nagara-nagara di handap ieu layak ngalamar hiji éntri Turki Visa Online dimana aranjeunna tiasa cicing dugi ka 30 dinten ngan upami aranjeunna nyumponan kaayaan anu didaptarkeun di handap ieu:

Kaayaan:

  • Sadaya kabangsaan kedah ngagaduhan Visa anu valid (atanapi Visa Wisata) ti salah sahiji Nagara Schengen, Irlandia, Amérika Serikat atanapi Inggris.

OR

  • Sadaya kabangsaan kedah ngagaduhan Idin Padumukan ti salah sahiji Nagara Schengen, Irlandia, Amérika Serikat atanapi Inggris

Catetan: Visa éléktronik (e-Visa) atanapi idin e-Residence henteu ditampi.

Panyekel paspor nagara jeung wewengkon handap bisa ménta Turki Visa Online pikeun fee saméméh datangna. Durasi tinggal pikeun kalolobaan kabangsaan ieu nyaéta 90 dinten dina 180 dinten.

Turki eVisa nyaéta sah salami waktos 180 dinten. Durasi tinggal pikeun kalolobaan kabangsaan ieu nyaéta 90 dinten dina jangka waktu genep (6) bulan. Turki Visa Online mangrupa sababaraha visa éntri.

eVisa Turki kondisional

Panyekel paspor nagara-nagara di handap ieu layak ngalamar hiji éntri Turki Visa Online dimana aranjeunna tiasa cicing dugi ka 30 dinten ngan upami aranjeunna nyumponan kaayaan anu didaptarkeun di handap ieu:

Kaayaan:

  • Sadaya kabangsaan kedah ngagaduhan Visa anu valid (atanapi Visa Wisata) ti salah sahiji Nagara Schengen, Irlandia, Amérika Serikat atanapi Inggris.

OR

  • Sadaya kabangsaan kedah ngagaduhan Idin Padumukan ti salah sahiji Nagara Schengen, Irlandia, Amérika Serikat atanapi Inggris

Catetan: Visa éléktronik (e-Visa) atanapi idin e-Residence henteu ditampi.

Syarat Turki Visa Online

Wisatawan anu badé nerapkeun Turki eVisa kedah nyumponan kaayaan di handap ieu:

Paspor anu sah pikeun perjalanan

Paspor pelamar kedah valid sahenteuna 6 bulan saluareun tanggal angkat, éta nyaéta tanggal nalika anjeun angkat ti Turki.

Ogé kedah aya halaman kosong dina paspor supados Petugas Bea Cukai tiasa nyéépkeun paspor anjeun.

ID Email anu valid

Ngalamar bakal nampi Turki eVisa ku email, janten ID Email anu valid diperyogikeun pikeun ngalengkepan formulir Aplikasi Visa Turki.

Metoda pamayaran

ti mimiti Formulir Aplikasi Visa Turki ngan ukur online, tanpa kartu anu sami, kartu kiridit / debit anu valid diperyogikeun. Sadaya pamayaran diolah nganggo Gerbang pamayaran PayPal anu aman.

Inpormasi anu diperyogikeun pikeun Bentuk Aplikasi Visa Turki

Ngalamar eVisa Turki kedah nyayogikeun inpormasi ieu dina waktos ngeusian formulir Aplikasi Visa Turki:

  • Ngaran, nami sareng tanggal lahir
  • Nomer paspor, tanggal kadaluarsana
  • Inpo kontak sapertos alamat sareng email

Dokumén anu ngalamar Turki Visa Online tiasa dipénta di wates Turki

Sarana ngadukung diri

Ngalamar tiasa dipenta pikeun masihan bukti yén aranjeunna sacara finansial tiasa ngadukung sareng ngadukung diri salami cicing di Turki.

Maju / tikét hiber deui.

Ngalamar tiasa diperyogikeun nunjukkeun yén aranjeunna badé angkat ti Turki saatos tujuan perjalanan anu dilarapkeun e-Visa Turki parantos réngsé.

Upami anu ngalamar teu ngagaduhan tikét saterasna, aranjeunna tiasa nyayogikeun buktina dana sareng kamampuan mésér tikét kahareup.

Nyitak eVisa Turki anjeun

Saatos anjeun parantos suksés mayar pamayaran kanggo aplikasi Visa Turki anjeun, anjeun bakal nampi email anu ngandung eVisa Turki anjeun. Ieu mangrupikeun email anu anjeun lebetkeun dina formulir Aplikasi Visa Turki. Disarankeun pikeun ngaunduh sareng nyitak salinan eVisa Turki anjeun.

Visa Turki Resmi anjeun Siap

Saatos Anjeun nyitak salinan anjeun Turki Visa Online, anjeun ayeuna tiasa nganjang ka Turki dina Visa Turki Resmi anjeun sareng nikmati kaéndahan sareng budayana. Anjeun tiasa ningali tempat wisata sapertos Hagia Sophia, Blue Mosque, Troy sareng seueur deui. Anjeun oge bisa balanja keur eusi haté anjeun di Grand Bazaar, dimana sagalana geus sadia ti jaket kulit ka jewelery jeung souvenir.

Nanging, upami anjeun badé nganjang ka nagara-nagara sanés di Éropa, maka anjeun kedah terang yén visa wisata Turki anjeun ngan ukur tiasa dianggo pikeun Turki sareng sanés nagara sanés. Nanging, wartos anu saé nyaéta yén visa Turki resmi anjeun sah sahenteuna sahenteuna 60 dinten, janten anjeun gaduh waktos cekap pikeun ngajalajah sadayana Turki.

Ogé, janten turis di Turki dina Turki eVisa, anjeun kedah ngajaga paspor anjeun aman sabab éta hiji-hijina bukti idéntifikasi anu anjeun peryogikeun sering. Pastikeun yén anjeun teu leungit atawa ninggalkeun eta bohong sabudeureun.

Manfaat Ngalamar Online

Ngan sababaraha kauntungan paling penting pikeun ngolah turki anjeun E-VISA ONLINE

Gulung ka kénca sareng ka katuhu pikeun ningali eusi méja

Services Métode kertas online
24/365 Aplikasi Online.
Teu aya wates waktu.
Révisi aplikasi sareng koreksi ku ahli visa sateuacan dikintunkeun.
Proses aplikasi saderhana.
Koreksi inpormasi anu leungit atanapi lepat.
Perlindungan privasi sareng bentuk anu aman.
Verifikasi sareng validasi inpormasi anu diperyogikeun tambahan.
Dukungan sareng bantosan 24/7 ku Surélék.
Email Pamulihan eVisa anjeun bisi rugi.
PayPal