Правила и услови

Со прелистување, пристап и користење на оваа веб-страница, вие ги разбирате и се согласувате со Условите и условите поставени овде, наведени како „наши услови“ и „Услови и правила“. Апликантите за еВиза, кои го поднесуваат своето барање за eVisa Турција преку оваа веб-страница, ќе бидат наведени како „апликантот“, „корисникот“, „вие“. Термините „ние“, „нас“, „наша“, „оваа веб-локација“ директно се однесуваат на www.turkey-visa-online.org.

Важно е да знаете дека правните интереси на сите се заштитени и дека нашите односи со вас се засноваат на доверба. Ве молиме, имајте предвид дека мора да ги прифатите овие услови за користење, за да ја искористите нашата страница и услугата што ја нудиме.


Лични податоци

Следниве информации се регистрирани како лични податоци во базата на податоци на оваа веб-страница: имиња; Датум и место на раѓање; детали за пасош; податоци за издавање и истекување; тип на придружни докази / документи; адреса на телефон и е-пошта; поштенска и постојана адреса; колачиња; технички детали за компјутер, записник за плаќање итн.

Сите обезбедени информации се регистрирани и чуваат во обезбедената база на податоци на оваа веб-страница. Податоците регистрирани на оваа веб-страница не се споделуваат ниту се изложени на трети страни, освен:

 • Кога корисникот експлицитно се согласил да дозволи вакви активности.
 • Кога тоа е потребно за управување и одржување на оваа веб-страница.
 • Кога е издадена правно обврзувачка наредба, потребни информации.
 • Кога ќе бидат известени и личните податоци не можат да бидат дискриминирани.
 • Законот предвидува да ги доставиме овие детали.
 • Известено како форма во која личните информации не можат да бидат дискриминирани.
 • Компанијата ќе ја обработи апликацијата користејќи ги информациите дадени од апликантот.

Оваа веб-страница не е одговорна за дадени неточни информации.

За повеќе информации за нашите регулативи за доверливост, видете во Политиката за приватност.


Користење на веб-страница

Употребата на оваа веб-страница, вклучувајќи ги сите понудени услуги, е ограничена само на лична употреба. Со прелистување и користење на оваа веб-страница, корисникот се согласува да не менува, копира, повторно користи или презема која било од компонентите на оваа веб-страница за комерцијална употреба. Ова е веб-страница во приватна сопственост, сопственост на приватен субјект, која не е поврзана со турската влада. Сите податоци и содржина на оваа веб-страница е заштитена со авторски права.


забрана

Корисниците на оваа веб-страница не смеат да:

 • Доставете навредливи коментари на оваа веб, други членови или трети страни.
 • Објавувајте, споделете или копирајте нешто навреда пред пошироката јавност и моралот.
 • Ангажирање во активност што може да доведе до кршење на заштитените права на оваа веб-страница или интелектуална сопственост ..
 • Вклучете се во криминална активност.
 • Други незаконски активности.

Доколку корисникот на оваа веб ги игнорира прописите утврдени овде; да нанесе штета на трета страна при користење на нашите услуги, тој / таа ќе биде одговорен и ќе треба да ги покрие сите должности. Ние не можеме и нема да учествуваме или ќе бидеме одговорни за какви било оштетени предизвикани од корисниците на оваа мрежа.

Во случај корисникот да ги крши прописите утврдени со нашите Услови и правила, ние имаме право да постапуваме со правни постапки против сторителот.


Откажување или неодобрување на апликацијата eVisa Turkey

Доколку корисникот се вклучи во која било од забранетите активности, наведено овде, ние го задржуваме правото да ги откажеме сите апликации за очекување на виза; да не се одобри регистрацијата на корисникот; за отстранување на сметката на корисникот и личните податоци од мрежата.

На апликантот му е забрането:

 • Внесете лажни лични информации
 • Прикријте, испуштете, игнорирајте која било од потребните информации за апликацијата eVisa Turkey за време на регистрацијата
 • Игнорирајте, променете или испуштете кое било од потребните полиња за информации за време на процесот на апликација за eVisa Turkey

Доколку некоја од горенаведените точки се однесува на апликант со веќе одобрена eVisa Турција, ние го задржуваме правото да ги избришеме или откажеме информациите на апликантот.


За нашите услуги

Нашата услуга е како давател на услуги за апликации преку Интернет, за да го олесни процесот на е-виза, со цел странски државјани да ја посетат Турција. Нашите агенти помагаат во добивање на вашата дозвола за патување од Владата на Турција, која ние потоа ви ја даваме. Нашите услуги вклучуваат, правилно прегледување на сите ваши одговори, преведување информации, помош при пополнување на апликацијата и проверка на целиот документ за точноста, комплетноста, правописот и граматичкиот преглед. Покрај тоа, може да ве контактираме преку е -пошта или телефон за дополнителни информации со цел да го обработиме барањето. Може да прочитате повеќе за нашите услуги во делот „за нас“ на оваа веб -страница.

По пополнување на формуларот за апликација даден на нашата веб -страница, вашето барање за документ за дозвола за патување ќе биде поднесено по стручен преглед. Вашата апликација за е-виза е предмет на одобрување од Владата на Турција. Во многу случаи, вашата апликација ќе биде обработена и одобрена за помалку од 24 часа. Меѓутоа, ако некои детали се внесени погрешно или се нецелосни, вашата апликација може да биде одложена.

Пред да извршите плаќање за патничко овластување, ќе имате можност да ги прегледате сите детали што сте ги дале на вашиот екран и ако е потребно да направите измени. Ако сте направиле грешка, важно е да ја исправите пред да продолжите. Откако ќе ги потврдите деталите, ќе биде побарано да ги внесете деталите за вашата кредитна картичка за нашата услуга.

Ние сме со седиште во Азија и Океанија.


Трошоци за агенцијата

Ние сме целосно однапред за нашите такси за апликација за eVisa Turkey. Нема додадени или скриени додатоци.

Нашата агенција наплаќа 79 американски долари како надоместок за државните такси на Турција.

Имајте предвид дека поднесувањето на вашата апликација за eVisa Turkey преку оваа веб -страница значи дека нема да ви се наплати надомест за трансакција од 2.5%, наплатен од веб -страницата на Владата на Турција. Кога Владата на Турција ќе ни обезбеди рефундирање, истото ќе се направи и за оние апликанти чија апликација за еТА во Турција беше одбиена.


Наплата

Нема да се враќа наплата на која било апликација по поднесување на апликацијата. Во случај вашата апликација да не е поднесена на веб -страницата на Владата на Турција, може да се побара делумно враќање на средствата за разгледување.


Привремено суспендирање на услугата

Оваа веб-страница може да биде суспендирана привремено заради одржување на услугата или од друга причина, обезбедувајќи авансно известување за апликантите во следниве случаи:

 • Веб-услугите не можат да бидат продолжени заради причини што не се во наша контрола, како што се природни непогоди, протести, ажурирање на софтвер,
 • Интернет престанува да работи како резултат на непредвидена електрична енергија или пожар
 • Потребно е одржување на системот
 • Потребна е суспензија на услуги заради промени во системите за управување, технички тешкотии, надградби или други причини

Корисниците на оваа веб-страница нема да бидат одговорни за евентуална штета што може да биде предизвикана поради привремено прекинување на услугата.


Ослободување од одговорност

Услугите што ги нуди оваа веб -страница се ограничени на верификација на деталите за формуларот за виза и поднесување на онлајн апликација за eVisa Turkey. Следствено, оваа веб -страница или кој било нејзин агент не може да биде одговорен за конечните резултати од апликацијата бидејќи тие се во целосна надлежност на турската влада. Оваа агенција нема да одговара за сите конечни одлуки поврзани со визите, како што е одбивање на виза. Во случај апликацијата за виза на апликантот да биде откажана или одбиена поради погрешни или неточни информации, оваа веб -страница не може и нема да биде одговорна.


Разно

Со користење на оваа веб-страница, вие се согласувате да ги почитувате прописите, како и ограничувањата за користење на Интернет, утврдени овде.

Го задржуваме правото да ги измениме и менуваме содржините на Услови и правила и содржината на оваа веб-страница во кое било дадено време. Сите направени промени ќе станат ефективни веднаш. Со користење на оваа веб-страница, вие разбирате и целосно се согласувате да ги почитувате регулативите и ограничувањата утврдени од оваа веб-страница и целосно се согласувате дека е ваша одговорност да проверите за какви било термини или промени во содржината.


Не советување за имиграција

Ние нудиме помош да дејствуваме во ваше име и не даваме никакви совети за имиграција за која било земја.