За нас

www.turkey-visa-online.org им нуди туристички услуги на своите клиенти. Ние нудиме онлајн портали, управување со слики, складирање документи, конверзија на формат на датотеки и други службени активности во име и според упатствата на клиентот.

Ние им помагаме на туристичките агенти и тур-оператори засновани на хартија во процесот на Интернет, долгорочно чување и архивирање, регулаторно управување и управување со усогласеноста за специфичните потреби на нивната земја Нашите услуги се наменети и за индивидуалните патници доколку тие изберат да ги користат преку јавниот портал. Нашиот персонал ќе провери за какви било грешки и корекции и ќе помогне во добивањето на одобренија за патување.

Нашите услуги вклучуваат, правилно разгледување на сите одговори, преведување информации, помагање при пополнување на апликацијата и проверка на целиот документ за точност, комплетност, правопис и преглед на граматиката. Покрај тоа, можеме да контактираме со нашите клиенти преку е-пошта или телефон за дополнителни информации со цел да го обработиме барањето. По пополнување на образецот за апликација даден на нашите веб-страници, барањето за одобрение за патување ќе биде поднесено по стручно разгледување.

Апликациите за eVisa/eTA подлежат на одобрување од Имиграција на Република Турција, но нашата експертиза гарантира апликација 100% апликација без грешки и ризикот го преземаме ние, а не клиентот. Во многу случаи апликациите се обработуваат и се одобруваат за помалку од 48 часа. Меѓутоа, ако некои детали се внесени погрешно или се нецелосни, некои апликации може да бидат одложени.

Со целото следење на апликацијата управуваат нашите експерти, а одобрените документи за ЕТА се испраќаат по е-пошта со детални информации и совети за тоа како да се користи еТа со цел успешно да се влезе во дестинацијата.

Ние сме приватна веб -страница и не сме поврзани со Владата на Република Турција. Нашите услуги имаат надомест за нашата професионална патничка поддршка. Кандидатите можат да ја обработуваат својата апликација директно преку веб -страницата на Владата на Република Турција за помали надоместоци.

tnc

tnc

Процес на апликација за е-виза Турција

Ние сме посветени на искуството на нашиот клиент и затоа создадовме лесна платформа, која им овозможува на секој корисник брзо и успешно да ја заврши својата апликација преку Интернет.

Изборот за обработка на апликација преку нашата веб-страница значи да се користи одобрената еТА поврзана со пасошот и да се проверат сите лични податоци пред да се достават на порталот на Владата на Република Турција. Откако ќе се заврши, барањето ќе се разгледа и потоа ќе се поднесе. Кандидатите обично ги добиваат своите визи во рок од 48 часа. Сепак, на некои може да им треба подолго време за обработка, до 96 часа.

нашите услуги

  • Обезбедуваме превод на документи од 104 јазици на англиски
  • Ние обезбедуваме канцелариски услуги за вашата апликација, доколку ви треба.
  • Ја разгледуваме апликацијата пред да биде поднесена

Она што НЕ го обезбедуваме:

  • Ние НЕ обезбедуваме насоки или консултации за имиграција
  • Ние НЕ даваме совети за имиграција

Нашите цени

Тип на eTA Владини такси Превод, преглед и други службени услуги во USD, AUD е 1.58 AUD до USD (https://www.xe.com/currencyconverter/) Вкупни такси
Туристички $ 0-$ 60 $ 79-139 $ 79-$ 139
Бизнис $ 0-$ 60 $ 99-$ 159 $ 99-$ 159

Безбедност и приватност на системот

Ние користиме само ажурирана, сигурна технологија за да ја осигураме приватноста и безбедноста на нашиот клиент во текот на целиот процес на апликација, вклучително и плаќањето. Ние користиме закоравени алгоритми за криптирање и одбрана во длабочина во нашиот центар за податоци што се над и над регулаторните барања.

Нашите податоци се криптирани на слојот за транспорт и исто така во датотечниот систем и на ниво на база на податоци. Само неколку од нашите долгогодишни вработени имаат пристап до податоците. Ние не ги споделуваме податоците со ниту една надворешна организација и ги уништуваме и прочистуваме податоците во согласност со нашите регулаторни архивски политики. Ние ги следиме стандардите за најдобра практика во безбедноста и приватноста и нашето решение е безбедност тестирано од независни трети страни.

Услуги на клиентите

Нашиот тим експерти за патувања е достапен деноноќно. Во случај на сомнежи или прашања, контактирајте не преку е-пошта. Ние исто така обезбедуваме услуги со додадена вредност на патувања, хотели, резервации за домови.

САМО НЕКОИ НАЈВАORTНИ ПРЕДНОСТИ ОД ПРИМЕНА НА ВАШАТА КАНАДА ЕТ Онлајн

Скролувајте лево и десно за да ја видите содржината на табелата

Услуги Метод на хартија онлајн
24/365 Интернет апликација.
Нема временски рок.
Ревизија и корекција на апликацијата од страна на експерти за виза пред поднесување.
Поедноставен процес на аплицирање.
Корекција на исчезнати или неточни информации.
Заштита на приватност и безбедна форма.
Верификација и валидација на дополнителни потребни информации.
Поддршка и помош 24/7 по е-пошта.
Обнова на е-пошта на вашата eVisa во случај на загуба.